ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ (0-0)

Δεν «Χ»άθηκαν οι ευρωπαϊκές ελπίδες...

* ΠΑΛΕΨΕ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2009 2:48 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:09
Τη... ζωή του στη Σούπερ Λίγκα έπαιζε στο χθεσινό παιχνίδι στο γήπεδο της Φυλής ο Θρασύβουλος στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου και φυσιολογικό ήταν να δώσει κάθε ικμάδα των δυνάμεών του για να κερδίσει το παιχνίδι κόντρα στη φιλόδοξη φετινή ΑΕΛ. Έτσι λοιπόν η λαρισινή ομάδα βρήκε πολύ μεγάλη αντίσταση από τους γηπεδούχους και παρά τη συμπαράσταση διακοσίων περίπου οπαδών της δεν κατάφερε να κερδίσει. Όμως και ο βαθμός δεν είναι άσχημος... Με τη λευκή ισοπαλία (0-0) οι «βυσσινί» βρίσκονται στην έκτη θέση, ένα βαθμό πίσω από τον Άρη που κατέχει την πέμπτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Με δεδομένο ότι το πρόγραμμα του δευτέρου γύρου είναι καλό για τη Λάρισα τότε οι ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν παραμένουν αρκετές υπό τον όρο ότι θα εκμεταλλευτεί σε μεγάλο βαθμό τον παράγοντα... Αλκαζάρ όπου στον πρώτο γύρο έχασε πολλούς βαθμούς.
Ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης σε έναν αγώνα που έγινε κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες (κρύο και ψιλόβροχο) και σ’ έναν άσχημο αγωνιστικό χώρο δεν μπορεί να έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του αλλά από την άλλη είχε και σημαντικές απουσίες κυρίως στην άμυνα μια και για πρώτη φορά εμφανίστηκε κεντρικό αμυντικό δίδυμο Ααράμπ-Φεράρι (πρώτη του εμφάνιση στη Σούπερ Λίγκα) κάτι που προκαλούσε και ανασφάλεια στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.
Η λαρισινή ομάδα ήταν όμως αυτή που έχασε την ευκαιρία του αγώνα στο 39’ όταν ο Ζουράφσκι από μισό μέτρο δεν κατάφερε να πετύχει γκολ ενώ δεν άρεσε που στο τελευταίο εικοσάλεπτο έδειξε να συμβιβάζεται με την ιδέα της ισοπαλίας.
Στο ξεκίνημα του 2009 συνεχίστηκε και η παράδοση που θέλει την ΑΕΛ να μην βάζει γκολ στο συγκεκριμένο γήπεδο ενώ ποιος ξεχνάει την περσινή ήττα για το κύπελλο στην ίδια έδρα (με τους γηπεδούχους να παίζουν στη Β’ εθνική) που ήταν η αρχή του αποκλεισμού από το κύπελλο.
Με δύο ενισχύσεις η ομάδα του Ουζουνίδη μπορεί να ανεβάσει την ποιότητά της και να δώσει με ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις τη μάχη της πεντάδας.  
Από την άλλη ο Θρασύβουλος που αν έπαιζε πάντα όπως χθες δεν θα ήταν στην τελευταία θέση θα αγωνιστεί την ερχόμενη αγωνιστική με τον Λεβαδειακό και αν πάλι δεν κερδίσει τότε θα πρέπει να ετοιμάζει τα πλάνα του για τη... Β’ εθνική κατηγορία. Παρήγορο γι’ αυτόν είναι ότι πρώτη φορά δεν δέχθηκε γκολ τη φετινή σεζόν.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Ο χθεσινό αγώνας ήταν ένας αγώνας ευκαιριών που το τελικό 0-0 αδικεί την εικόνα του καθώς οι δύο ομάδες ΑΕΛ και Θρασύβουλος δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες αλλά κυρίως λόγω της ικανότητας των δύο τερματοφυλάκων του Κοτσόλη και του Πεκάνια δεν μπόρεσε κανένας να σκοράρει.
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκίνησε το παιχνίδι με τη γνώριμη τακτική του 4-3-3 όπου κάτω από τα δοκάρια είχε τον Κοτσόλη, στην άμυνα τους Βέμπερ (δεξιά), Ααράμπ, Φεράρι (στο κέντρο της άμυνας), Βενετίδη (αριστερά) στη μεσαία γραμμή τους Κυριακιδη (αμυντικό χαφ), Σαρμιέντο αριστερά), Φωτάκη (δεξιά) και στην επίθεση τους Πάρα (αριστερά), Ζουράφσκι (στο κέντρο) και Γκουέλα (δεξιά)
Από την άλλη, ο γνώριμος στο λαρισινό κοινό τεχνικός του Θρασύβουλου (παίκτης της πρωταθλήτριας ΑΕΛ) Σάκης Τσώλης παίζοντας με σύστημα 4-2-3-1 έβαλε κάτω από τα δοκάρια τον Πεκάνια στην άμυνα τους Σωτήρχο (αριστερά), Λιαπάκη, Βεντούρα, Μίχο (δεξιά) στη μεσαία γραμμή υπήρχαν δύο αμυντικά χαφ οι Ροκάστλ και Κατσίκης πιο μπροστά οι Τράκοβιτς, Ουέλιγκτον (δεξιά), Μπαριέντος (αριστερά) και στην κορυφή ο Γιάννης Χλωρός.
Μετά από ένα τέταρτο όπου ο Θρασύβουλος έδειχνε να ελέγχει πλήρως τον αγώνα απέναντι σε μια νωθρή ΑΕΛ οι «βυσσινί» ανέβασαν την απόδοσή τους μέχρι το 35 με κινητήριο μοχλό τον υπέροχο Γκουέλα που με προσωπικό αντίπαλο τον Σωτήρχο έκανε πάρτι δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά δε μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΔΙΛΕΠΤΟ    
Το δίλεπτο 38-39 ήταν το καθοριστικό του αγώνα όπου ο Κοτσόλης απέκρουσε βρισκόμενος σε καλή θέση σουτ του Χλωρού που πραγματικά έκανε πού καλή δουλειά και εξέθεσε πολλές φορές τον Ααράμπ και τον Φεράρι και μετά από ένα λεπτό ο Ζουράφσκι μόνος προ κενής εστίας πέταξε την μπάλα άουτ ύστερα από όμορφη σέντρα του Σαρμιέντο.
Η μπάλα μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου ανεβοκατέβαινε αλλά Κοτσόλης και Πεκάνια ήταν σε καλή μέρα.
Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Θρασύβουλος μπήκε δυνατά και μέχρι το 55’ έβαλε την ΑΕΛ στην περιοχή αλλά η δεξιά πλευρά με την άνοδο του Βέμπερ που έδινε βοήθειες στον Γκουέλα βρήκε πάλι διαδρόμους αλλά στο 56’ και στο 63’ τα δύο σουτ που επιχείρησαν βρήκαν τον Πεκάνια σε ετοιμότητα.
Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Ουζουνίδης παρά τις αλλαγές που έκανε (αυτή του Γκουέλα αναγκαστικά) η ΑΕΛ οπισθοχώρησε και οι γηπεδούχοι πίεσαν για να φθάσουν σε ένα γκολ στο τελευταίο λεπτά των καθυστερήσεων με τον Χετεμάι που ορθά ακυρώθηκε από το διαιτητή Λαμπρόπουλο λόγω φάουλ του Μαρτορέλ πάνω στον Κοτσόλη.
Έτσι το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο με 0-0 χωρίς οι φίλαθλοι να νιώσουν τη ζεστασιά ενός τέρματος... Και ήταν πραγματικά ήρωες οι επτακόσιοι που βρέθηκαν στο γήπεδο και ανάμεσά τους διακόσιοι Λαρισαίοι που ταξίδεψαν αψηφώντας τις άσχημες καιρικές συνθήκες.
ΦΑΣΕΙΣ
5’ Ο Κατσίκης από αριστερά εκτελεί φάουλ, αλλά ο Χλωρός μέσα στη μικρή περιοχή δεν βρίσκει την μπάλα όπως θα ήθελε και αυτή καταλήγει άουτ.
6’ Από αριστερά ο Μπαριέντος κάνει σέντρα και ο Ουέλιγκτον, αντί να σουτάρει από το σημείο του πέναλτι, προτιμά να κάνει μια θεαματική βουτιά και να ζητήσει πέναλτι.
16’ Σέντρα - σουτ από δεξιά και τη γραμμή του άουτ του Γκουέλα, μπλοκάρει ο Πεκάνια που ήταν σε καλή θέση.
21’ Μακρινό σουτ του Κυριακίδη στέλνει την μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
27’ Ωραίο σουτ του Ζουράφσκι από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνει την μπάλα μόλις άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πεκάνια.
31’ Από λάθος του Φεράρι, παραλήπτης της μπάλας γίνεται ο Χλωρός, που σουτάρει έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.
32’ Από αριστερά ο Φωτάκης εκτελεί φάουλ, ο Ζουράφσκι πιάνει κεφαλιά από το σημείο τού πέναλτι, αλλά αποκρούει ο Πεκάνια σε κόρνερ.
33’ Σέντρα από δεξιά του Πάρα, ο Φωτάκης από το σημείο του πέναλτι πιάνει κεφαλιά, που καταλήγει άουτ.
38’ Από αριστερά ο Μπαριέντος τροφοδοτεί τον Χλωρό, που σουτάρει, αλλά μπλοκάρει εντυπωσιακά ο Κοτσόλης.
39’ Ο Σαρμιέντο από αριστερά κάνει σέντρα και ο Ζουράφσκι προ κενής εστίας, μέσα από τη μικρή περιοχή, σουτάρει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!
40’ Σουτ του Ουέλιγκτον έξω από τη μεγάλη περιοχή, μπλοκάρει ο Κοτσόλης που ήταν σε καλή θέση.
41’ Από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Γκουέλα σουτάρει, αλλά μπλοκάρει ο Πεκάνια.
44’ Μακρινό σουτ του Τράκοβιτς στέλνει την μπάλα άουτ.
45’ Μέσα από τη μεγάλη περιοχή ο Χλωρός σουτάρει, αποκρούει ο Κοτσόλης και ο Βέμπερ, στην προσπάθειά του να αποκρούσει σε κόρνερ, λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ.
46’ Μακρινό σουτ του Ροκάστλ πάνω στο σώμα του Ααράμπ και η μπάλα στη συνέχεια κόρνερ.
48’ Από δεξιά και από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Κατσίκης σουτάρει, αλλά μπλοκάρει ο Κοτσόλης.
51’ Ο Ουέλιγκτον λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή σουτάρει, αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.
56’ Από δεξιά ο Βέμπερ κάνει ωραία ατομική προσπάθεια, μπαίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή, σουτάρει, αλλά αποκρούει εντυπωσιακά ο Πεκάνια.
63’ Υπέροχη ατομική προσπάθεια του Γκουέλα, που περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του, φτάνει μέχρι το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά το σουτ που κάνει αποκρούει ο Πεκάνια.
68’ Ο Βενετίδης κερδίζει φάουλ σε καλή θέση για την Α.Ε.Λ. από τον Κατσίκη. Το εκτελεί ο Φωτάκης, η μπάλα καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
71’ Από δεξιά ο Μπαριέντος εκτελεί κόρνερ, ο Βεντούρα από το ύψος της μικρής περιοχής πιάνει κεφαλιά, αλλά στέλνει την μπάλα μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κοτσόλη.
83’ Εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου στέλνει την μπάλα μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πεκάνια.
Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Καλύτερος από την ΑΕΛ ήταν ο Γκουέλα που από τη δεξιά πλευρά πραγματικά έκανε ό,τι ήθελε και ο Σωτήρχος θα … τον θυμάται για πολύ καιρό. Τον ακολούθησε σε απόδοση ο Κοτσόλης που όποτε χρειάστηκε έκανε επεμβάσεις. Από κει και πέρα, ο Βέμπερ ταλαιπωρήθηκε στο πρώτο μέρος από τον Μπαριέντος ενώ στο δεύτερο ανέβηκε, ενώ ο Βενετίδης από τα αριστερά φάνηκε μόνο στο δεύτερο ημίχρονο κατά διαστήματα.
Τα δύο σέντερ μπακ ο Φεράρι με τον Ααράμπ εκτέθηκαν μέχρι το 70’ αλλά στο τέλος έδωσαν λύσεις.
Ο Κυριακίδης ήταν αρκετά καλό όπως επίσης καλές στιγμές στο πρώτο μέρος είχαν ο Σαρμιέντο με τον Φωτάκη.
Ο Πάρα δεν φάνηκε καθόλου ενώ ο Ζουράφσκι δεν δικαιολογείται να χάνει ευκαιρία σαν αυτή του 39ου λεπτού.
Οι αλλαγές του Ουζουνίδη δεν βοήθησαν καθόλου ενώ ο Τσίγκας έδωσε την εντύπωση ότι μπήκε για να βοηθήσει στην άμυνα παρά στην επίθεση!
***
Από την ομάδα του Θρασύβουλου κορυφαίοι ήταν οι Πεκάνια, Χλωρός, Λιαπάκης και Μίχος. Στο πρώτο μέρος πολύ καλή απόδοση είχε ο Μπαριέντος αλλά στο δεύτερο ημίχρονο περιορίστηκε.      
Μαχητής ο Κατσίκης και δραστήριος ο Ουέλιγκτον.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Μάριο Λαμπρόπουλο του Συνδέσμου Ηλείας που έδειξε κίτρινες κάρτες στουςΤράκοβιτς, Κατσίκη, Ααράμπ.
Σωστοί στις υποδείξεις τους οι δύο βοηθοί, Γούκος και Τάτσης, του Συνδέσμου Ηπείρου.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Σάκης Τσιώλης): Πεκάνια, Μπαριέντος, Βεντούρα, Σωτήρχος, Ροκάστλ, Λιαπάκης (81' Μαρτορέλ), Χλωρός (70' Κόζλεϊ), Μίχος, Τράκοβιτς, Κατσίκης (76' Χετεμάι), Ουέλινγκτον
ΛΑΡΙΣΑ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κοτσόλης, Βενετίδης, Κυριακίδης (55' Τσίγκας), Γκουέλα (74' Κυριάκος), Πάρα, Σαρμιέντο, Φωτάκης (85' Ιγκλέσιας), Άαραμπ, Φεράρι, Βέμπερ, Ζουράφσκι
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 673, ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ: 13.460
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
* Πλούσιο σε στοιχεία «match program» μοίρασε το γραφείο Τύπου για το χθεσινό παιχνίδι, το οποίο θα το ζήλευαν ακόμα και οι μεγάλες ομάδες. Υπήρχε μήνυμα του προέδρου Γιάννη Ρόδη και συνέντευξη του Νίκου Βασιλείου (βρίσκεται στον Θρασύβουλο από τότε που αγωνιζόταν στη Γ’ Αθηνών!), ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Ξεκινήσαμε άσχημα. Πιστεύω ότι στον 2ο γύρο θα κάνουμε μία εντυπωσιακή πορεία και θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Ο Θρασύβουλος είναι κάτι αναπόσπαστο από εμένα. Τόσα χρόνια έχω περάσει πολλά. Τόσο στα δύσκολα όσο και στα εύκολα. Είμαι ακόμη εδώ και νιώθω ιδιαίτερα τυχερός που ζω το όνειρο της Σούπερ Λίγκα».
* Ο Σάκης Τσιώλης χειροκροτήθηκε θερμά από τους φιλάθλους της Λάρισας. Μην ξεχνάμε ότι τη δεκαετία του ’80 είχε φορέσει τη φανέλα της θεσσαλικής ομάδας, με την οποία είχε κατακτήσει και το πρωτάθλημα το 1988.
* Προν αρχίσει η αναμέτρηση, οι παράγοντες του Θρασύβουλου παρακολουθούσαν το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Άρη και με μορφασμούς έδειξαν πως δεν τους άρεσε καθόλου η νίκη των Βοιωτών.
* Περίπου 200 φίλαθλοι της Λάρισας παρακολούθησαν το παιχνίδι.
* Με ενοχλήσεις στη μέση αποχώρησε ο Γκουέλα.
* Ο Στάθης Ρόκκας που συνεχίζει στον Αστέρα Τρίπολης βρέθηκε χθες στις εξέδρες.
*Στον αγώνα και ο Λαρισαίος τραγουδιστής Φίλιππος Πλιάτσικας.
*Δύο παίκτες του Θρασύβουλου που αγωνίστηκαν χθες έχουν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ, ο Κόζλεϊ και ο Χλωρός.
*Στον αγώνα αν και τιμωρημένος ο αρχηγός της ΑΕΛ Νίκος Νταμπίζας,
*Επίσης και ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης δεν μπορούσε να χάσει τον πρώτο αγώνα του 2009 για την ΑΕΛ.
 
Ουζουνίδης: Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε
 
Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε τα εξής: «Έγινε ένα κακό ποιοτικά ματς, ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικό στόχο. Ο Θρασύβουλος ήθελε τη νίκη στη στην προσπάθεια για τη σωτηρία κι εμείς για να ανέβουμε βαθμολογικά. Θα μπορούσαν και οι δύο ομάδες να πετύχουν γκολ. Για τη δική μου ομάδα μιλώντας θα πω ότι παρά το γεγονός ότι ξέραμε τα υπόλοιπα αποτελέσματα και ξέραμε ότι με νίκη θα μπορούσαμε να ανέβουμε ψηλά, δυστυχώς κάναμε μια πολύ μέτρια εμφάνιση. Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Το 0-0 είναι κακό και για τους δύο. Δίνουν βαθμό οι εκτός έδρας ισοπαλίες, αλλά όχι την ώθηση να ανεβείς ψηλότερα. Εύχομαι στον Θρασύβουλο να πάει καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αδικείται από τη θέση στην οποία βρίσκεται και από τους βαθμούς που έχει μαζέψει».
*Η καλή εμφάνιση του Φεράρι αναπροσαρμόζει τους μεταγραφικούς στόχους για απόκτηση στόπερ;
« Είναι φυσιολογικό να παίξει από τη στιγμή που είχαμε αυτές τις ελλείψεις. Έκανε ένα καλό παιχνίδι, αλλά οι στόχοι μας δεν αλλάζουν. Έχουμε κάνει προτάσεις και περιμένουμε απαντήσεις».
 *Πώς σχολιάζετε την εμφάνιση της ομάδας;
« Είχαμε ευκαιρία μεγάλη μετά τις ισοπαλίες των υπολοίπων και την ήττα του Άρη να κάνουμε ένα μεγάλο άλμα. Όμως, με τον τρόπο που παίξαμε δεν αξίζαμε τη νίκη».
 *Η ισοπαλία επηρεάζει το βαθμολογικό σχεδιασμό;
«Όχι. Δεν θα αλλάξει ο μεταγραφικός μας σχεδιασμός. Χάσαμε μια ευκαιρία, όμως, όλες οι ομάδες είναι κοντά μεταξύ τους στη βαθμολογία. Πρέπει να τις εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες όπως ήταν η σημερινή».
*Με τον Ρομπέρ τι γίνεται;
«Θα δούμε. Γίνονται συζητήσεις οι οποίες αν δεν ολοκληρωθούν δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Θέλουμε παίκτες που παίζουν στις θέσεις του Σολάνο και του Ρομπέρ. Θα δούμε».
 *Υπάρχει πρόοδος στα μεταγραφικά.
«Γίνονται προσπάθειες, δεν έχω παράπονο από τη διοίκηση. Θα θέλαμε να έχουμε ήδη κάποιους παίκτες στο ρόστερ μας, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμάς. Είναι δύσκολο να βρεθούν ελεύθεροι παίκτες οπότε πρέπει να μπεις σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τις ομάδες τους. Θέλουμε παίκτες που θα μας βοηθήσουν περισσότερο από τα παιδιά που υπάρχουν και όχι να κάνουμε μεταγραφές για να κάνουμε».
 *Είναι οριακό το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης;
«Όχι. Έχει πολλά ματς ακόμη το πρωτάθλημα. Αλλά μια ενδεχόμενη νίκη σήμερα (σ.σ. χθες) θα μας έβαζε σε άλλο επίπεδο στόχων. Δε σου κάνει τη διαφορά ο ένας βαθμός. Προσπαθήσαμε, παίζαμε στην ουσία με 4 επιθετικούς στο τέλος, αλλά το θέμα είναι πώς κάνεις τις επιθέσεις και πόσο το θέλεις το παιχνίδι. Εμείς δεν αποδείξαμε ότι το θέλαμε πολύ».
*Ποιος ο λόγος της αλλαγής του Γκουέλα;
«Είχε ένα πρόβλημα στη μέση πριν από τον αγώνα και στο ημίχρονο ένιωσε ενοχλήσεις».
 
Τσιώλης: Αισιόδοξος για τη συνέχεια
Ο προπονητής του Θρασύβουλου, Σάκης Τσιώλης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε μία καινούρια αρχή. Να δούμε ένα πρωτάθλημα σαν να ξεκινάει σήμερα (χθες). Ενισχυθήκαμε με τρεις καλούς ποδοσφαιριστές, κάναμε την προσπάθεια, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν ευτυχήσαμε να σκοράρουμε. Μη έχοντας και τίποτα άλλο να κάνουμε, θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια. Θέλουμε να πάρουμε το 50% των βαθμών που μας απομένουν. Αυτός είναι ο στόχος μας. Η ομάδα μας δείχνει όπως και κόντρα σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Άρη, ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστική. Την άλλη Κυριακή ξαναπαίζουμε στην έδρα μας. Θα κοιτάξουμε να ετοιμαστούμε στο παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη. Με τις εμφανίσεις μας αισθάνομαι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Υπάρχουν ακόμα 42 βαθμοί. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε 21-22 βαθμούς. Έχουμε οκτώ παιχνίδια στην έδρα μας».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass