ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ ΕΝΟΨΕΙ ΑΡΗ

Πηλαδάκης: «Ας προσγειωθούμε...»

*«ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ» *ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2009 2:07 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:23
Από την περασμένη Κυριακή ΑΕΛ έχει γίνει το βαθμολογικό φαβορί για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στα πλέι οφ μετά τη νίκη που πέτυχε στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού με 1-0 χάρη στο γκολ του Στέλιου Γιαννακόπουλου στο 36΄. Η χαρά σίγουρα όλων ήταν μεγάλη μια και αυτή τη στιγμή οι «βυσσινί» βρίσκονται τρεις βαθμούς μπροστά από τον Άρη(έχει τον ίδιο στόχο) έναν αντίπαλο που τον αντιμετωπίζουν την Κυριακή στις 4.45 μ.μ. στο Αλκαζάρ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.Ο πρόεδρος Κωστής Πηλαδάκης σίγουρα έφυγε χαρούμενος από το γήπεδο της Κομοτηνής αλλά από την άλλη στέλνει σήμερα μέσω της «Ε» μήνυμα σε όλους να μην μείνουν στη νίκη επί του Πανθρακικού αλλά να έχουν και συνέχεια οι επιτυχίες. Μας είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε όλοι χαρούμενοι για την επιτυχία επί του Πανθρακικού αλλά τώρα πρέπει να προσγειωθούμε και να δούμε το παιχνίδι με τον Άρη που είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Καμία θέση στη βαθμολογία δεν κερδίζεται οχτώ αγώνες πριν τη λήξη του πρωταθλήματος αλλά απαιτείται απ’ όλους συγκέντρωση και προσπάθεια μέχρι την τελευταία αγωνιστική.
Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και δεν πρέπει να μένουμε στο τι πετυχαίνουμε την προηγούμενη αγωνιστική.
Κάθε αγωνιστική θα κάνουμε την κριτική μας και στη συνέχεια θα προχωράμε.
Θέλουμε τη συμπαράσταση όλων όπως την έχουμε στα τελευταία παιχνίδια και στο τέλος όλοι να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση των στόχων.»
Σχετικά με το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τη διάθεση εισιτηρίων στους οπαδούς του Άρη που ζητάνε εξακόσια βάσει συμφωνίας αλλά η Αστυνομική Διεύθυνση αποφάσισε μέχρι τώρα να δώσει τριακόσια για λόγους τάξης.
Ο κ. Πηλαδάκης τοποθετήθηκε ως εξής: «Θέλουμε να τηρούνται οι συμφωνίες που κάνουμε».
Τέλος ο πρόεδρος της ΑΕΛ με την ιδιότητα του προέδρου της Σούπερ Λίγκα και του αντιπροέδρου της ΕΠΟ για την τοποθέτηση του Γιώργου Γιαννόπουλου ως αρχιδιαιτητή δήλωσε τα εξής: «Καλώς ή κακώς στα θέματα διαιτησίας, η Super League είναι συνεργάτης της ΕΠΟ. Δεν είναι δική της αρμοδιότητα. Ωστόσο, θεωρώ ότι θα πρέπει να ανταμοίβονται οι καλοί και όσοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους να αποχωρούν. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Πιλάβιος έχει αποφασίσει και θα προχωρήσει σ' όλες τις θεσμικές αλλαγές που χρειάζονται στη διαιτησία για να εναρμονιστεί μ' αυτά που ζητάει η UEFA»(σ.σ. ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα αναφέρεται κυρίως στη θεσμική θωράκιση της διαιτησίας και την ανεξαρτησία της ).
ΤΡΑΥΝΑΤΙΕΣ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΙ
Μετά το χθεσινό ρεπό που έδωσε στους παίκτες ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης σήμερα οι παίκτες θα προπονηθούν κανονικά και τα προβλήματα εντοπίζονται στους τραυματίες Νταμπίζα, Κατσιαρό, Κώτσιο και Σαρμιέντο.
Τρεις εκ των τεσσάρων (Νταμπίζας, Κώτσιος, Σαρμιέντο) μάλλον θα αγωνιστούν ενώ ο Κώτσιος θα φανεί αν αγωνιστεί την Παρασκευή.
Ο Λαρισαίος παίκτης που έχει ένα τράβηγμα στο δικέφαλο θα κάνει σήμερα υπερηχογράφημα για να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του αλλά και να επισπευσθεί ο χρόνος αποθεραπείας του, ο ίδιος πάντως εκφράζει την επιθυμία να αγωνιστεί.
Στο μεταξύ για τους δύο παίκτες που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες τον Κυριακίδη και τον Ααράμπ ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε ο Κυριακίδης να μην παίξει στον αγώνα με τον Εργοτέλη εντός έδρας και ο Ααράμπ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας.
ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Σήμερα στις 8 το απόγευμα, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας – Στέλιος Γιαννακόπουλος, Τουμέρ Μετίν, Σάσα Ίλιτς και Φρανκ Γκουέλα – θα επισκεφθούν το επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ, Vissini Store (οδός Μανωλάκη 1) για να υπογράψουν αυτόγραφα, να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας. Αποκλειστικά και μόνο το απόγευμα της Τετάρτης, το Vissini Store προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες του την επίσημη φανέλα της ΑΕΛ 2008-09, το ημερολόγιο 2009 και το Yearbook της περιόδου 2007-08 σε προνομιακές τιμές.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass