ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

Το βόλεϊ... γίνεται μόδα στη Λάρισα

* ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2009 1:49 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:57
Φαίνεται πως η δουλειά που γίνεται στα σωματεία βόλεϊ της Λάρισας δεν πάει στράφι. Η ΕΑΛ στις γυναίκες στην κορυφαία κατηγορία, και στη Β’ Εθνική στους άνδρες. Ο Φιλαθλητικός στην Α2 Εθνική και όλα τα σωματεία από τα χαμηλότερα στρώματα... σπρώχνουν σιγά - σιγά αρκετούς νέους ανθρώπους προς το άθλημα. Αυτό αποδείχτηκε περίτρανα χθες στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ. Εκεί διεξήχθησαν οι τελικοί αγοριών και κοριτσιών Επαγγελματικών Λυκείων Λάρισας και μπορεί το θέαμα να μην ήταν... επαγγελματικού επιπέδου ωστόσο το ενδιαφέρον όλων κρατήθηκε αμείωτο μέχρι το τέλος των αγώνων. Ακόμα πιο εντυπωσιακό όμως ήταν το γεγονός της προσέλευσης των μαθητών - θεατών που γέμισαν τις κερκίδες του κλειστού.
ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΣΚΟΡ ΤΟ 4ο ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Πρώτος αγώνας ήταν αυτός ανάμεσα στα κορίτσια του 4ου και του 9ου Λυκείου Λάρισας. Νικητής αναδείχθηκε το 4ο (κλασική δύναμη αθλητισμού στη Λάρισα) κερδίζοντας το πρώτο σετ με 25-18 και το δεύτερο με μικρή διαφορά δύο πόντων (25-23).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
4ο ΛΥΚΕΙΟ (Ακρίβου): Πλίτση, Αναγνωστοπούλου (λ), Κόντου, Μπατσομήτρου, Παπαγιάννη, Βούντα Ε., Βούντα Αγ., Χαμαίδη, Πάντζιου, Ντάφου.
9ο ΛΥΚΕΙΟ (Κουλιόπουλος): Βλώτσιου, Γκέγκου, Μακρή, Καβριγιάννη, Κανιούρα, Μούχτη, Σερέτη, Στεργίου Π., Στεργίου Αικ., Κουτσομάρκου, Καρανικόλα.
ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ
Μεγάλη ανατροπή όμως είχαμε στον τελικό των αγοριών. Εκεί αν και προηγήθηκε το 12ο Λύκειο με 1-0 στο πρώτο σετ (25-18) το 10ο βρήκε το σθένος να ανατρέψει το ματς. Συγκεκριμένα στο δεύτερο σετ κατάφερε να ισοφαρίσει με 26-24 σε 1-1 και οδήγησε το ματς στο τάι μπρέικ. Εκεί δεν κρίθηκε ο νικητής στους 15 μόνο πόντους αφού χρειάστηκαν να φτάσουν στο 18-16 υπέρ του 10ου. Φυσικά τα πανηγύρια ήταν έξαλλα για τους νικητές ενώ η στεναχώρια μεγάλη για τους ηττημένους, που αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
12ο ΛΥΚΕΙΟ (Σιαμπέτη): Συρμακέζης, Γραμμένος, Τζήκας, Κοκκινάς, Καρατζόλης, Ρίζος, Κουσιώρας, Μπαζιάνας, Τσατσαρώνης, Ξενίδης, Σερλέτης, Σπυράτος
10ο ΛΥΚΕΙΟ (Γκουντελίτσα): Καρυώτης, Σαρατζιώτης, Παλάτζας, Ποταμιάνος, Ριζάκης, Καρυώτης, Καραλιάκος, Τζέκας, Κοπανίδης, Πότας, Τζενετίδης, Στέφου.
*Διαιτητές και στους δύο αγώνες ήταν οι Δικόπουλος Παναγιώτης, Καρώ Κυριακή και Ιωάννου Κυριακή.
**Τις απονομές πραγματοποίησαν ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Χαδούλης, ο διευθυντής του γραφείου Φυσικής Αγωγής ν. Λάρισας κ. Κούργιας και ο σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κ. Λαπούσης.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΒΟΛΟΣ...
Κατά συνέπεια πρωταθλήτριες ομάδες του Ν. Λάρισας είναι το 4ο Γενικό Λύκειο για τα κορίτσια και το 10ο Γενικό Λύκειο για τα αγόρια. Οι ομάδες αυτές στο πλαίσιο της 2ης φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες πρωταθλήτρτιες ομάδες του Ν. Μαγνησίας, σε παιχνίδια που διεξαχθούν εντός του μηνός Ιανουαρίου 2010 στο Βόλο.
ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΠΙΝΚΓ ΠΟΝΚΓ
Επίσης στο πλαίσιο της ίδιας διοργάνωσης, σήμερα, Τετάρτη 16 Δεκεμ-
βρίου 2009 και ώρα 09:30 θα πραγματοποιηθούν οι Αγώνες Επιτραπέζιας
Αντισφαίρισης στο ατομικό και ομαδικό μαθητών και μαθητριών Γεν. Λυ-
κείων και ΕΠΑ.Λ. Α’ Φάσης για το Σχολικό Έτος 2009-2010, στις Εγκατα-
στάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Νεάπολης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass