ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑ

Μπατής: Εξαρτάται από μας

* ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2009 2:33 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:20
Η Ολύμπια αντιμετωπίζει αύριο στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης το Αιγάλεω στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α1 εθνικής κατηγορίας σ΄ έναν αγώνα που θα αποτελέσει κριτήριο για τις ελπίδες της λαρισινής ομάδας να παίξει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα πλέι οφ γιατί μόνο με νίκη θα ελπίζει μια και σε διαφορετική περίπτωση όχι δεν θα έχει καμία ελπίδα αλλά θα αναγκάσει και την ΑΕΛ ΓΣ να αποχαιρετήσει λίγο πρόωρα την κατηγορία.
Η νίκη λοιπόν θα έχει σημαντική αξία για το λαρισινό μπάσκετ μια και θα σημάνει πολλά σε... δύο ταμπλό.
Το κλίμα στην ομάδα είναι αρκετά καλό, μάλιστα οι παίκτες πληρώθηκαν προχθές (σε όλες τις ομάδες ήρθε χρήμα από τον ΟΠΑΠ) και το πιο ευχάριστο για τον τεχνικό Γιώργο Μπαρτζώκα είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με εξαίρεση ένα ελαφρύ διάστρεμμα του Στέφαν Αριγκμπάμπου που όμως δεν εμπνέει καμία ανησυχία.
Για το παιχνίδι της Ολύμπια με το Αιγάλεω μιλήσαμε χθες με τη «σταθερή αξία» της ομάδας τον Μάριο Μπατή (που δικαιώνει τους διοικητικούς της λαρισινής ομάδας που του έκαναν διετές συμβόλαιο) ο οποίος μας είπε τα εξής: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις και στο παιχνίδι με το Αιγάλεω.
Είναι μια ομάδα που έχει ένα πολύ καλό περιφερειακό, τον Τέιλορ και πήρε πρόσφατα και έναν πολύ καλό ψηλό στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία.
Μάλιστα έρχεται στη Λάρισα με πολύ καλή ψυχολογία μια και την περασμένη αγωνιστική κέρδισε τον Άρη.
Το ζητούμενο για μας είναι να είμαστε σοβαροί και να παίξουμε πειθαρχημένα. Με νίκη γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα ελπίζουμε για την οκτάδα και είναι κάτι που το θέλουμε και εμείς οι παίκτες πάρα πολύ. Η νίκη στο παιχνίδι με το Αιγάλεω εξαρτάται αποκλειστικά από μας»
* Πού οφείλεται η άνοδο της Ολύμπια στο δεύτερο γύρο;
«Η ομάδα σε κάθε παιχνίδι παρουσιάζεται πιο βελτιωμένη και αυτό είναι απόρροια του ότι οι παίκτες, συνεχώς ο ένας μαθαίνει το παιχνίδι του άλλου ενώ για πρώτη φορά παίζουμε και πλήρεις. Μη ξεχνάμε ότι σε πολλούς αγώνες αγωνιζόμασταν με έναν Αμερικανό».
Η χθεσινή μέρα για τους παίκτες της Ολύμπια περιελάμβαναν προπόνηση αλλά και προβολή σε βίντεο στιγμιότυπων από αγώνες του Αιγάλεω για να δούνε οι παίκτες των «πορτοκαλί»τη συμπεριφορά των αντιπάλων.
ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΜΑΓΚΟΥΝΗΣ
Η συμμετοχή του Σπύρου Μαγκουνή στην αναμέτρηση με την Ολύμπια Λάρισας θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή για το Αιγάλεω.
Ο παίκτης υποφέρει από οσφυαλγία με έντονο παρασπονδυλικό σπασμό. Βρίσκεται υπό φαρμακευτική αγωγή και παράλληλη εντατική φυσικοθεραπεία, με στόχο να ξεπεράσει απόλυτα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει», ανέφερε ο γιατρός του Αιγάλεω Γιώργος Κελάλης.
Από κει και πέρα ο Θωμάς Νίκου έχει τους υπόλοιπους παίκτες του στη διάθεσή του και θα περιμένει την τελευταία στιγμή τον Μαγκουνή.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass