ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Λίγο από Ολύμπια… Μιλάνο

ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟ ΣΕΦ (14.00 ΑΝΤ1)

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2009 23:24 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:17
Πριν από μερικές ημέρες ο Ολυμπιακός έπαιξε για το top 16 της Ευρωλίγκα στο Μιλάνο. Εκεί αντιμετώπισε την Ολύμπια (Αρμάνι Τζινς τώρα τελευταία) Μιλάνο από την οποία και ηττήθηκε με ένα μόλις καλάθι (76-74, βέβαια οι ερυθρόλευκοι φωνάζουν για το τελευταίο φάουλ που δεν δώθηκε). Σήμερα μια άλλη Ολύμπια αυτή της Λάρισας θα αντιμετωπίσει τους «ερυθρόλευκους» στο ΣΕΦ (14.00 ΑΝΤ1) και αν θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική κόντρα σε ένα τόσο δυνατό αντίπαλο τότε θα πρέπει να είναι λίγο από… Μιλάνο. Αυτό δεν θα είναι τόσο εύκολο φυσικά όσο λέγεται αφού πρώτον ο Ολύμπιακός θέλει να ξεπεράσει το σόκ της ήττας στην Ιταλία και φυσικά δεν θα θέλει να είναι τόσο νωθρός στο ξεκίνημα του αγώνα όσο ήταν στο συγκεκριμένο ματς.
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Το ένα ευχάριστο για την Λαρισινή ομάδα θα είναι το γεγονός πως δεν θα υπάρχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Τέρελ Καστλ και Κόρεϊ Μπέλσερ ξεπέρασαν τα όποια προβλήματά τους και ήταν στην αποστολή που έφυγε χθες από τη θεσσαλική πρωτεύουσα. Το άλλο και… πιο ευχάριστο μάλιαστα είναι το γεγονός πως η πρώτη δόση από τον ΟΠΑΠ φτάνει αύριο στην Ολύμπια κάτι που σημαίνει πως 100.000 θα μοιραστούν σε αθλητές κυρίως. 
Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η… ΧΑΡΑ
Στην απόλαυση του αγώνα με… σοβαρότητα στο παιχνίδι στάθηκε ο προπονητής της Ολύμπια, Γιώργος Μπαρτζώκας που συγκεκριμένα είπε: «Θέλουμε να κάνουμε ένα ακόμη σοβαρό παιχνίδι, όπου οι παίκτες να μην επηρεαστούν από το ταλέντο του αντιπάλου, αλλά να μείνουν στη φιλοσοφία που έχουμε αγωνιστικά και να χαρούμε ένα παιχνίδι με έναν αντίπαλο στο υψηλότερο επίπεδο».
Δηλώσεις όμως έκανε και ο πλέι μέικερ της ομάδας Τέρελ Καστλ. Ο Αμερικανός παίκτης είπε τα εξής: «Ξέρουμε ότι παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος στην έδρα της. Ο Ολυμπιακός διαθέτει μεγάλη ποιότητα ως ομάδα, έχει μεγάλο βάθος στον πάγκο του, όμως εμείς θα μπούμε στο γήπεδο με σκοπό να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που παρουσιάζει το παιχνίδι».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass