Η ΑΕΛ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΟΦΗ

Χωρίς Γκουέλα και Σαρμιέντο

ΜΕΤ’ ΕΜΠΟΔΙΩΝ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2009 1:57 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:16
 Την υπεράσπιση της πέμπτη θέσης που κατέχει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα θα επιχειρήσει η ΑΕΛ το ερχόμενο Σάββατο η ΑΕΛ στον αγώνα που δίνει η Λαρισινή ομάδα στην Κρήτη με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Οι «βυσσινί» θα αγωνιστούν απέναντι σε ένα αντίπαλο που προβλέπεται να είναι παθιασμένος και μαχητικό μια και βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και σε περίπτωση νέου άτυχου αποτελέσματος τότε οι πιθανότητες παραμονής είναι ελάχιστες(μάλιστα οι Κρητικοί κάνουν μεγάλες προσπάθειες για προσέλευση κόσμου).
Εκτός από το πάθος των Κρητικών ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης έχει να αντιμετωπίσει και αγωνιστικά προβλήματα καθώς δεν θα παίξουν ο τραυματίας Γκουέλα (δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που έχει με τη μέση) και ο Σαρμιέντο που αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής (από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε) στον αγώνα με τον ΟΦΗ (ήταν άτυχος ο Ουζουνίδης μια και παράλληλα συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και ο Φωτάκης που θα εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό). Σ’ αυτές τις απουσίες πρέπει να προστεθεί και αυτή του Νταμπίζα που ταλαιπωρείται από τραυματισμό θα επανέλθει μετά τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.
Οι απουσίες αυτές σημαίνουν και αλλαγές στην ενδεκάδα, ειδικά στο χώρο της μεσαίας γραμμής όπου τέσσερις παίκτες ερίζουν για τρεις θέσεις και αυτοί είναι οι: Φωτάκης, Ιγγλέσιας, Ίλιτς και Κυριακίδης (από αυτούς δεν θα παίξει ένας).
Στις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα είναι ξεκαθαρισμένα δηλαδή κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κοτσόλης, στην άμυνα οι: Βέμπερ, Κώτσιος, Ααράμπ, Βενετίδης(αποθεραπεύτηκε και χθες προπονήθηκε κανονικά) και στην επίθεση οι: Γιαννακόπουλος, Ζουράφσκι και Πάρα.
 Πάντως δεν αποκλείεται να γίνει κάποια έκπληξη αν κάποιος παίκτης στην προπόνηση δείξει ότι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση απ’ αυτούς που αναφέραμε.
Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Η χθεσινή προπόνηση της ΑΕΛ στα Δένδρα έγινε μετ’ εμποδίων εξαιτίας της συνεχόμενης βροχόπτωσης αλλά και το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν ιδιαίτερα βαρύς.  
Στην προπόνηση πήραν μέρος όσοι παίκτες δεν έπαιξαν με τον Πανσερραϊκό ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ
Όπως συμφωνήθηκε κατά τη χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του σαββατιάτικου αγώνα με τον ΟΦΗ, στη διάθεση των φίλων της ΑΕΛ που θα βρεθούν μεμονωμένα στο Ηράκλειο θα βρίσκεται η Θύρα 5 του Παγκρήτιου Σταδίου. Έξω από τη συγκεκριμένη θύρα θα λειτουργεί εκδοτήριο και τα εισιτήρια θα τιμώνται προς 15 ευρώ.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass