ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΩ ΟΛΥΜΠΟΥ (14:30)

Πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου της ΕΠΣΛ

* ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ Ο Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ U-21 ΤΗΣ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2009 17:50 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:02
Το πρώτο εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΛ θέλουν αύριο να «σφραγίσουν» ένας εκ του Πυργετού ή της ΑΕΛ U-21, στον ημιτελικό που διεξάγεται στις 14:30 στο γήπεδο του Δήμου Κάτω Ολύμπου.
Ο γηπεδούχος Πυργετός αναμφισβήτητα έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση και λόγω έδρας, αλλά και γιατί στο δυναμικό του είναι παίκτες με μεγάλη εμπειρία αφού αγωνίστηκαν και σε επαγγελματικές κατηγορίες, που σε τέτοια ματς συνήθως πετυχαίνουν τον στόχο τους.
Όμως από την άλλη πλευρά αντίπαλος είναι μια νεανική ομάδα, με παιδιά που έχουν φιλοδοξίες και όνειρα, παίκτες που αποτελεί τιμή γι’ αυτούς να φορούν την «βυσσινί» φανέλα.
Τους δίνεται λοιπόν αύριο η ευκαιρία να δείξουν τις δυνατότητες τους και να κοντράρουν έναν αξιόλογο αντίπαλο, προσπαθώντας σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού με όλες τους τις δυνάμεις και χωρίς να έχουν άγχος.
Αναμένεται λοιπόν να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και αφού ο καιρός θυμίζει... άνοιξη, μεγάλος αριθμός φιλάθλων πιθανότατα θα βρεθεί στις κερκίδες του γηπέδου.
Κομπλέ θα αγωνιστεί ο Πυργετός, καθώς στη διάθεση του τεχνικού Νίκου Ζαλίκα βρίσκονται όλοι οι παίκτες και αφού στον θεσμό του κυπέλλου δεν υπάρχει περιορισμός συμμετοχής των μικρών, θα δοθεί μάλλον ευκαιρία σε νεαρούς παίκτες για να δείξουν το βαθμό ετοιμότητας που βρίσκονται, ώστε να τους υπολογίζει ο Κατερινιώτης προπονητής και στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.
Όσον αφορά στον τεχνικό της ΑΕΛ U-21 Κώστα Κατσάρα, έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
* Την αυριανή αναμέτρηση θα διευθύνουν οι κ. Βλιώρας, Ζαχαρός, Κωνσταντίνου.
* Μια ημέρα αργότερα την Κυριακή 3 Ιανουαρίου, στις 14:30 στο γήπεδο της Χάλκης, θα αναμετρηθούν στο δεύτερο ημιτελικό ο τοπικός Ηρακλής με το Δωτιέα Αγιάς.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass