Η Α.Ε.Λ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΧΘΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.

Από το 1-0 στο... 1-1 σε επτά δευτερόλεπτα!

* ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΦΩΤΑΚΗ * ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ * ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2009 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:21
Μέσα σε επτά δευτερόλεπτα η Α.Ε.Λ. βρέθηκε από τη χαρά της νίκης στη λύπη της ισοπαλίας χθες στο Αλκαζάρ με αντίπαλο την Α.Ε.Κ., καθώς το υπέροχο γκολ του Φωτάκη στο 89’ ισοφαρίστηκε επτά δευτερόλεπτα μετά την επίτευξή του(δεν μετράμε το χρόνο των πανηγυρισμών) από τον Γαλλοαλγερινό Τζιμπούρ με αποτέλεσμα η Λαρισινή ομάδα να αποκτήσει συγκάτοικο στην πέμπτη θέση που οδηγεί στη μάχη των πλέι οφ τον Άρη και πλέον αισθάνεται και την απειλή της Ξάνθης που ακολουθεί σε απόσταση τριών βαθμών και με εύκολο πρόγραμμα. Δυστυχώς οι «βυσσινί» για μερικά δευτερόλεπτα δεν άκουσαν τις οδηγίες του Ουζουνίδη που μετά την επιτυχία του τέρματος φώναζε... «πίσω, πίσω» με αποτέλεσμα να το «πληρώσουν» με δύο βαθμούς.
Το χθεσινό παιχνίδι ήταν ένα παιχνίδι κυρίως τακτικής με λίγες ευκαιρίες (δύο διπλές από την Α.Ε.Λ. και δύο της Α.Ε.Κ.) και με τη λαρισινή ομάδα να έχει περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή της ιδίως στο α’ μέρος και στο τέλος του αγώνα. Ο τεχνικός της Α.Ε.Λ. Μαρίνος Ουζουνίδης είχε ετοιμάσει πολύ καλά την ομάδα του όλη τη βδομάδα, χρησιμοποίησε τακτική πολύ έξυπνη με τέσσερις παίκτες στο χώρο του κέντρου σχεδόν στην ευθεία και πιο πίσω τον Ιγγλέσιας που ήταν... «ζευγάρι» με τον Μαϊστόροβιτς σε όλα τα «στημένα» της Α.Ε.Κ. (το άλλο ήταν ο Αλεξόπουλος με τον Ααράμπ) και εγκλώβισε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο τον Μπάγεβιτς αλλά στην επανάληψη τα πράγματα για ένα διάστημα μισής ώρας δεν πήγαν τόσο καλά για τον Ουζουνίδη που όμως έδειξε να θέλει τη νίκη μια και θυσίασε το μοναδικό αμυντικό χαφ τον Ιγγλέσιας για να περάσει στον αγώνα τον Πάρα, ενώ φρέσκαρε και τη μεσοπιθετική του γραμμή με τον Ίλιτς αντί του Γιαννακόπουλου, κάτι που έκανε βέβαια και ο Σερβοέλλληνας τεχνικός της Α.Ε.Κ. με τον Εντίνιο αντί του Σκόκο. (Η Α.Ε.Κ είχε ακόμα μία αναγκαστική αλλαγή με τον Μαντούκα στη θέση του Καφέ ενώ η άλλη ήταν για καθυστέρηση μια και έδειχνε να συμβιβάζεται στο τέλος με την ισοπαλία).
Στη διαμόρφωση του αποτελέσματος σημαντικό ρόλο έπαιξε και η διαιτησία του κ. Σπάθα που μόνο... σπαθένιος δεν ήταν μια αγνόησε δύο πέναλτι υπέρ της Λαρισινής ομάδας στο 3’, όταν ο Μαϊστόροβιτς έσπρωξε τον Βενετίδη μέσα στη μεγάλη περιοχή και το 79’, όταν ο Αλεξόπουλος μέσα στη μικρή περιοχή κράτησε τον Γιαννακόπουλο. Ήταν δύο κλασικές περιπτώσεις πέναλτι όπως μας εξήγησε και ο... τηλεδιαιτητής Περικλής Βασιλάκης, έπρεπε να δοθούν υπέρ της Α.Ε.Λ.
Οι «βυσσινί» μετά και το χθεσινό παιχνίδι παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα για δέκα αγωνιστικές ενώ το πιο ευχάριστο γεγονός ήταν η επιστροφή του κόσμου (τι κάνουν οι καλές μεταγραφές και μία εκτός έδρας νίκη όπως αυτή της περασμένης αγωνιστικής επί του Ο.Φ.Η. με 2-1 στο Ηράκλειο) στο γήπεδο μια και στον χθεσινό αγώνα σημειώθηκε ρεκόρ της φετινής χρονιάς στα εισιτήρια (6.148), ενώ η προσέλευση υπολογίζεται γύρω στις έντεκα χιλιάδες. Με τέτοια ατμόσφαιρα η Α.Ε.Λ. μπορεί να κερδίσει τα τέσσερα παιχνίδια που δίνει στο Αλκαζάρ μέχρι το τέλος της σεζόν που θα σημάνει ουσιαστικά και την κατάκτηση της πέμπτης θέσης.
Η Α.Ε.Κ. του Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν είχε καμία σχέση με αυτή του πρώτου γύρου που είχε προπονητή τον Δώνη, καθώς ήταν πιο σωστά «στημένη» στον αγωνιστικό χώρο (υπενθυμίζουμε ότι τον Ιανουάριο δεν έκανε μεταγραφές) με προσανατολισμούς στο παιχνίδι της και καλύτερη κίνηση στον αγωνιστικό χώρο.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Ο τεχνικός της Α.Ε.Λ., Μαρίνος Ουζουνίδης, ξεκίνησε το παιχνίδι όπως ακριβώς έγραψε χθες η «Ε». Δηλαδή, η τακτική ήταν κάτι το νέο ένα 4-1-4-1(κάτι που δείχνει ότι ο προπονητής δουλεύει πολύ στην τακτική και δεν έχει εμμονές σε ένα σύστημα) που κάτω από τα δοκάρια αγωνίστηκε ο Κοτσόλης, στην άμυνα οι: Μπουκουβάλας (δεξιά), Κώτσιος, Ααράμπ, Κατσιαρός (αριστερά), λίγο πιο μπροστά ως αμυντικό χαφ ο Ιγγλέσιας, πιο μπροστά και σε μια ευθεία οι: Γιαννκόπουλος (δεξιά), Φωτάκης, Σαρμιέντο και Βενετίδης (αριστερά) και στην επίθεση μόνος ο Ζουράφσκι.
Από την άλλη ο τεχνικός της Α.Ε.Κ. Ντούσαν Μπάγιεβιτς αγωνίστηκε με 4-3-1-2 και κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Σάχα, στην άμυνα οι: Κουτρουμάνος(δεξιά), Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος και Γεωργέας(αριστερά) στη μεσαία γραμμή ήταν οι: Καφές(αριστερά), Πελετιέρι, Ενσαλίβα(δεξιά), πιο μπροστά ο Σκόκο και στην επίθεση οι: Μπλάνκο και Τζιμπούρ.    
Οι «βυσσινί» ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι κάτω από τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων και στα πρώτα δέκα λεπτά έκλεισαν την Α.Ε.Κ. στην εστία της, στη συνέχεια οι παίκτες του Μπάγιεβιτς ισορρόπησαν το παιχνίδι, αλλά πάλι η Α.Ε.Λ. ήταν αυτή που έκανε πάρτι από τη δεξιά πλευρά της αθηναϊκής ομάδας (Κουτρουμάνος) που οι εναλλασσόμενες αριστερές προωθήσεις των Κατσιαρού, Βενετίδη ήταν κίνδυνος-θάνατος για την Α.Ε.Κ. και σε μία απ’ αυτές (Κατσιαρού) στο 25’ η Α.Ε.Λ. έχασε δύο ευκαιρίες σε πέντε δευτερόλεπτα, αλλά ο Σάχα απέκρουσε τα δύο εξ επαφής σουτ των Ζουράφσκι και Βενετίδη.    
Από το 30’ και μετά ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε μια και οι δύο ομάδες πρόσεχαν τις άμυνες παρά να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία με το ημίχρονο να τελειώνει χωρίς τέρμα από καμία από τις δύο ομάδες.
Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Ουζουνίδης έριξε στον αγώνα τον Γκουέλα στη θέση του Κατσιαρού για να κάνει την ομάδα πιο επιθετική (πέρασε αριστερό μπακ ο Βενετίδης) ενώ ο Γιαννακόπουλος πήγε αριστερά και ο Γκουέλα δεξιά στη μεσαία γραμμή.  
Παρά την αλλαγή αυτή η Α.Ε.Κ. ξεκίνησε πιο δυνατά και στο 52’ πλησίασε κοντά στο γκολ αλλά ο Κοτσόλης απέκρουσε το σουτ του Μπλάνκο από ένα μέτρο.
Η ευκαιρία αυτή «άνοιξε την όρεξη» των παικτών του Μπάγεβιτς που μέχρι το 85’ είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο διάστημα αυτό χάθηκαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες από τον Πελετιέρι (σε άστοχη έξοδο του Κοτσόλη) και τον Τζιμπούρ (σε ένα υπέροχο συνδυασμό των παικτών της ΑΕΚ). Ο πρώτος είχε την ευκαιρία με κεφαλιά ενώ ο δεύτερος με σουτ.
Ο Ουζουνίδης προσπαθούσε να δώσει πιο επιθετικό τόνο στην Α.Ε.Λ. βάζοντας τον Πάρα στη θέση του Ιγγλέσιας και τον Ίλιτς στη θέση του κουρασμένου Γιαννακόπουλου.    
Από το 85’ και μετά οι «βυσσινί» βάζουν στα καρέ τους της Α.Ε.Κ., αλλά ο Σάχα αποκρούει δύο σουτ των Σαρμιέντο και Πάρα αλλά δεν καταφέρνει να κάνει το ίδιο και στο σουτ του Φωτάκη στο 89’ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή.
Και εκεί που πανηγύριζαν οι παίκτες της Α.Ε.Λ. ακριβώς με τη σέντρα ο Τζιμπούρ ισοφαρίζει για την Α.Ε.Κ. και το φλεγόμενο από το γκολ του Φωτάκη, Αλκαζάρ «πάγωσε».
Στο τρίλεπτο των καθυστερήσεων οι δύο ομάδες δεν έδειχναν να συνέρχονται από το σοκ των δύο τερμάτων και η ισοπαλία ήρθε φυσιολογικά.
ΦΑΣΕΙΣ ΓΚΟΛ
4’: Ο Γιαννακόπουλος εκτελεί κόρνερ από τα δεξιά ο Κώτσιος από το σημείο του πέναλτι πιάνει κεφαλιά αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.
19’: Από αριστερά ο Βενετίδης κάνει σέντρα ο Φωτάκης από το ύψος της μικρής περιοχής πιάνει κεφαλιά στην αγκαλιά το Σάχα.
20’: Ο Βενετίδης από αριστερά κάνει σέντρα και ο Γιαννακόπουλος υπο την πίεση του Γεωργέα πιάνει κεφαλιά αλλά στέλνει την μπάλα έουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
22’: Μακρινό σουτ του Κώτσιου στέλνει την μπάλα άουτ.
23’: Ο Ιγγλέσιας λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή κάνει ελιγμούς και στη συνέχεια πιάνει ένα σουτ που στέλνει την μπάλα μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της ΑΕΚ
24’: Από δεξιά ο Κουτρουμάνος κάνει σέντρα και ο Τζιμπούρ μέσα από τη μεγάλη περιοχή πιάνει κεφαλιά που καταλήγει άουτ.
25’:Από αριστερά ο Κατσιαρός κάνει σέντρα και ο Γιαννακόπουλος με ωραία προσπάθεια τροφοδοτεί τον Ζουράφσκι που βγαίνει μόνος απέναντι από τον Σάχα αλλά αποκρούει ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, η μπάλα καταλήγει στον Βενετίδη που κάνει νέο σουτ και αποκρούει εκ νέου σε κόρνερ ο Σάχα.
26’: Σουτ του Μπλάνκο από πλάγια και στο ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.
28’: Ατομική προσπάθεια του Ενσαλίβα από δεξιά που τροφοδοτεί στο ύψος της μεγάλης περιοχής τον Σκόκο αλλά το σουτ που κάνει καταλήγει μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κοτσόλη.      
35’: Από δεξιά ο Σκόκο κάνει μια περίεργη σέντρα και ο Κατσιαρός προ του Μπλάνκο σχεδόν στη γραμμή του τέρματος αποκρούει με κεφαλιά.
49’: Σουτ του Μπλάνκο έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα καταλήγει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κοτσόλη.
50’: Μακρινό σου του Φωτάκη στην αγκαλιά του Σάχα.
52’: Καταπληκτική μπαλιά από αριστερά καθώς επιτίθεται η ΑΕΚ του Σκόκο στον Μπλάνκο που βγαίνει μόνος απέναντι από τον Κοτσόλη αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ αποκρούει εντυπωσιακά.
56’: Δυνατό σουτ του Σαρμιέντο από το ύψος της μεγάλης περιοχής αποκρούει εντυπωσιακά ο Σάχα.  
64’: Από δεξιά εκτελεί φάουλ ο Μαντούκα ο Πελετιέρι στο σημείο του πέναλτι πιάνει κεφαλιά καθώς ο Κοτσόλης κάνει άστοχη έξοδο αλλά η μπάλα καταλήγει μόλις άουτ.
78’: Σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Τζιμπούρ υπό την πίεση του Ααράμπ αλλά μπλοκάρει ο Κοτσόλης.
80’: Γρήγορη εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Μπλάνκο - Εντίνιο - Τζιμπούρ και σουτ του τελευταίου μέσα από τη μεγάλη περιοχή στέλνει την μπάλα μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κοτσόλη.
82’: Μακρινό σουτ του Εντίνιο η μπάλα καταλήγει άουτ.    
87’: Σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Σαρμιέντο αποκρούει ο Σάχα, η μπάλα φθάνει στον Ίλιτς που δίνει στο Βενετίδη και αυτός τροφοδοτεί το Πάρα που από το σημείο του πέναλτι σουτάρει αλλά αποκρούει εντυπωσιακά ο Σάχα.
89’: Ο Σαρμιέντο κλέβει την μπάλα από λάθος των παικτών της Α.Ε.Κ. και δίνει στο Φωτάκη που σουτάρει έξω από τη μεγάλη περιοχή και κάνει το 1-0.
90’: Μετά τη σέντρα των παικτών της Α.Ε.Κ. την μπάλα παίρνει ο Μαντούκα που από δεξιά κάνει σέντρα και ο Τζιμπούρ που μόνος μέσα από τη μεγάλη περιοχή σουτάρει και κάνει το 1-1. 
Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Ο Στέφανος Κοτσόλης έκανε μια εκπληκτική απόκρουση στο 52’ σε σουτ του Μπλάνκο, είχε μία άστοχη έξοδο και δεν φέρει καμία ευθύνη στο τέρμα που δέχθηκε, ο Μπουκουβάλας ήταν καλός παρότι είχε να αντιμετωπίσει το δραστήριο Σκόκο και εκτέθηκε σε μία μόνο φάση το πρώτο μέρος από τον Ενσαλίβα, κορυφαίος της Α.Ε.Λ. ο Κώτσιος που έκανε μεγάλο παιχνίδι ενώ και ο Ααράμπ πήγε πάλι πολύ καλά. Από αριστερά ο Κατσιαρός πάλεψε πολύ ενώ ο Ιγγλέσιας πήγε καλά αμυντικά στις προωθήσεις του Μαϊστόροβιτς (που φοβόταν ο Ουζουνίδης) και έκοψε αρκετές μπάλες. Ο Βενετίδης με εξαίρεση τη φάση της ισοφάρισης της Α.Ε.Κ. που όλη η άμυνα «κοιμήθηκε» έκανε πάρτι με τον Κουτρουμάνο και ειδικά στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλός έστω και σαν χαφ. Ο Σαρμιέντο ήταν λίγο βελτιωμένος σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια αλλά όχι σε υψηλά επίπεδα απόδοσης ενώ ο Φωτάκης πέτυχε γκολ για όσκαρ. Από δεξιά ο Γιαννακόπουλος στο πρώτο μέρος και από αριστερά στο δεύτερο(ο Ουζουνίδης βάζει παίκτες σε θέσεις χρησιμοποιώντας και ανάποδα πόδια) προσπάθησε αλλά ο Μπάγεβιτς τον εγκλώβισε(προσάρμοσε την τακτική του πάνω στον συγκεκριμένο παίκτη). Ο Ζουράφσκι δε φάνηκε.
Από τις αλλαγές ο Γκουέλα είχε εξάρσεις και φάνηκε επηρεασμένος από την απουσία του, ο Πάρα στο 87 είχε την ευκαιρία να πετύχει τέρμα ενώ ο Ίλιτς αν και με μικρή συμμετοχή δείχνει διάθεση.
* * *
Από την Α.Ε.Κ. κορυφαίος ο τερματοφύλακας Σάχα και ακολούθησαν ο Μαϊστόροβιτς που πήρε όλες τις κεφαλιές μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο Σκόκο και κατά διαστήματα ο Ενσαλίβα. Τέλος ο Τζιμπούρ έχει πολλές ικανότητες και το απέδειξε όταν πήρε την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή.         
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο διαιτητής κ. Σπάθας(Πειραιά) αγνόησε δύο καθαρά πέναλτι υπέρ της Α.Ε.Λ. και αυτό τα λέει όλα. Κίτρινες κάρτες είδαν οι: Γιαννακόπουλος, Γκουέλα - Κουτρομάνος, Ενσαλίβα, Εντίνιο.
Κανένα πρόβλημα οι δύο βοηθοί κ.κ. Δάλλας(Ηπείρου), Τρύφωνας(Κέρκυρας).
 ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΛΑΡΙΣΑ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κοτσόλης, Κώτσιος, Βενετίδης, Μπουκουβάλας, Γιαννακόπουλος (86' Ίλιτς), Σαρμιέντο, Φωτάκης, Ααράμπ, Ιγκλέσιας (71' Πάρα), Κατσιαρός (46' Γκουέλα), Ζουράφκσι.
ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Καφές (59' Μαντούκα), Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Ενσαλίβα, Τζεμπούρ, Κουτρουμάνος, Μπλάνκο (89' Πλιάτσικας), Πελετιέρι, Γεωργέας, Σκόκο (73' Εντίνιο).
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 6148, ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ: 104.070
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
* ΣΤΙΣ 4 μ.μ. βγήκε για προθέρμανση η Α.Ε.Κ., πέντε λεπτά αργότερα ο διαιτητής κ. Σπάθας με τους βοηθούς και ένα λεπτό μετά οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Λ. μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους.
* ΘΕΡΜΟΣ εναγκαλισμός υπήρξε πριν τον αγώνα μεταξύ του Μπουκουβάλα της Α.Ε.Λ. και του Πλιάτσικα από την Α.Ε.Κ. Ανάλογες θερμές χειραψίες υπήρξαν και μεταξύ του Κυριακίδη και πρώην συμπαικτών του στην Α.Ε.Κ.
* ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ για τις προτιμήσεις του Ιβοριανός παίκτης της ΑΕΛ Φράνκ Γκουέλα όπως αυτές είδαν το φως της δημοσιότητας στο matchprogramme της χθεσινής αναμέτρησης. Συγκεκριμένα του αρέσει να οδηγεί μία Λαμποργκίνι, αγαπημένη του συγκρότημα είναι το PussycatDolls και σύμβολο του σεξ θεωρεί την Μπιγιονσέ. Αγαπημένος του τόπος διακοπών είναι η Κέρκυρα που ως γνωστό στην ομάδα του νησιού υπήρξε παίκτης. Δεν θα ξεχάσει ποτέ από την ποδοσφαιρική του μέχρι τώρα εμπειρία (γιατί η καριέρα του συνεχίζεται…) τον αγώνα για τα προκριματικά του ΟΥΕΦΑ μεταξύ του Άγιαξ και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ(2-3)
*ΑΨΟΓΗ η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. στις υπηρεσίες προς τους εκπροσώπους τύπου με εδέσματα που επιμελήθηκε το κέτερινγκ Καλογιάννης.
* ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ στα δημοσιογραφικά θεωρεία μια και οι δεκαπέντε θέσεις που προστέθηκαν δεν δείχνουν επαρκείς. Πάντως κάνει εντύπωση πως στις συνεντεύξεις τύπου του τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη είναι πέντε και στους αγώνες πενήντα πέντε. Με εξαίρεση ορισμένους κάποιοι προφανώς χρησιμοποιούν τη δημοσιογραφική τους ιδιότητα για την εξασφάλιση θέσης στα δημοσιογραφικά.
* ΣΤΟΝ αγώνα και ο πρώην τεχνικός της Α.Ε.Λ. Ζόραν Μπάμποβιτς.
* ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ η παρουσία της βολεϊμπολίστριας της Ε.Α.Λ. Εύης Λίτσιου και της φίλης της Γλύκας Τζουβάρα, που πριν τον αγώνα είχαν ιδιαίτερη συνομιλία με τον υπεύθυνο ασφαλείας της Α.Ε.Λ. Σωτήρη Μάρκου.
* ΤΟ παιχνίδι παρακολούθησε και ο βουλευτής Κώστας Αγοραστός αλλά και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Λάτσιος.
* Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. Κωστής Πηλαδάκης είχε μεγάλη αγωνία πριν τον αγώνα και έβγαζε τη νευρικότητά του στο καινούργιο του κομπολόι. Πήρε συνήθεια από τον Ουόρεν Μπάφετ τον πολυδισεκατομμυριούχο (Νο1 στην λίστα των πιο πλούσιων ανθρώπων του πλανήτη) που τον έχει πρότυπο. Και πώς να μην τον έχει όταν ξεκίνησε με 150.000 δολάρια και τώρα έχει 150 δισεκατομμύρια δολάρια. Ελπίζουμε να μην του μοιάσει στην τσιγκουνιά (κάτι τέτοιο δεν φαίνεται...).
* ΣΤΟΝ αγώνα και ο υφυπουργός Χρήστος Ζώης.
* ΠΡΙΝ το παιχνίδι υπήρξε χειραψία μεταξύ του προέδρου της Α.Ε.Λ. Κωστή Πηλαδάκη και του προέδρου της Α.Ε.Κ. Νίκου Θανόπουλου.
           
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass