Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Πηλαδάκης: Το μουσείο της ΑΕΛ θα θυμίζει την ιστορία που γράψατε...

ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΔΗΣ

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2009 22:12 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:24
 «Κανένας από μας δεν ξεχνάει το έργο σας. Εύχομαι στο νέο γήπεδο, στο χώρο που θα φτιάξουμε σαν μουσείο, να μας φέρετε δικά σας αντικείμενα τα οποία αποτελούν κομμάτια της ιστορίας που έχετε καταγράψει».Με τα παραπάνω λόγια ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Κωστής Πηλαδάκης χαιρέτισε την εκδήλωση κοπής της πίτας των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της λαρισινής ομάδας στην οποία παρευβρέθηκε μαζί με τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη, τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Κώστα Κωνστάντο, το γενικό αρχηγό, Ζήση Ζιάγκα και τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Χρήστο Τσούμαρη.Ο κ. Πηλαδάκης εξέφρασε τη χαρά του που βρέθηκε ανάμεσα στους ζωντανούς θρύλους της ΑΕΛ και προέτρεψε τους νέους να μιμηθούν το παράδειγμά τους.
«Θέλω να ευχαριστήσω τους παλαιμάχους της ΑΕΛ γιατί είναι από τις λίγες βραδιές που βρισκόμαστε όλοι μαζί.
Κανένας από μας δεν ξεχνάει το έργο σας. Εύχομαι στο νέο γήπεδο, στο χώρο που θα φτιάξουμε σαν μουσείο, να μας φέρετε δικά σας αντικείμενα τα οποία αποτελούν κομμάτια της ιστορίας που έχετε καταγράψει.
Το σημαντικότερο όλων ωστόσο είναι ότι οι νεότεροι θα πρέπει να δουν το παράδειγμά σας που τα βάλατε με τις μεγάλες ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και καταγράψατε μία ιστορία που δεν ξεχνιέται. Ήταν από τους βασικούς λόγους που μας έφεραν στην πόλη σας και είναι μεγάλη τιμή που βρεθήκαμε δίπλα σας» κατέληξε ο κ. Πηλαδάκης.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος των Παλαιμάχων της ΑΕΛ, Τάκης Παραφέστας υπογράμμισε:
«Είμαι ικανοποιημένος γιατί όλοι οι παλαίμαχοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης του Συλλόγου. Έτσι είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με παλιούς συμπαίκτες τους οποίους είχαμε να δούμε πολύ καιρό και να ανταλλάξουμε ευχές.
Είμαστε επίσης χαρούμενοι που η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Εύχομαι να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο, να μην παρασυρθεί και να κάνει υπομονή. Ο στόχος της πεντάδας και όχι μόνο είναι εφικτός.
Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά, υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Λαρισαίων, Κώστας Τζανακούλης, ο αντινομάρχης Νίκος Κουτσογιάννης και οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Κέλλας και Βάιος Κυριτσάκας .
Τυχερός αναδείχθηκε ο Δημήτρης Τζιότζιος που βρήκε το φλουρί της πίτας και κέρδισε το διήμερο ταξίδι προσφοράς του «Stegriaki Travel».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass