ΠΑΡΑ ΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ ΜΕ 3-0

Χαμηλούς τόνους κρατάνε στον Τύρναβο

*ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2009 2:02 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:55
Η κορυφή φαίνεται ότι δεν... ζαλίζει παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση του Τυρνάβου, που προσπαθούν όλοι να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.
Το εντυπωσιακό πέρασμα από το Μουζάκι με 3-0 όπως ήταν φυσικό σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων του Τυρνάβου, οι οποίοι βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να βρίσκεται σε θέση οδηγού και να δείχνει πολύ δυνατή, στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.
Τα καλά αποτελέσματα λοιπόν έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα ευφορίας, αλλά οι διοικούντες προσπαθούν να τραβήξουν... φρένο, γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και εύκολα μπορεί να έρθουν τα πάνω-κάτω, εάν επέλθει χαλάρωση .
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του διοικητικού της ομάδας Κώστα Μπάρδα, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Καταρχήν θέλω να συγχαρώ τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, για τη σπουδαία νίκη που πέτυχαν, κόντρα σε μια δυνατή ομάδα.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους 100 περίπου φιλάθλους που μας ακολούθησαν στο Μουζάκι και στο τέλος όλοι μαζί πανηγυρίσαμε το πολυπόθητο…τρίποντο.
Αυτό το παιχνίδι όμως το ξεχνάμε και το μυαλό μας πλέον είναι αφοσιωμένο στην αναμέτρηση με τα Μετέωρα, ένα παιχνίδι που χρειάζεται μεγάλη προσοχή και για να έχει αξία η νίκη στο Μουζάκι, πρέπει να κερδίσουμε και την ερχόμενη Κυριακή.
Σίγουρα είμαστε σε καλό δρόμο, όμως δεν χρειάζεται και να... πετάμε στα σύννεφα, γιατί όσο πιο προσγειωμένοι παραμένουμε, τόσο και οι πιθανότητες για να φτάσουμε κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων μας, θα αυξάνουν.
Δύναμή μας είναι ο κόσμος και θέλουμε να βλέπουμε το γήπεδο γεμάτο στους αγώνες, διότι αυτή η ομάδα αξίζει κάθε στήριξης και στο τέλος ευελπιστώ ότι θα κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα».
*Για το ματς με τα Μετέωρα ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας και ο συνεργάτης του Μιχάλης Μπίζιος δεν μπορούν να υπολογίζουν στον αμυντικό Αθανασούλη, που αποβλήθηκε στην προχθεσινή αναμέτρηση.
Άλλο πρόβλημα δεν υφίσταται και όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές δηλώνουν πανέτοιμοι, για τον αγώνα με τα Μετέωρα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass