ΤΟΝΙΣΕ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

«Συγχαρητήρια αλλά μας λείπουν οι βαθμοί...»

* ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΑΑΡΑΜΠ - ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ Ο ΣΑΝΤΕΡ ΠΟΥΡΙ * ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Ο ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΑΝΕΛ ΚΟΥΛΙΤΣ

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2009 1:49 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:54
Στην Α.Ε.Λ. έγινε χθες η πρώτη προπόνηση ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και σ’ αυτή υπήρξε και ένα νέο πρόσωπο ο 21χρονος Εσθονός Σαντέρ Πουρί, ενώ το κλίμα ήταν αρκετά καλό, αφού όλοι γνωρίζουν ότι αν δεν υπήρχε η διαιτησία του Παπασταμάτη στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας στην Τούμπα, η Α.Ε.Λ. δεν θα γνώριζε την ήττα με 1-0 από τον Π.Α.Ο.Κ., αλλά θα είχε πάρει θετικό αποτέλεσμα.
Πριν την προπόνηση, ο τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, μάζεψε τους παίκτες στο κέντρο του γηπέδου και τους μίλησε δίνοντάς τους συγχαρητήρια που ανταποκρίθηκαν στις υποχρεώσει τους να δώσουν τρία παιχνίδια σε έξι μέρες, είχαν καλή απόδοση, αλλά τόνισε ότι δεν πήρε η ομάδα τα αποτελέσματα που θα ήθελε και λείπουν οι βαθμοί από την ομάδα, γι’ αυτό πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειές τους τα επόμενα παιχνίδια και δεν περισσεύει κανένας παίκτης, μια και οι απώλειες αυτή τη στιγμή είναι πολλές.
Στη συνέχεια έγινε προπόνηση, από την οποία απουσίαζε ο Ναΐμ Ααράμπ που έχει πάθει βρογχίτιδα και θα απουσιάσει τουλάχιστον για τρεις μέρες, ενώ προληπτικά μόνοι τους γυμνάστηκαν ο Μετίν, που έχει πρόβλημα στο γόνατο και ο Αμπουχατζίρα, που νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.  
Στο μεταξύ, ο Ουζουνίδης ανακοίνωσε στους παίκτες και το προπονητικό πρόγραμμα της εβδομάδας, όπου όλες οι προπονήσεις θα είναι πρωινές, πλην αυτή της παραμονής του αγώνα (Σάββατο) που θα είναι απογευματινή.
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
Θετικές ήταν οι πρώτες εντυπώσεις του 21χρονου Εσθονού Σαντέρ Πουρί με τη φανέλα της Α.Ε.Λ. και να συνεχίσει το ίδιο και στις επόμενες προπονήσεις τότε δεν αποκλείεται ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης να εισηγηθεί την απόκτηση του πλάγιου μέσου (παίζει και αριστερά και δεξιά) της πρωταθλήτριας Εσθονίας Λεβάντια Ταλίν.
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ Α.Ε.Λ.
Η Α.Ε.Λ. χθες είχε μια ευχάριστη έκπληξη που αναδεικνύει και το κοινωνικό της πρόσωπο. Συγκεκριμένα, στα γραφεία της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. έφθασε επιστολή της ομάδας Μοντερέι του Μεξικού που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά ο αδικοχαμένος Μεξικανός ποδοσφαιριστής Αντόνιο Ντε Νίγκρις και την οποία υπογράφει ο πρόεδρος της ομάδας Χόρχε Ουρδιάλες.
Στην επιστολή ευχαριστεί το γενικό διευθυντή διοίκησης Γιάννη Τζήμα (προσωπικά) αλλά και όλη την Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. για τη φυσική και ηθική στήριξη που είχαν στη θλιβερή ιστορία του θανάτου του Αντόνιο Ντε Νίγκρις που θα είναι ένα πρόσωπο που θα ενώνει τις δύο ομάδες ποδοσφαιρικά.
Αναφέρει η επιστολή ότι η συγκεκριμένη στήριξη βοήθησε να είναι λιγότερο επώδυνη η θλίψη που υπήρξε από τον χαμό αυτού του αναγνωρίσιμου παίκτη που φόρεσε τη φανέλα των δύο ομάδων.
Και τελειώνει ως ακολούθως: «Η λειτουργία με πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης αποτελεί τις αρχές του συλλόγου, κάτι που δείχνει ότι η Μοντερέι επιθυμεί πλέον με μία άλλη σχέση με την Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. που θα «σφραγιστεί» και με το φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων που θα γίνει στο Μεξικό μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα».
Ο ΣΑΝΕΛ ΚΟΥΛΙΤΣ
Γράφαμε χθες για τις τρεις περιπτώσεις σέντερ φορ που απασχολούν την Α.Ε.Λ., ότι ο ένας είναι Λατινομαερικάνος, ο άλλος παίζει σε γειτονική χώρα και ο τρίτος είναι Αυστριακός.
Ο Αυστριακός, λοιπόν, είναι ο Σάνελ Κούλιτς, που απασχόλησε και το καλοκαίρι τους ανθρώπους της λαρισινής ομάδας. Ο Κούλιτς είναι 32 χρονών (έχει γεννηθεί στις 10 Οκτωβρίου 1977) και έχει ύψος 1.80 (περίπου τόσο είναι και ο Λατινοαμερικανός). Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη Μάγκνα Νέσταντ και είναι 20 φορές διεθνής με την Εθνική Αυστρίας.
Στο παρελθόν αγωνίστηκε στη Σάλτσμπουργκ, στην Μπλέιμπεργκ, στη Λιντς , στην ελβετική Σιόν, αλλά και στην Αούστρια Βιέννης, όπου σε 34 παιχνίδια πέτυχε 11 τέρματα.
Ανήκει στην Μάγκνα Νέσταντ από τον Ιανουάριο του 2008 και πέτυχε σε 23 παιχνίδια 10 τέρματα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στον αγώνα της 25ης Νοεμβρίου με αντίπαλο τη Λιντς πέτυχε και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του (4-1).
Έχει αναδειχθεί μια φορά πρωταθλητής Αυστρίας (το 1997 με την Σάλτσμπουργκ) και μία φορά πρώτος σκόρερ με την Ριέντ.
Η Α.Ε.Λ. αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον παίκτη, που όμως δεν είναι προχωρημένες, καθώς θα πρέπει στο επόμενο διάστημα άνθρωπός της να δει τον ποδοσφαιριστή αγωνιζόμενο.
500 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Πεντακόσια εισιτήρια ζήτησε με έγγραφό του ο Πανιώνιος για το παιχνίδι της Κυριακής με την Α.Ε.Λ. και, εφόσον υπάρξει συγκατάθεση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, τα εισιτήρια θα διατεθούν για τους φίλους της αθηναϊκής ομάδας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass