ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ

«Κλειδί» οι Έλληνες παίκτες

* ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2009 2:04 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:54
Το αυριανό παιχνίδι που δίνει η ομάδα του Γυμναστικού - Ολύμπια στο κλειστό της Νεάπολης με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας αποτελεί ένα ακόμα από τα κρίσιμα που πρέπει να κερδίσει η λαρισινή ομάδα για να παραμείνει στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Ο Γυμναστικός - Ολύμπια, για να παραμείνει στην κατηγορία, θα πρέπει να κερδίσει τη φετινή σεζόν λογικά εννέα παιχνίδια και με δεδομένη την αδύνατη εκτός έδρας εικόνα που παρουσιάζει (χάνει και με διαφορές...) αυτό που απομένει είναι να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, κάτι που μέχρι τώρα έχει γίνει δύο φορές.
Για να πετύχει την παραμονή στα δέκα παιχνίδια που θα δώσει στη Λάρισα, θα πρέπει να κερδίσει τουλάχιστον επτά και ένα εξ αυτών είναι σίγουρα ο Κολοσσός Ρόδου, που έχει μια καλή ομάδα, αλλά μέχρι τώρα εκτός έδρας δεν δείχνει πολύ δυνατός (αντίθετα με τη Ρόδο).
Η λαρισινή ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει το σερί των εντός έδρας επιτυχιών μια και μετράει δύο συνεχόμενες νίκες ενώ προσφέρεται να μεγαλώσει το σερί αφού μετά τον Κολοσσό Ρόδου πάλι παίζει στη Νεάπολη με την Καβάλα.
Για να πετύχει όμως νίκη αύριο ο Γυμναστικός - Ολύμπια χρειάζεται την ψυχολογική υποστήριξη του κόσμου, που μέχρι τώρα υπήρχε σε ορισμένα παιχνίδια, ενώ αγωνιστικά το «κλειδί» της επιτυχίας θα είναι οι Έλληνες παίκτες που μέχρι τώρα δεν έχουν αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.
Αν ανεβάσουν την απόδοσή τους ο Μπόγδανος, ο Κόμματος και ο Παπαχρήστου και οι ξένοι συνεχίσουν να έχουν την απόδοση που μας συνήθισαν, τότε δεν υπάρχει ο παραμικρός φόβος.
Βέβαια, υπάρχει η δικαιολογία ότι η ομάδα ετοιμάσθηκε λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά από δω και πέρα τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα και ο χρόνος μετράει θετικά για τους παίκτες του Γιώργου Καλαφατάκη.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα και ώρα 12 το μεσημέρι, ο τεχνικός Γιώργος Καλαφατάκης θα δώσει σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass