ΕΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ «ΕΚΛΕΨΕ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Χασιώτης: 36 εκατοστά από τη... Ρώμη

* ΤΙ ΕΙΠΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2009 1:54 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:24
Ένας Λαρισαίος «έκλεψε» την παράσταση στο χειμερινό πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξάγεται στο Βόλο και αυτός είναι ο πρώην αθλητής του Λαρισαϊκού και του Ν.Ο.Λ. Δημήτρης Χασιώτης, που κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ. ύπτιο με επίδοση 1:59.90, βελτιώνοντας κατά πέντε εκατοστά το προηγούμενο ρεκόρ του (1:59.95), το οποίο είχε σημειώσει στις 10 Μαΐου 2008 στο Ο.Α.Κ.Α., στο πλαίσιο του περσινού μίτινγκ "Ακρόπολις".
Ο Χασιώτης βρίσκεται 36 εκατοστά του δευτερολέπτου μακριά από τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ρώμης, που έχει όριο 1:59.54 ενώ εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα.
Ο νεαρός κολυμβητής αμέσως μετά την επιτυχία του μίλησε στην «Ελευθερία» λέγοντας τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επίδοσή μου, καθώς δεν περίμενα να κάνω πανελλήνιο ρεκόρ μια και έχω ξεκινήσει προετοιμασία από τα μέσα Οκτωβρίου. Περίμενα μία επίδοση γύρω στα δύο λεπτά, αλλά όχι πανελλήνιο ρεκόρ».
Και συνέχισε με μία αφιέρωση: «Θέλω να αφιερώσω αυτό το ρεκόρ στην αδελφή μου την Ειρήνη που σήμερα (σ.σ. χθες) έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι που μου έφερε και μένα τύχη (διπλή χαρά για την οικογένεια Χασιώτη)».
Μέχρι τώρα είναι το μοναδικό πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία των ανδρών που έγινε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και το σχολίασε ως εξής: «Νομίζω ότι πήγα πολύ καλά λόγω της σκληρής προπόνησης που έκανα με τον τεχνικό Νίκο Γέμελο. Πέντε με έξι ώρες ημερησίως αφιερώναμε στην προπόνηση και ήρθε πιο γρήγορα η επίδοση απ’ ό,τι περιμέναμε δείγμα ότι μπορούμε να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά».
* Και το όριο για τη Ρώμη μπορείς να το «πιάσεις»;
«Πιστεύω πως θα τα καταφέρω αν και είναι πολύ δύσκολο. Έχω μπροστά μου τέσσερις αγώνες, το «Ακρόπολις», τα «Νιόβεια», τα «Βενιζέλεια» και ένα διεθνές μίτινγκ που θα μετέχω. Με περισσότερη προπόνηση θα είμαι έτοιμος για να πετύχω τη διάκριση. Η αλήθεια είναι ότι όταν είδα το χρόνο μου στη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) κούρσα στενοχωρήθηκα που δεν μπόρεσα να πιάσω το όριο.
Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου αλλά και την πόλη μου τη Λάρισα για τη συμπαράσταση που μου δείχνει και ελπίζω να είμαι ο πρώτος Λαρισαίος που θα πάρει χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς μετά την ανάληψη των Αγώνων του 2013 από τη Λάρισα και το Βόλο μια και έχω όνειρο να πάρω μεσογειακή νίκη στη Λάρισα επειδή οι αγώνες κολύμβησης έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στην Λάρισα».
Ο Δημήτρης Χασιώτης θα μετέχει στο χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης και στα 100 μέτρα ύπτιο με στόχο το χρυσό μετάλλιο αν και η ειδικότητά του και ο στόχος για διακρίσεις είναι τα 200 μέτρα ύπτιο...
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass