ΤΟΝΙΣΕ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑ Γ. ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ

«Στόχος να παίξουμε καλά...»

«Ο ΠΑΡΓΚΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ...»

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2009 1:59 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:16
 Τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή η Ολύμπια στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η Ολύμπια στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας και όπως ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα που αντιμετώπισε τον Τσίλντρες (σε δύο φιλικά στο Καρπενήσι που ήταν τα πρώτα για τους Πειραιώτες) θα είναι και η πρώτη ελληνική ομάδα που θα αγωνιστεί εναντίον του Τζανέρο Πάργκο που αντικατέστησε τον Τσίλντρες στους Πειραιώτες.
Όταν ζητήσαμε του τεχνικού της Ολύμπια να σχολιάσει το γεγονός είπε: «Είναι μία σύμπτωση αλλά πιστεύω ότι όπως ξέραμε ποιος είναι ο Τσίλντρες ξέρουμε ποιος είναι και ο Πάργκο. Δεν χωράει καμία αμφιβολία για την αξία του και το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος θα έρθει για να δει και το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού».
Όσο για τους στόχους της ομάδας του στον αγώνα της Κυριακής τόνισε: «Στόχος μας είναι να παίξουμε καλά και να πιστοποιήσουμε την αγωνιστική άνοδο. Θα προσπαθήσουμε στα μέτρα του δυνατού να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αυτό που θέλω είναι να έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας».
Πού οφείλεται η αγωνιστική άνοδος στο τελευταίο διάστημα;
«Νομίζω ότι μας έχει βοηθήσει η παρουσία του Μπέλσερ που παίζει για την ομάδα. Πάντως όπως και πέρυσι έτσι και φέτος είχαμε δύσκολο πρόγραμμα ενώ στο δεύτερο γύρο είναι σαφώς πιο εύκολο».
Η Ομάδα μπορεί να παίξει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα πλέι - όφ;
«Αυτό που θέλουμε είναι να παίζουμε καλό μπάσκετ και δεν με ενδιαφέρει αν θα κάνουμε δέκα ή έντεκα ή δώδεκα νίκες. Πιστεύω ότι αν παίξουμε το μπάσκετ που έχουμε τις δυνατότητες να παίξουμε τότε θα φθάσουμε στην όγδοη θέση αλλά αυτό δεν είναι αυτοσκοπός. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει δύο παιχνίδια στον πόντο από ανταγωνιστικές ομάδες όπως ο Κολοσσός και η ΑΕΚ κάτι που μπορούμε να καλύψουμε στο κλειστό της Νεάπολης. Αυτό που θέλω περισσότερο είναι να μην έχουμε προβλήματα».
*Υπάρχει ενδεχόμενο να έρθει άλλος παίκτης τώρα που έφυγε ο Κούρτοβιτς;
«Πριν φύγει ο Κούρτοβιτς αποκτήσαμε τον Καραποστόλου και τώρα δεν κοιτάμε κάποια λύση παίκτη. Νομίζω ότι υπάρχει καλό έμψυχο δυναμικό που δεν χρειάζεται προσθήκη και όλοι θα κριθούμε στο τέλος του χρόνου».
Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες ο Κούρτοβιτς ακόμα δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του μια και δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή» μεταξύ της διοίκησης και του παίκτη στο οικονομικό μέρος.
Αγωνιστικά τα προβλήματα της Ολύμπια για τον αγώνα της Κυριακής είναι ο τραυματισμός του Κάστλ ενώ ο Μπέλσερ χθες προπονήθηκε κανονικά.      
      
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass