Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ (19.00)

Στο Ελληνικό «ξεχνάει» την... Ευρώπη

ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2009 2:17 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:10
Τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες με τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις στο Eurochallenge και τη διαμάχη (που έχει λάβει πολιτικές διαστάσεις κιόλας) με τη FIBA Europe θα έχει την ευκαιρία να ξεχάσει σήμερα στο γήπεδο του Ελληνικού η Ολύμπια. Οι «πορτοκαλί» στο πλαίσιο της αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1 θα αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο σε ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες. Η πρώτη είναι πως ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών μιας και η αθηναϊκή ομάδα πληρώνει τα... σπασμένα των όσων προηγήθηκαν στο ματς με το Αιγάλεω στο ίδιο γήπεδο. Η άλλη ιδιαιτερότητα είναι πως ο Πανιώνιος προέρχεται από μια ήττα στην Ευρωλίγκα με την οποία ουσιαστικά περιμένουν ένα θαύμα για πρόκριση στην επόμενη φάση. Όλα αυτά φυσικά δεν σημαίνει πως είναι απαραίτητα αβαντάζ για την Ολύμπια καθώς μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Το θετικό για τον προπονητή, Γιώργο Μπαρτζώκα είναι το γεγονός πως δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και πως θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Μάλιστα για το σημερινό ματς δήλωσε τα παρακάτω: «Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολύ καλό υλικό και καλούς προπονητές και πρέπει να έχουμε αυξημένη αυτοσυγκέντρωση στα 40 λεπτά του παιχνιδιού. Με εξαίρεση τρία παιχνίδια από την αρχή της χρονιάς έχουμε πάντα καλά διαστήματα στα παιχνίδια και όσο η σεζόν προχωράει, προσπαθούμε να τα αυξήσουμε χρονικά. Δηλαδή, να παίζουμε περισσότερη ώρα καλά δουλεύοντας πάντα στις αδυναμίες μας. Το γεγονός ότι το γήπεδο θα είναι άδειο είναι κάτι που ούτε σε μας αρέσει γιατί πάντα η παρουσία του κόσμου είναι ένα έξτρα κίνητρο».
Από την πλευρά του ο Γερμανός παίκτης της Ολύμπια Στέφαν Αριγκμπάμπου είπε τα παρακάτω: «Αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα που έχει βάθος στον πάγκο της. Εμείς, είμαστε σε καλή κατάσταση, αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Στον Πανιώνιο τώρα αυτό που έχει φτιάξει κάπως τη διάθεση είναι το γεγονός πως η ποινή μειώθηκε σε μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 15.000 ευρώ πρόστιμο κάτι που σημαίνει ότι θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Εξάλλου ο Μπράνκο Τσβέτκοβιτς μιλώντας για το ματς με την Ολύμπια δήλωσε τα παρακάτω: «Δυστυχώς στους τελευταίους μας αγώνες με Αρη και Παρτιζάν αλλά και σε αυτόν με την Εφες Πίλσεν, τον τελευταίο της προηγούμενης χρονιάς, ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό κάνοντας την αρχή στον αγώνα με την Ολύμπια. Με τον αγώνα αυτό τελειώνει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και έχουμε έναν ολόκληρο μπροστά μας προκειμένου να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από κάποιες ήττες που κάναμε τον πρώτο γύρο προκειμένου να διεκδικήσουμε ξανά την τρίτη θέση που οδηγεί στην Ευρωλίγκα».
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΕΡΚΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗ... ΛΑΡΙΣΑ
Μπορεί η Ολύμπια να παίζει στην Αθήνα ωστόσο οι φίλοι της θα φτιάξουν κερκίδα από τη... Λάρισαα. Πιο συγκεκριμένα τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων, "Οι Ολύμπιοι", θα συγκεντρωθούν στο Gray Cafe (εμπορικό κέντρο Pantheon Plaza, 4ο χλμ. Κ.Καραμανλή) όπου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας μας με τον Πανιώνιο On Telecoms.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass