ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟΥ Α.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 3-1 ΚΑΙ ΤΟΝ «ΓΚΡΕΜΙΣΕ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Αυτός ήταν πραγματικός Πυργετός

* ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΩ ΟΛΥΜΠΟΥ ΟΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΓΚΟΥΔΗΣ

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2009 2:38 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:55
Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ο ΑΣ Πυργετός επιβλήθηκε χθες του ισχυρού ΑΟ Καρδίτσας με 3-1 και τον εκτόπισε από την κορυφή του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Ζαλίκα αγωνίστηκαν με χαρακτηριστικό πάθος, δείχνοντας ότι είχαν κατανοήσει απόλυτα την κρισιμότητα της χθεσινής αναμέτρησης, ενώ η όλη τους παρουσία ενθουσίασε τους τετρακόσιους περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου του Κάτω Ολύμπου.
Στο πρώτο ημίχρονο, οι «βυσσινί» είχαν τα ηνία του αγώνα, αλλά δυσκολευόταν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Τρούκη. Πάντως, στο διάστημα αυτό πλησίασαν τρεις φορές κοντά στο γκολ, στο 10’ με σουτ του Ζαφειρίου που αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα του ΑΟΚ, στο 31’ με τον ίδιο παίκτη που ολιγώρησε σε μοναδικό τετ-α-τετ από ενέργεια του Τάτση και στο 36’ με απευθείας συρτό φάουλ του Παπαβασιλείου που εξουδετέρωσε δύσκολα ο Τρούκης. Τελικά, στο 40’ μετά από εντυπωσιακή προσπάθεια του Σαββίδη, αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Κυπαρίσσης, που με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0). Η χαρά, όμως, των Πυργετινών διήρκεσε ελάχιστα, καθώς στο 45’ ο Φλίγκος έφυγε στην αντεπίθεση και πλάσσαρε τον Γκικούδη ισοφαρίζοντας.
Στην επανάληψη, η είσοδος του Στύλου τόνωσε την επιθετική γραμμή των γηπεδούχων, δημιουργώντας πρόσθετες δυσκολίες στον αγώνα των Καρδιτσιωτών. Ετσι, στο 47’ και πάλι ο Σαββίδης από δεξιά «γύρισε» προς τον Κυπαρίσση που με ψύχραιμο σουτ διαμόρφωσε το 2-1, ενώ ένα λεπτό αργότερα βολέ του ίδιου παίκτη έφυγε ελάχιστα έξω από τη συμβολή των δοκών του Τρούκη.
Στο 51’, πάντως, ο Κυπαρίσσης βρήκε για τρίτη φορά δίχτυα αξιοποιώντας τη σέντρα του Παπαβασιλείου, αλλά ο (Καρδιτσιώτης την καταγωγή) α’ βοηθός Παπακυρίτσης υπέδειξε οφσάιντ, μια απόφαση η ορθότητα της οποίας αμφισβητείται έντονα. Χρειάστηκαν, όμως, άλλα πέντε λεπτά για να σημειωθεί στο 56’ το 3-1, καθώς τότε ο Γκουγκούδης επισφράγισε την πολύ καλή του απόδοση με ένα πανέμορφο γκολ με πλάγιο σουτ από δεξιά, πείθοντας τους πάντες ότι η νίκη δεν πρόκειται να ξεφύγει από τα χέρια (και τα... πόδια!) των Πυργετινών, οι οποίοι μέχρι το φινάλε του αγώνα διατήρησαν με σχετική άνεση τα ήδη κεκτημένα.
Αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα αναδείχθηκε ο Θεσσαλονικέας διαιτητής Κώστας Μηλιάδης που επιδόθηκε σε ένα ρεσιτάλ αλλοπρόσαλλων αποφάσεων, αποφεύγοντας να καταλογίσει κραυγαλέες παραβάσεις και τιμωρώντας πταίσματα. Σαφώς καλύτεροι οι δύο βοηθοί του Χρήστος Παπακυρίτσης (με επιφύλαξη του 51’) και Ειρήνη Μπέλλου. Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Τάτσης (42’), Τρούκης (47’), Στύλος (60’), Γκουγκούδης (65’), Πολύζος (73’) και Μεσιακάρης (81’).
ΑΣ ΠΥΡΓΕΤΟΥ: Γκικούδης, Γκουγκούδης, Σιδηρόπουλος, Πότσης, Πολύζος, Στούμπος, Παπαβασιλείου, Τάτσης (70’ Μυστακίδης), Τσιρογιάννης (20’ Ατρ. Σαββίδης), Ζαφειρίου (46’ Στύλος), Κυπαρίσσης.
ΑΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Τρούκης, Καραγιώργος, Παλάτζας, Μεσιακάρης (87’ Φουσίκας), Οικονόμου, Καλλέργης, Μπαράκος, Παππάς (73’ Τσιτώνας), Φλίγκος, Τσούκλης (57’ Παραστατίδης), Κουκούλης.
* Η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΣ Πυργετού ευχαριστεί θερμά τους επιχειρηματίες αδελφούς Γιάννη και Μιχάλη Αναγνωστόπουλο, που μετά την προπόνηση της Τετάρτης, παρέθεσαν δείπνο στην ομάδα, θέλοντας να ευχηθούν καλή επιτυχία στο χθεσινό παιχνίδι.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass