ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ (7 μ.μ.)

Ο κόσμος καλείται να βοηθήσει την ΑΕΛ ΓΣ

* ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ-ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΩΝ «ΜΟΝΣΤΕΡΣ» ΧΘΕΣ Η ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2009 2:06 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:22
 Το πιο κρίσιμο ίσως παιχνίδι της φετινής περιόδου θα δώσει αύριο στις 7 μ.μ. στο κλειστό της Νεάπολης η ΑΕΛ ΓΣ, η οποία θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Αμαρουσίου.Ο αγώνας γίνεται στο πλαίσιο της 18ης ημέρας του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 Εθνικής κατηγορίας και για το λαρισινό συγκρότημα, υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα και αυτό είναι η νίκη.Όλοι στο «βυσσινί» στρατόπεδο γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρόκειται για αγώνα χωρίς... αύριο, καθώς σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος τότε τελειώνει και η φετινή χρονιά.Ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν πρέπει να σκέφτεται κανείς, γιατί μόνο με αισιοδοξία και πίστη, μπορεί να συνεχιστεί η μεγάλη μάχη για τη σωτηρία.Πολλές φορές φέτος η τύχη γύρισε την πλάτη στη λαρισινή ομάδα, η οποία έφτασε στη βρύση, αλλά δεν...ήπιε νερό.
Σίγουρα υπάρχει μια δικαιολογημένη πικρία και στεναχώρια, γιατί την ΑΕΛ ΓΣ δεν άξιζε η τελευταία θέση που βρίσκεται σήμερα στο βαθμολογικό πίνακα.
Όμως τώρα που η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη χρειάζεται να βρεθούν τα ψυχικά αποθέματα, ώστε με περισσότερο πάθος οι παίκτες να διεκδικήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα, που θέλουν τόσο πολύ.
Όσον αφορά στο Μαρούσι σίγουρα η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη μπορεί να το επηρεάσει και να το εκμεταλλευθούν αυτό οι της ΑΕΛ ΓΣ.
Πάντως οι τελευταίες αποτυχίες σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εφησυχάζουν τους «βυσσινί», γιατί οι Αθηναίοι έχουν μια αξιόλογη ομάδα, που χρειάζεται να αντιμετωπιστεί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με την πρέπουσα σοβαρότητα.
«ΚΛΕΙΔΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ
Όπως δήλωσε και ο τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Αλεξανδρής, σε τέτοια παιχνίδια σημαντικός παράγοντας είναι ο κόσμος.
Οι φίλαθλοι καλούνται να συμπαρασταθούν στην ομάδα και να δημιουργήσουν μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, η οποία θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση στους καλαθοσφαιριστές, για να βγάλουν σε πέρας τη δύσκολη αποστολή τους.
Όσο το δυνατόν περισσότερη...ζεστή είναι η ατμόσφαιρα στο κλειστό της Νεάπολης, τόσο και οι πιθανότητες για νίκη θα αυξηθούν.
Ενωμένοι λοιπόν σαν μια γροθιά, όλοι πρέπει να δώσουν τη σκληρή μάχη.
Χθες το βράδυ, τεχνική ηγεσία, παίκτες και διοίκηση παρευρέθηκαν στην κοπή πίτας των «Μόνστερς», δείχνοντας ότι μπάσκετ και ποδόσφαιρο, στις «χαρές και στις λύπες είναι όλοι μαζί».
Ουσιαστικά η παρουσία τους ήταν και ένα κάλεσμα στους φιλάθλους, για να βρεθούν στο πλευρό της ΑΕΛ ΓΣ, αύριο το βράδυ.
ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΑΝΑ
Μοναδικό πρόβλημα για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και τους συνεργάτες του είναι ο Παναγιώτης Καραβανάς, ο οποίος έχει πρόβλημα με τους κοιλιακούς και ακολουθεί θεραπεία.
Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι και αποφασισμένοι όσο ποτέ άλλοτε, για να πετύχουν τον στόχο τους.
Σήμερα η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 5.30 το απόγευμα, αφού προηγουμένως θα δούνε οι παίκτες σε βίντεο τον αυριανό αντιπαλό τους.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass