ΤΙ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ «Ε» ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ

Αλεξανδρής: «Βελτιωθήκαμε με Αλιέβας»

«ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΧΡΗΜΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2009 1:57 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:17
Η ΑΕΛ ΓΣ την ερχόμενη Κυριακή στις 7 μ.μ. αντιμετωπίζει τον νταμπλούχο Ελλάδας Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας σ’ ένα παιχνίδι που σίγουρα υπάρχει φαβορί και αυτό είναι η ομάδα των «πρασίνων» αλλά από την άλλη πλευρά η λαρισινή ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει μια καλή εμφάνιση και να δείξει ότι μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία.Η αθηναϊκή ομάδα έχει ανεβάσει αρκετά την απόδοσή της στο τελευταίο διάστημα όπως έδειξε και ο χθεσινός αγώνας στην Ευρωλίγκα με αντίπαλο την Παρτιζάν όπου κέρδισε με 81-63 κάτι που σημαίνει ότι το θέαμα είναι εγγυημένο αλλά από την άλλη και η ΑΕΛ ΓΣ έχει προσθέσει έναν ακόμα παίκτη στη δύναμή της, τον Λιθουανό (γεννήθηκε 20 Ιανουαρίου 1985) γκαρντ Ρολάντας Αλιέβας που αγωνίζονταν στην πρωτοπόρο του λιθουανικού πρωταθλήματος Ζαλγκίρις Κάουνας .Ο Αλιέβας θα παίξει για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα και σε δηλώσεις του χθες για την αξία του παίκτη, ο τεχνικός Βαγγέλης Αλεξανδρής μας είπε τα εξής: «Ο Αλιέβας μας έδωσε άλλη ποιότητα και έχουμε βελτιωθεί σημαντικά. Αυτό ήδη φαίνεται στις προπονήσεις και πιστεύω να το δούμε και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό».
*Έχει πιθανότητες η ομάδα για νίκη;
«Νομίζω ότι υπάρχουν πιθανότητες αλλά αυτές δεν είναι με το μέρος μας. Πριν τρία χρόνια όταν ήμουν στην Ολύμπια είχαμε κερδίσει τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι αν θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα.
Ο Παναθηναϊκός γνωρίζουμε ότι έχει σπουδαίους παίκτες και εμείς θα προσπαθήσουμε κάτι να κερδίσουμε απ’ αυτό το παιχνίδι».
* Οι πιθανότητες παραμονής πόσες είναι;
«Χάσε πέντε παιχνίδια στον πόντο αλλά δεν πρέπει να κοιτάμε τι χάσαμε αλλά τι θα κερδίσουμε. Αν πάρουμε πέντε νίκες μέχρι τέλος της σαιζόν νομίζω ότι θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Αυτό που χρειάζεται είναι δουλειά στο γήπεδο και από κει και πέρα θα δούμε».
ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  
Στο μεταξύ τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα της ΑΕΛ ΓΣ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό παρουσιάζουν κίνηση και αυτό δείχνει ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο και από σήμερα η ζήτηση λογικά θα είναι πιο αυξημένη κάτι που θα δώσει και άλλο «χρώμα» στον αγώνα. Καιρό έχουμε να δούμε το κλειστό της Νεάπολης γεμάτο...
«ΕΒΡΕΞΕ» ΧΡΗΜΑ
Στους παίκτες της ΑΕΛ ΓΣ μίλησε ο διοικητικός ο Μανώλης Λελούδας που τους ζήτησε να εντείνουν την προσπάθεια για την παραμονή ενώ χθες «έβρεξε» χρήμα μια και οι καλαθοσφαιριστές μοιράστηκαν αρκετά χρήματα και σ’ αυτό βοήθησε η καταβολή της πρώτης δόσης του ΟΠΑΠ για όλες τις ομάδες που ήταν πάνω από 100.000 ευρώ. Και εκτέθηκαν που δεν περίμεναν να περάσουν δύο μέρες κάποιοι που βιάστηκαν να προκαλέσουν ένταση στην ομάδα και είναι σίγουρο αυτοί που εκτέθηκαν γιατί δεν περίμεναν δύο μέρες για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους ενώ δεν ειδοποίησαν και κανέναν για τις προθέσεις τους (όπως θα όφειλαν άλλοι επαγγελματίες γιατί επαγγελματισμός δεν σημαίνει να παίζεις για λεφτά αλλά και οι άλλες ενέργειες που μπορεί να κάνεις...).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass