ΣΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ-ΟΛΥΜΠΙΑ

Αλλαγή προ των πυλών;

* ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΤΟΝΤΙΤΣ

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2009 2:09 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:59
Μέχρι τώρα η παρουσία του Γυμναστικού-Ολύμπια στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας κρίνεται σχεδόν ικανοποιητική (και λέμε σχεδόν λόγω της εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου) με δεδομένο ότι αυτή η ομάδα ετοιμάστηκε δέκα μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Και παρά το γεγονός ότι η λαρισινή ομάδα έχει πετύχει τρεις νίκες δεν υπάρχει εφησυχασμός και οι πληροφορίες μιλάνε για αλλαγή του Μίροσλαβ Τόντιτς ώστε η ομάδα να ισχυροποιηθεί και να φθάσει το μαγικό αριθμό των εννέα νικών που θα σημάνει και παραμονή στην κατηγορία.
Ο παίκτης θα πάρει την τελευταία του ευκαιρία στον αγώνα με τον Πανελλήνιο την ερχόμενη Τετάρτη ενώ από την περασμένη Δευτέρα γίνεται έρευνα αγοράς.
Το μήνυμα του Καλαφατάκη με την αλλαγή αυτή είναι σαφέστατο και προς του υπόλοιπους ξένους της ομάδας ότι όποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του θα πηγαίνει σε άλλη ομάδα.
Και αυτό το κάνει γιατί είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που η λαρισινή ομάδα μπάσκετ δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό οικονομικό πρόβλημα καθώς όλοι είναι πληρωμένοι στην ώρα τους.
Και υπάρχουν και σκέψεις για δύο ακόμα αντικαταστάσεις ή μία προσθήκη αν παραμείνουν οι ίδιοι παίκτες...
Για τις προπονήσεις αύριο ο τεχνικός έδωσε ρεπό και το Σάββατο θα κάνουν μια το απόγευμα ενώ την Κυριακή έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση στην οποία θα είναι όλοι οι παίκτες καθώς αναμένονται να επιστρέψουν μετά τη σχετική άδεια για να περάσουν Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους ο Αλιέβας, ο Τόντιτς, ο Ντέιβιν Γκριν και ο Μπάτλερ.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass