ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΟ «NO BUDGET TEAM»

Ενίσχυση για το Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας

* 350 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2009 1:17 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:21
 Συνδυάζοντας τον αθλητισμό με τον πολιτισμό και τη φιλανθρωπική δράση και αποδεικνύοντας την ανθρωπιά τους ΑΕΛ και «No Budget Team» διοργανώνουν κάθε χρόνο στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ ένα τριήμερο μουσικό φεστιβάλ, τα έσοδα του οποίου αποδίδονται για την ενίσχυση συλλόγων, σωματείων και οργανισμών μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.Φέτος, τα έσοδα από το «No Budget Festival» του περασμένου Αυγούστου δόθηκαν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, Κώστα Πηλαδάκη, την υπεύθυνη του τμήματος μάρκετινγκ, Δήμητρα Βασιλάκου και μέλη της «No Budget Team» να παραδίδουν την επιταγή στις κ. Αθανασία Γάκη (αντιπρόεδρο του συλλόγου), Μαρία Γκιτέρσου (αναπληρώτρια γραμματέα) και Βάσω Σαραμπούκα (ταμία). Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο με σύνθημα «Δώσε χρόνο στη ζωή σου» και σκοπούς:
-Την αλληλοβοήθεια μεταξύ των μελών του για την εξασφάλιση μιας όσο το δυνατόν ολοκληρωμένης αποκατάστασης.
-Την ψυχολογική προετοιμασία όσων πρόκειται να υποβληθούν σε οποιασδήποτε μορφής θεραπεία.
-Τη συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες γιατρούς ογκολόγους για την άμεση επαφή ιατρού και ασθενούς.
-Την καλλιέργεια πνεύματος συναδελφοσύνης, φιλίας και αγάπης μεταξύ των καρκινοπαθών.
-Την πληροφόρηση του κοινού για τους τρόπους βοήθειας και ενίσχυσης των καρκινοπαθών.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και η “No Budget Team” συνεχίζουν τη δράση τους απευθύνοντας τη δική τους προτροπή για ενεργό συμμετοχή, με την ελπίδα να βρουν μιμητές ανάλογες προσπάθειες που έχουν ως στόχο την κοινωνική αλληλεγγύη.
ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΩΤΑΚΗ
Χωρίς τον Γιώργο Φωτάκη ο οποίος πέτυχε το καταπληκτικό γκολ κόντρα στην ΑΕΚ, θα αγωνιστεί την Κυριακή στην Κομοτηνή η ΑΕΛ.
Ο Καλαματιανός μέσος των «βυσσινί», θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω τεσσάρων καρτών που είχε συμπληρώσει στο παιχνίδι με τον Πανσεραϊκό στο Αλκαζάρ.
Επίσης, ο Παναγιώτης Κατσιαρός που έχει κάκωση στο γόνατο από το παιχνίδι με την ΑΕΚ και ακολουθεί θεραπεία, είναι δύσκολο να προλάβει τον αγώνα με τον Πανθρακικό, αλλά οριστικά θα γνωρίζουμε για το εάν θα αγωνιστεί ή όχι, μετά και την αυριανή προπόνηση.
Όσον αφορά τώρα στον Τούρκο Τουμέρ Μετίν προσπαθεί να βελτιωθεί από πλευράς φυσικής κατάστασης και προετοιμάζεται για να είναι διαθέσιμος στην αναμέτρηση με τον Άρη Θεσσαλονίκης στις 22 του μηνός στη θεσσαλική πρωτεύουσα.
Συνεχώς βελτιώνεται και η κατάσταση του Νίκου Νταμπίζα, που αναμένεται να επανέλθει στο παιχνίδι με τον Άρη, αλλά ο αρχηγός επειδή κι άλλη φορά ξεπέρασε νωρίτερα από ό,τι προβλεπόταν πρόβλημα τραυματισμού, με τη μεγάλη θέληση που έχει, δεν αποκλείεται να είναι έτοιμος και για την κυριακάτικη αναμέτρηση.
*Χθες ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε ρεπό στους παίκτες, οι οποίοι σήμερα θα επανέλθουν κανονικά στις προπονήσεις.
350 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Τριακόσια πενήντα εισιτήρια συμφωνήθηκε - κατά τη χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του κυριακάτικου αγώνα με τον Πανθρακικό - να διατεθούν για τις ανάγκες των φίλων της ΑΕΛ, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 5 του γηπέδου της Κομοτηνής. Τα εισιτήρια τιμώνται προς 15 ευρώ το καθένα και θα διατίθενται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass