ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ Γ. ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

Τέλος από την Ολύμπια ο Μίρσα Κούρτοβιτς

* ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ 2000

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2009 2:31 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:12
Η ευρωπαϊκή περιπέτεια για την Ολύμπια τελείωσε στην Ολλανδία προχθές και στον αγώνα με την My Guide Άμστερνταμ καθώς έχασε με 68-64 και αποκλείστηκε της συνέχειας του Eurochallenge. Η Λαρισινή ομάδα βέβαια έχει κάνει ένσταση για το μηδενισμό της στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής που δεν κατέβηκε στο Ισραήλ για να παίξει με την Χάποελ Ιερουσαλήμ αλλά μάλλον δεν θα έχει καμία τύχη μια και η διοργανώτρια αρχή προχώρησε σε ορισμό των τεσσάρων ομίλων για τις δεκαέξι ομάδες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του θεσμού.
Η είδηση όμως βγήκε μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα που ο τεχνικός Γιώργος Μπαρτζώκας ανακοίνωσε ότι ο Κούρτοβιτς δεν θα συνεχίσει στην ομάδα και από χθες η διοίκηση της Λαρισινής ομάδας βρίσκεται σε επαφές με το μάνατζερ του παίκτη για τη διακοπή του συμβολαίου του.
Αιτία της διακοπής είναι ο νέος τραυματισμός του παίκτη που δεν μπορεί όπως όλα δείχνουν να βοηθήσει φέτος την ομάδα.
Από κει και πέρα στο παιχνίδι της Κυριακής στα Τρίκαλα με αντίπαλο την τοπική ομάδα ο τεχνικός Γιώργος Μπαρτζώκας που έχει να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα της κόπωσης των παικτών (η αποστολή επέστρεψε χθες από την Αθήνα μέσω Άμστερνταμ και καθυστέρησε να επιστρέψει στη Λάρισα επειδή περίμενε και το λεωφορείο για μία ώρα από λάθος συνεννόηση) δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Αλέξανδρο Σιγκούνα που η μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι έχει θλάση στον ώμο και χάνει και το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με τον Πανελλήνιο.
Ο αγώνας στα Τρίκαλα θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό και τις πιθανότητες να συμμετέχει η Ολύμπια στα πλέι οφ. Αν κερδίσει η λαρισινή ομάδα τότε οι πιθανότητες για να βρεθούν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα πλέι οφ είναι αυξημένες ενώ αν χάσουν λιγοστεύουν σημαντικά.
Το έργο των «πορτοκαλί» στα Τρίκαλα είναι πολύ δύσκολο μια και ο αντίπαλός του «βλέπει» το συγκεκριμένο παιχνίδι σαν τελικό αφού αν ηττηθεί τότε αποχαιρετά την κατηγορία.
Χθες οι παίκτες είχαν ρεπό και θα κάνουν σήμερα προπόνηση.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass