ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΧΑ

Δικαίωση της ΑΕΛ για τα δύο πέναλτι

ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ: «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ...» ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΙΑΡΟΣ

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2009 2:05 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:21
 Η ΑΕΛ μπορεί να έχασε δύο βαθμούς στο προχθεσινό παιχνίδι, που έδωσε στο Αλκαζάρ με αντίπαλο την ΑΕΚ (1-1), δεχόμενη ένα γκολ αδικαιολόγητο τη στιγμή που πανηγύριζε την επίτευξη του δικού της τέρμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσουμε ασχολίαστο το γεγονός ότι σε έναν ακόμα αγώνα οι «βυσσινί» αδικήθηκαν από τη διαιτησία.Συγκεκριμένα στο προχθεσινό παιχνίδι δεν δόθηκαν υπέρ της λαρισινής ομάδας δύο καθαρά πέναλτι, όπως άλλωστε τόνισαν και σε σχετικές αθλητικές εκπομπές οι δύο καθηγητές διαιτησίας ο Περικλής Βασιλάκης και ο Παναγιώτης Βαρούχας. Η πρώτη είναι στο 3΄ όταν ο Μαϊστορόβιτς έσπρωξε μέσα στη μεγάλη περιοχή τον Βενετίδη ενώ στο 79΄ ο Αλεξόπουλος κράτησε από τη φανέλα τον Γιαννακόπουλο, δύο καθαρές παραβάσεις που δεν είδε ο διαιτητής του αγώνα Σπάθας και τα περισσότερα μέσα μαζικής ενημέρωσης πανελλήνιας εμβέλειας (ας υποθέσουμε από λάθος των συντακτών τους ή των...απεσταλμένων τους). Πάντως είναι αξιοπερίεργο πώς η ΑΕΛ, που κάνει τόσες ευκαιρίες είναι μαζί με την Ξάνθη οι μόνες ομάδες της Σούπερ Λίγκα που μετά από 21 αγώνες δεν έχουν κερδίσει κανένα πέναλτι.
Μία εκδοχή είναι ότι η ΑΕΛ πληρώνει τη μάχη για την κάθαρση της διαιτησίας που κάνει ο πρόεδρός της και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, Κωστής Πηλαδάκης, που έχει ταχθεί υπέρ της αλλαγής του αρχιδιαιτητή κ. Ψυχομάνη. Η ΠΑΕ ΑΕΛ δν δίστασε ακόμα και όταν ευνοήθηκε από τη διαιτησία να βγει δημόσια και να το πει. Άλλοι όμως δεν κάνουν το ίδιο...
ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ
Έξω φρενών ήταν ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, για το τέρμα της ισοφάρισης που δέχθηκε η Λαρισινή ομάδα και μπαίνοντας στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του παιχνιδιού φώναζε: «Αυτό που έγινε με μας δεν έχει ξαναγίνει. Μία ομάδα ήμασταν κάτω από τη σέντρα, οι αντίπαλοι είχαν τρεις και μας έβαλαν γκολ. Γιατί δεν κάνατε φάουλ ή να φάτε κάρτες και να «ροκανίσετε το χρόνο» όπως σας είπα; Τι να πω... Χάνουμε βαθμούς που δεν πρέπει, άντε τώρα να συγκεντρωθούμε για τον αγώνα με τον Πανθρακικό».
Η αλήθεια είναι ότι η αμυντική γραμμή της ΑΕΛ εκτέθηκε στη φάση της ισοφάρισης της ΑΕΚ, η άμυνα δεν υπήρχε, ενώ ανύπαρκτα ήταν και τα δύο αμυντικά χαφ εκείνη τη στιγμή ο Φωτάκης και ο Σαρμιέντο. Ο Μαντούκα, ο Εντίνιο και ο Τζιμπούρ κάνανε «κούρσα» μόνοι τους.
Μάλιστα στα αποδυτήρια ήταν και ο πρόεδρος Κωστής Πηλαδάκης που δεν μπορούσε να πιστέψει πώς χάθηκαν οι δύο βαθμοί αλλά προσπαθούσε και να εμψυχώσει τους παίκτες για τα επόμενα παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι τη νίκη με την ΑΕΚ την περίμεναν όλοι πάρα πολύ.       
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Στο μεταξύ, χθες όσοι παίκτες αγωνίστηκαν με την ΑΕΚ κάνανε χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι κάνανε κανονικά προπόνηση. Το ευχάριστο είναι ότι ο Μετίν άρχισε να τρέχει, ενώ ο Νταμπίζας διαρκώς ανεβάζει ρυθμούς. Και οι δύο πάντως δύσκολα θα προλάβουν το παιχνίδι της Κυριακής στην Κομοτηνή με αντίπαλο τον Πανθρακικό και μάλλον υπολογίζονται για το μεθεπόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη στο Αλκαζάρ.    
Από ΄κει και πέρα ο Κατσιαρός έχει μία κάκωση στο γόνατο, αλλά δεν εμπνέει ανησυχία.
Σήμερα οι παίκτες θα έχουν ρεπό. 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass