ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. Γ.Σ., Β. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ

«Βυσσινί» συσπείρωση

* ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ * ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2009 2:51 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:09
Η ήττα της Α.Ε.Λ. Γ.Σ. από την Ολύμπια στο τοπικό ντέρμπι με 68-67 φέρνει πλέον τη λαρισινή ομάδα σε δύσκολη θέση για την παραμονή στην κατηγορία και ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Αλεξανδρής, αποφάσισε μετά το τέλος του παιχνιδιού να κάνει με τη δήλωσή του για την απουσία του κόσμου της Α.Ε.Λ. από το ντέρμπι μια «βυσσινί» συσπείρωση.
Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχει συμπαράσταση στην ομάδα από τους φιλάθλους και αυτό φαίνεται από τις άδειες εξέδρες στα περισσότερα παιχνίδια.
Και ο Αλεξανδρής αποφάσισε να ευαισθητοποιήσει τους φιλάθλους μια και έρχονται δύο κρίσιμα εντός έδρας παιχνίδια με Π.Α.Ο.Κ. και Καβάλα που μόνο αν τα κερδίσει και τα δύο η Α.Ε.Λ. Γ.Σ. θα μπορεί να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία. Και σ’ αυτά τα παιχνίδια το κλειστό της Νεάπολης θα πρέπει να γεμίσει από κόσμο και... Α.Ε.Λ.
Στο μεταξύ οι διαμαρτυρίες για τη διαιτησία του κ. Μαχαιριανάκη στο τοπικό ντέρμπι δεν έχουν κοπάσει ενώ αρχίζει και η ενίσχυση της Α.Ε.Λ. Γ.Σ. καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η λαρισινή ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός κοινοτικού παίκτη.
Ο συγκεκριμένος παίκτης αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ που δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα στην Α.Ε.Λ. Γ.Σ. παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Αποστολίδη.
Αυτό που κάνει καλή εντύπωση είναι η διαρκής βελτίωση των νεαρών αθλητών και στο προχθεσινό ντέρμπι ο Ζάρας έδειξε να ετοιμάζεται για μεγάλη καριέρα μια και πρόκειται περί εξαιρετικού ταλέντου.
Στο μεταξύ ο Γιώργος Αποστολίδης (πρώτος σε ασίστ στο τοπικό ντέρμπι με έξι) για τις δύο πετυχημένες βολές δύο δευτερόλεπτα πριν τη λήξη που διαμόρφωσαν το τελικό 68-67 δήλωσε τα εξής: «Ήθελα να τη χάσω τη βολή στο τέλος για να πάρουμε το ριμπάουντ, αλλά δυστυχώς μπήκε μέσα. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το ματς αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα πρέπει τώρα να τα ξεχάσουμε όλα αυτά και να δούμε τη συνέχεια».
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΛΑΤΣΙΟΥ
ΜΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ
Η εκλογή ως προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας από τον πρόεδρο της Α.Ε.Λ. Γ.Σ. Γιάννη Λάτσιο έκανε τον τεχνικό Βαγγέλη Αλεξανδρή να τον συγχαρεί για τη θέση αυτή που είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα και θεωρεί ότι θα πετύχει και από αυτό το πόστο.
Ο πρόεδρος της Α.Ε.Λ. Γ.Σ., Γιάννης Λάτσιος, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Α.Ε.Λ. Γ.Σ. μέχρι τέλος της σεζόν, τονίζει ότι η διοίκηση θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να παραμείνει η Α.Ε.Λ. Γ.Σ. στην κατηγορία.
 
Συζήτηση για συγχώνευση
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες προχθές κατά τη διάρκεια του λαρισινού ντέρμπι υπήρξε σοβαρή συζήτηση μεταξύ του Δημάρχου Κώστα Τζανακούλη και των προέδρων της Α.Ε.Λ. Γ.Σ. και της Ολύμπια κ. Γ. Λάτσιου και Γ. Μαλάκου για συγχώνευση των δύο ομάδων και οι επίσημες συζητήσεις θα αρχίσουν στις αρχές Μαΐου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass