ΜΕ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΡΕΠΟ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Ξεκούραση για Ολύμπια και Α.Ε.Λ. Γ.Σ.

* ΧΘΕΣ Ο ΑΡΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ 57-50

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2009 2:12 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:24
Την Κυριακή θα διεξαχθεί στο Ελληνικό ο τελικός κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στους δυο... «αιωνίους» στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, κάτι που δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Α1 να ξεκουραστούν.
Έτσι, οι παίκτες της Ολύμπια και της Α.Ε.Λ. Γ.Σ. θα φορτώσουν τις μπαταρίες τους, ώστε να μπούνε με περισσότερες δυνάμεις, στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
* Στην Ολύμπια δόθηκε τετραήμερο ρεπό από τον τεχνικό Γιώργο Μπαρτζώκα, μετά το παιχνίδι με το Μαρούσι, όπου η ξεκούραση κρίθηκε επιτακτική προκειμένου οι παίκτες να ηρεμήσουν και να επιστρέψουν δριμύτεροι στην προετοιμασία για το επόμενο δύσκολο ματς.
Οι «πορτοκαλί» θα ξεκινήσουν πάλι τις προπονήσεις τη Δευτέρα έχοντας στο μυαλό τους το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Νεάπολης, στο οποίο θα προσπαθήσουν να διορθώσουν τα λάθη που έκαναν κόντρα στο Μαρούσι και κυρίως θα ψάξουν τους τρόπους, για να βελτιώσουν την επιθετική τους εικόνα.
* Κανονικά προπονήθηκαν χθες οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή στην Α.Ε.Λ. Γ.Σ., πλην του τραυματία Παναγιώτη Καραβάνα και του Γιάννη Λάππα (πήρε άδεια για προσωπικούς λόγους), ενώ από σήμερα οι «βυσσινί» θα απολαύσουν τριήμερο ρεπό προκειμένου να ξεκουραστούν και από Δευτέρα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, για να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα, με τα Τρίκαλα.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΟΤΣΙΟ Η ΚΑΒΑΛΑ
H καλή πορεία της Καβάλας συνεχίζεται αλλά η διοίκηση δεν σταματάει την ενίσχυση της ομάδας, σε όλα τα πόστα.
Μία μέρα μετά την επικράτηση απέναντι στο Αιγάλεω, που σήμανε ουσιαστικά τη σωτηρία της ομάδας από πολύ νωρίς, ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Μιχάλη Μπότσιου στη θέση του γενικού αρχηγού.
Η ανακοίνωση της Κ.Α.Ε. ανέφερε: «Η Κ.Α.Ε. Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ανακοινώνει την συνεργασία της με τον κ. Μπότσιο Μιχάλη στη θέση του γενικού αρχηγού. O κ. Μπότσιος έχει εργαστεί τα τελευταία 8 χρόνια στην αντίστοιχη θέση της Κ.Α.Ε. Ολύμπια Λάρισας».
* Για την ιστορία, ο Μιχάλης Μπότσιος είχε αποχωρήσει από τη θέση του μάνατζερ των «πορτοκαλί», στις 17 Δεκεμβρίου.
Π.Α.Ο.Κ.-ΑΡΗΣ 50-57
Ο Άρης ήταν ο νικητής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 19ης -εμβόλιμης- αγωνιστικής της Α1. Το σύνολο του Αντρέα Ματσόν, που πέρασε με σχετική ευκολία από το κλειστό της Πυλαίας, επικράτησε 57-50 του Π.Α.Ο.Κ., «αναρριχήθηκε» στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και υποχρέωσε την ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη στην τέταρτη εντός έδρας ήττα του.
Τα δεκάλεπτα: 8-13, 28-34, 33-43, 50-57
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Π.Α.Ο.Κ. (Γιώργος Καλαφατάκης): Γιόνσεν 6, Καυκής, Χαρίσης 11 (2), Σίμτσακ, Κυρίτσης 2, Τσιάρας, Ντιαρά 7 (1), Γαλαζούλας, Γκρέγκορι 15 (2), Καλαμπάκας, Τομάσεβιτς 4, Δεμερτζής 5.
ΑΡΗΣ (Αντρέα Ματσόν): Κλαρκ 13 (4), Νέλσον, Τσαλδάρης 7 (1), Μπετς 4, Σέκουλιτς 9 (1), Αργυρόπουλος 10 (1), Ηλιάδης 7 (1), Αγαδάκος 2, Μπάρλος 5 (1).
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 19 αγ.)
Ολυμπιακός    37
Παναθηναϊκός 36
Άρης    33
Πανελλήνιος   32
Πανιώνιος       31
Mαρούσι         30
ΑΕΚ    28
Κολοσσός Ρόδου        28
ΠΑΟΚ 27
Καβάλα           25
Ολύμπια Λάρισας       25
Αιγάλεω          24
Τρίκαλα           22
Α.Ε.Λ. 21
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass