ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Κομπλέ η ΑΕΛ ΓΣ κόντρα στον Πανελλήνιο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2009 1:59 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:28
Η … ελπίδα πεθαίνει τελευταία και στην ΑΕΛ ΓΣ δείχνουν να το ασπάζονται απόλυτα αν κρίνουμε από το γεγονός ότι η τελευταία απόφαση που πάρθηκε είναι η ομάδα να αγωνιστεί κομπλέ στο αυριανό παιχνίδι με τον Πανελλήνιο στις 5 μ.μ. στο κλειστό της Νεάπολης.
Η λαρισινή ομάδα έχει ελάχιστες πιθανότητες παραμονής αλλά είναι αποφασισμένη να τις εξαντλήσει μέχρι να θεωρηθεί ότι έχασε την κατηγορία και μαθηματικά (για να παραμείνει πάντως χρειάζεται τουλάχιστον τέσσερις νίκες σε έξι παιχνίδια).
Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανελλήνιο είναι δύσκολο μια και ο αντίπαλος των «βυσσινί» έχει στόχο την κατάκτηση της τρίτη θέσης για να αποκτήσει πλεονέκτημα στη μάχη της Ευρωλίγκα.
Ο τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Αλεξανδρής σίγουρα θέλει να εξαντλήσει την κάθε πιθανότητα παραμονής και ξέρει ότι αν κερδίσει τον Πανελλήνιο τότε μπορεί να έχει μία ελπίδα για την παραμονή.
Χθες στο μεταξύ ο διευθύνων σύμβουλος Μανώλης Λελούδας μίλησε στους παίκτες και τους έδωσε αισιοδοξία μια και τους είπε ότι θα τακτοποιηθούν και οικονομικά.
Στο μεταξύ στην ΑΕΛ ΓΣ και ιδιαίτερα οι παίκτες δεν θέλουν να σκεφθούν τι θα γίνει σε περίπτωση που η ΑΕΛ ΓΣ χάσει το παιχνίδι καθώς σε τέτοιο ενδεχόμενο είναι γνωστό ότι κάποιοι παίκτες θα αποτελέσουν παρελθόν μια και καμία ομάδα που έχει χάσει την κατηγορία δεν θα μπορεί να πληρώνει παίκτες ενώ γνωρίζει ότι το μέλλον της είναι προδιαγεγραμμένο.
 Μοναδικό πρόβλημα αγωνιστικά για την ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδή παραμένει αυτό του τραυματία Παναγιώτη Καραβανά, ο οποίος ακόμη δεν έχει αποθεραπευτεί και θα χάσει και το αυριανό ματς. Οι υπόλοιποι έδωσαν και σήμερα κανονικά το «παρών» στην προπόνηση που συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.
Ο Λαρισαίος παίκτης της ομάδας Νέστορας Κόμματος δίνει το στίγμα δηλώνοντας ότι «δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε. Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση διότι αυτή η ομάδα έδειξε ότι μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη και ήταν ευκαιρία να σώσουμε την κατηγορία, αλλά δεν θα ρίξουμε αλλού τις ευθύνες. Εμείς ευθυνόμαστε για το σημείο που βρισκόμαστε, καθώς κάτι δεν λειτούργησε σωστά αν και πιστεύω ότι και ο παράγοντας τύχη έπαιξε το ρόλο του, αφού χάσαμε τόσα παιχνίδια στον πόντο. Παρόλα αυτά θα εξαντλήσουμε τα όποια περιθώρια μας έχουν απομείνει καθώς μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σωστά καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια, όπως κάνουμε πάντα».   
ΣΤΟ ALL STAR GAME
Η ΑΕΛ ΓΣ θα έχει συμμετοχή στο all star game που θα γίνει στην Ξάνθη στις 15 Μαρτίου καθώς θα παίξουν με τις ελπίδες του Βορρά ο Καραδολάμης, ο Τσαϊρέλης και ο Ζάρας δείγμα ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν κάνει σημαντική πρόοδο ενώ στο διαγωνισμό καρφωμάτων θα συμμετέχει ο Τόριν Φράνσις.     
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass