ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕΛ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ (4.45 μ.μ. NOVA)

Με τακτική...ΟΦΗ για τη νίκη

Ο ΜΕΤΙΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2009 0:02 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:22
 Κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα αποτελεί και ένα βήμα για την ΑΕΛ για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ και από κει και πέρα στην Ευρώπη. Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνει η Λαρισινή ομάδα για να πετύχει τον στόχο της είναι να φέρει θετικό αποτέλεσμα στην Κομοτηνή με αντίπαλο τον δυνατό Πανθρακικό στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής (4.45 μ.μ. NOVA).Οι «βυσσινί» με την αναμενόμενη συμπαράσταση διακοσίων περίπου φιλάθλων(υπάρχει και ο δυναμικός σύνδεσμος «Ακρίτες») θα παίξουν όπως δήλωσε και την περασμένη Πέμπτη στη συνέντευξη τύπου ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης για τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών κάτι που προαναγγέλλει ανοιχτό παιχνίδι.    
Η τακτική που θα ακολουθήσει όπως έδειξε στις προπονήσεις θα είναι ίδια με αυτήν που αγωνίστηκε η ομάδα στην Κρήτη με αντίπαλο τον ΟΦΗ και κέρδισε στο Παγκρήτιο με 2-1 πριν δεκαπέντε μέρες.
Συγκεκριμένα θα παρατάξει την ομάδα με 4-4-1-1 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Κοτσόλη (μοναδικός παίκτης που δεν έχει χάσει κανένα παιχνίδι του πρωταθλήματος) στην άμυνα θα είναι οι: Βέμπερ ή Μπουκουβάλας στα δεξιά και στα αριστερά ο Κατσιαρός. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν ο Κώτσιος με τον Ααράμπ.
Στη μεσαία γραμμή θα υπάρχουν δύο αμυντικά χαφ και λογικά θα είναι οι Κυριακίδης και Σαρμιέντο μια και ο Ιγγλέσιας δεν τα πήγε πολύ καλά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (αλλά από την άλλη δείχνει απαραίτητος στις «στημένες» φάσεις) ενώ αριστερά στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστεί ο Γιαννακόπουλος και δεξιά ο Γκουέλα.
Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίλιτς(υπάρχει και εναλλακτική λύση ο Πάρα) και ακόμα πιο μπροστά ο Ζουράφσκι.
Υπενθυμίζουμε ότι ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Νταμπίζα, Κατσιαρό και τον τιμωρημένο Φωτάκη που οργιάζουν τα δημοσιεύματα για απόκτησή του το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ.
Στην αποστολή που αναχώρησε συμπεριλαμβάνεται και ο Τούρκος Τουμέρ Μετίν που χθες σε δηλώσεις του τόνισε ότι είναι στη διάθεση του τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη και ο προπονητής θα κρίνει το βαθμό ετοιμότητας.
Εντύπωση στις δηλώσεις του έκαναν και οι εξηγήσεις που έδωσε για την αγάπη που «τρέφει» προς το πρόσωπό του ο κόσμος λέγοντας: «Το μυστικό βρίσκεται στην απλότητα, μπορεί να μην καταφέρω να επικοινωνήσω με τον κόσμο στην γλώσσα του παρά μόνο σ’ αυτήν του ποδοσφαίρου (ο Μετίν δεν είναι και καλύτερος γνώστης της αγγλικής γλώσσας) αλλά πιστεύω ότι αυτό που μετράει είναι η απλότητα. Χαίρομαι για τα πανό των φιλάθλων και προσπαθώ να ανταποδίδω και εγώ ότι κάνουν για μένα. Νομίζω το χαμόγελο και μια καλή κίνηση είναι αυτό που ζεσταίνει τον κόσμο.»     
Εκτός των προαναφερομένων στην αποστολή που θα μείνει στην Ξάνθη και θα μεταβεί σήμερα το πρωί στην Κομοτηνή έχουν συμπεριληφθεί από τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη και οι: Βράνιτς, Φεράρι, Κυριάκος, Τσίγκας.
Την αποστολή υποδέχθηκε χθες ο πρόεδρος της ομάδας Κωστής Πηλαδάκης που έφθασε νωρίτερα (η αποστολή διαμένει στο ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του προέδρου). 
Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Χωρίς τον Ζαπρόπουλο που προληπτικά έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, τον τιμωρημένο Κλεμέν και τον Ντιαλό αμφίβολο να αγωνιστεί (συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά θα μείνει στον πάγκο λόγω κατάγματος στο ρινικό οστό) θα παραταχθεί σήμερα ο Πανθρακικός με αντίπαλο την ΑΕΛ.
Πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Εμίλο Φερέρα (η τακτική του θα είναι 4-4-2) θα είναι οι: Ρόκα (τερματοφύλακας), Βελάσκο (δεξί μπακ), Ρομπίνιο, Τρόζι (σέντερ μπακ), Κανωτίδης (αριστερά, πρώην παίκτης της ΑΕΛ), στη μεσαία γραμμή θα υπάρχουν δύο αμυντικά χαφ ο Ολίσε και ο Λόπεζ, δεξιά θα παίξει ο Μπονσέ και αριστερά ο Χαραλάμπους ενώ στην επίθεση θα είναι ο Ριέρα και ο Ματάις.
Στην αποστολή βρίσκονται ακόμα οι: Βρονταράς, Ντιαλό (πέτυχε και τα δύο γκολ του πρώτου αγώνα στο Αλκαζάρ όπου ο Πανθρακικός είχε κερδίσει την ΑΕΛ με 2-1), Αργυρίου, Αγγελόπουλος, Κωνσταντινίδης, Γήττας, Μπαχαρίδης, Βιντάλ και Δανίδης.      
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Ο Κώστας Παπασταμάτης του συνδέσμου διαιτητών Αθηνών θα διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, έχοντας για βοηθούς τους Ν. Ιωσηφόγλου και Α. Νικολακόπουλο του ιδίου Συνδέσμου. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γ. Γιαννόπουλος επίσης του Συνδέσμου Αθηνών.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Η χήρα του αείμνηστου νομικού Γιώργου Κατσογιάννη που βοήθησε σημαντικά στην ειδική εκκαθάριση της ΑΕΛ(επί εποχής Νίκου Σωτηρούλη), Δέσποινα, θέλει μέσω της «Ελευθερίας» να ευχαριστήσει θερμά τον σύνδεσμο φιλάθλων MONSTERS που στην εκδήλωση της 12ης Φεβρουαρίου τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου συζύγού της και θέλει να τους συγχαρεί για την πολύ καλή εκδήλωση που έκαναν και επίσης ότι δεν ξεχνάνε την προσπάθεια του συζύγου της για την εκκαθάριση της ομάδας. 
 ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
15:00 ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης
16:45 Πανσερραϊκός-Ξάνθη ALPHA
16:45 Πανθρακικός-Λάρισα NOVA
19:00 Ηρακλής-Παναθηναϊκός NOVA
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass