ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Θα «μιλήσει» στο Άμστερνταμ η Ολύμπια

* ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ Ο ΣΙΓΓΟΥΝΑΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2009 3:07 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:11
Στο παρελθόν, από τη στιγμή που ακούστηκε η κόρνα της γραμματείας στο Ελληνικό, ανήκει για την Ολύμπια το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Η λαρισινή ομάδα (η οποία αδικήθηκε σε καίρια σημεία από τους διαιτητές Μουζάκης, Καρακατσούνης, Αφεντουλίδης με τον τελευταίο να δίνει περίεργη τεχνική ποινή στον Γ. Μπαρτζώκα) πλέον κοιτάζει το αυριανό ματς με το Άμστερνταμ στην Ολλανδία για την τελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Eurochallenge. Εκεί όμως η λαρισινή ομάδα δεν πρόκειται να παίξει μόνο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και εκτός αυτού... Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση των «πορτοκαλί» αποφάσισε να δώσει μια ξεχωριστή συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα με την ομάδα του Άμστερνταμ και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα για να ενημερώσει και την υπόλοιπη Ευρώπη για τα όσα συνέβησαν με την FIBA Europe σχετικά με το ματς στο Ισραήλ. Ο εκπρόσωπος της Ολύμπια πρόκειται να τονίσει στους Ολλανδούς (και μέσω αυτών στην υπόλοιπη κεντρική Ευρώπη) πως τους ζητάνε να αγωνιστούνε σε μια περιοχή πραγματικά εμπόλεμη χωρίς να σέβονται τους νεκρούς που κείτονται λίγο πιο δίπλα.
ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΙΓΓΟΥΝΑ
Στο αγωνιστικό τώρα μέρος ο μόνος που δεν θα ταξιδέψει είναι ο Σιγγούνας. Ο παίκτης της Ολύμπια στη χθεσινή προπόνηση στην Αθήνα (η ομάδα παρέμεινε εκεί μετά το ματς με τον Πανιώνιο) χτύπησε στον ώμο του σε ένα παλαιότερο τραύμα και επέστρεψε στην πόλη της Λάρισας. Μάλιστα σήμερα αναμένεται να του γίνει μαγνητική τομογραφία για να φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Η υπόλοιπη ομάδα θα προπονηθεί και σήμερα το πρωί και έπειτα θα ταξιδέψει για την πρωτεύουσα της Ολλανδίας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
Πάντως από το προχθεσινό παιχνίδι ο προπονητής της λαρισινής ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε ευχαριστημένος και χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, γιατί είχαν συγκέντρωση και ακολούθησαν την τακτική που είχαμε αποφασίσει. Είναι πολύ σημαντικό ότι διεκδικήσαμε τη νίκη μέσα στο γήπεδο του Πανιωνίου, ο οποίος είναι μια πολύ καλή ομάδα. Με τη ζώνη προσπαθήσαμε να δώσουμε στον αντίπαλο το μακρινό σουτ, αλλά τελικά εκτέλεσε 30 βολές».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass