ΖΗΤΗΣΕ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΗΛΑΔΑΚΗ

Επαναφορά της τιμωρίας «κεκλεισμένων των θυρών»

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2009 2:23 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:15
Την επαναφορά του μέτρου των κεκλεισμένων των θυρών από την πρώτη φορά που θα γίνονται εκτεταμένα επεισόδια ζήτησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης από τον πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα Κώστα Πηλαδάκη στη συνάντηση που είχαν χθες.
Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του κ. Ιωαννίδη ο οποίος τόνισε: «Να μην κοιτούν μόνο τα ταμεία τους οι σύλλογοι. Να πονέσει και η ομάδα αλλά να πονέσει κυρίως ο ταραξίας που δεν θα μπορεί να δει την ομάδα του».
Η Λίγκα, από την πλευρά της, είναι θετική σε αυτό το ενδεχόμενο, μόνο που το μέτρο μπορεί να εφαρμοστεί από την επόμενη αγωνιστική σεζόν μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ.
Αναφορικά με το ενδεχόμενο απαγόρευσης των μετακινήσεων οπαδών, αυτό αποκλείστηκε και από τις δύο πλευρές καθώς δεν κρίθηκε ως απαραίτητο μέτρο.
Επίσης, ο κ. Ιωαννίδης έδωσε ένα μήνυμα στους παράγοντες (και κυρίως στους κ. Κόκκαλη και Πατέρα) «να μην πυροδοτούμε την ατμόσφαιρα με τις ανακοινώσεις».
Oι δύο πλευρές τέλος συμφωνούν να τοποθετηθούν τακτικοί δικαστές στις πειθαρχικές επιτροπές του ποδοσφαίρου, γι’ αυτό όμως πρέπει να συμφωνήσει και η ΕΠΟ.
Μετά τη συνάντηση, ο Υφυπουργός έκανε μία δήλωση που έχει τη σημασία της: «Για πρώτη φορά οι παράγοντες δείχνουν τόσο αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Αν ήθελαν, τόσο καιρό θα λήξει και θέμα».
***Ο Κώστας Πηλαδάκης ενημέρωσε τον Γιάννη Ιωαννίδη για τις προτάσεις της Λίγκας για τη βία.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass