ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΛΥΜΠΙΑ (18.00)

«Αλώβητη» από τα Τρίκαλα

* ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ Α1

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2009 22:54 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:14
Πριν από τρεισήμιση περίπου μήνες Ολύμπια και Τρίκαλα είχαν πρωτοσυναντηθεί στο κλειστό της Νεάπολης. Σε εκείνο το παιχνίδι του πρώτου γύρου οι «πορτοκαλί» νίκησαν στην παράταση με ένα μόλις πόντο μετά από ένα δραματικό φινάλε. Από τότε έως σήμερα υπήρξαν αρκετές αλλαγές. Οι περισσότερες στα Τρίκαλα που άλλαξαν προπονητή (ο Χριστόπουλος έφυγε και ο Αγγέλου ήρθε) και αρκετούς παίκτες (Dickel και Yango τα νέα αποκτήματα). Από την άλλη η Ολύμπια άλλαξε μόλις ένα ξένο (είναι ο Μπέλσερ στη θέση του ο Τόμας) αλλά παράλληλα έχει απαλλαγεί από τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Σήμερα το απόγευμα (18.00) λοιπόν οι δύο ομάδες θα ξαναβρεθούν αντιμέτωπες στα Τρίκαλα, στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου με τα δεδομένα να έχουν ως εξής. Η Ολύμπια από τη μία να ψάχνει τις επιτυχίες που θα την ανεβάσουν ξανά σε επίπεδο διεκδίκησης εισόδου στα πλέι οφ και από την άλλη τα Τρίκαλα βλέπουν το σημερινό ματς ως ένα «τελικό» για την παραμονή τους στην κατηγορία και ζητάνε μόνο νίκη. Το σίγουρο είναι πως το θεσσαλικό αυτό ντέρμπι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον οι συγκινήσεις δεν θα λείψουν.
ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΙΓΓΟΥΝΑ Η ΟΛΥΜΠΙΑ
Από τη λαρισινή ομάδα η μοναδική απουσία είναι του Αλέξανδρου Σιγγούνα που υπέστη θλάση στον ώμο και είναι πιθανό να απουσιάσει και στο ματς της ερχόμενης Τετάρτης. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή, Γιώργου Μπαρτζώκα ο οποίος μιλώντας για το παιχνίδι ανέφερε τα εξής: «Μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειας που κάναμε στην Ευρώπη καλούμαστε να αφοσιωθούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, αξιοποιώντας τις εμπειρίες του πρώτου γύρου και έχοντας επίγνωση ότι πάνω από το 80% των παιχνιδιών στην Α1 κρίνονται στις λεπτομέρειες. Η συγκυρία μας φέρνει στο πρώτο παιχνίδι του δευτέρου γύρου να παίξουμε με τα Τρίκαλα ένα παιχνίδι που οι αντίπαλοί μας το έχουν χαρακτηρίσει σαν τελικό και πρέπει να δείξουμε μεγάλη αυτοσυγκέντρωση στα 40 λεπτά της αναμέτρησης για να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να πάρουμε τους δυο βαθμούς».
ΚΙΝΓΚ: «ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΚΛΗΡΑ...»
Δηλώσεις έκανε και ο Μάικ Κινγκ. Ο Αμερικανός γκαρντ της Ολύμπια είπε: «Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο αντίπαλος θέλει πάση θυσία τους δυο βαθμούς, αλλά κι εμείς έχουμε δουλέψει σκληρά και θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, για να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η κατάκτηση της νίκης».
Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ...
Από την άλλη πλευρά, αυτήν των Τρικάλων έχει σημάνει... συναγερμός για το σημερινό αγώνα καθώς όλοι μιλάνε μόνο για... νίκη που θα φέρει ελπίδες παραμονής. Μάλιστα ο τεχνικός του ΑΣΤ, Βαγγέλης Αγγέλου, τόνισε «παίζουμε με μία ομάδα που παρουσιάζει ένα πιο αξιόπιστο πρόσωπο εκτός έδρας παρά εντός, όταν και η πίεση για τους παίκτες είναι μικρότερη. Η Ολύμπια διαθέτει έμπειρους παίκτες. Για μας όμως η προσπάθειά μας είναι μονόδρομος. Εύχομαι να γίνει ένα καλό και δυνατό παιχνίδι που θα προσφέρει θέαμα στους φιλάθλους και ελπίζω εμείς να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα».
Ο Νίκος Κακλαμάνος σημείωσε «τα περιθώρια για μας έχουν στενέψει πια και θα πρέπει σε όλα τα παιχνίδια να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε μπροστά μας 13 τελικούς και ελπίζουμε όλοι στο τέλος ο απολογισμός να είναι καλός για μας. Αφήνουμε πίσω μας τα ατυχή αποτελέσματα και μαζί με τους νέους παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα και οι οποίοι μας έχουν βοηθήσει να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Άρη».
ΚΑΥΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Καυτή αναμένεται να είναι η ατμόσφαιρα στο Δημοτικό γυμναστήριο των Τρικάλων καθώς αφενός το ματς από τη μια είναι ένας τελικός για τους γηπεδούχους που θέλουν μόνο τη νίκη και αφετέρου είναι ένα θεσσαλικό ντέρμπι. Μάλιστα δεν θα είναι και λίγοι οι φίλοι της λαρισινής ομάδας που θα βρεθούν στο γήπεδο για να βοηθήσουν τους «πορτοκαλί». Γι αυτό το λόγο θα πρέπει να γνωρίζουν πως τα εισιτήρια θα πωλούνται και σήμερα το πρωί (11-13.00) από τα γραφεία της τρικαλινής ΚΑΕ (Γαριβάλδη 11, 3ος όροφος) ενώ αργότερα και από τα γκισέ στο γήπεδο.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass