ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005 ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ

«Φέτος πιστεύω ότι θα είναι η χρονιά μας...»

*ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2009 2:27 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:53
Με επιτυχία ξεπέρασε το εμπόδιο του Ατρομήτου Σπερχειάδας ο Τύρναβος 2005, ο οποίος επικράτησε του αντιπάλου του 2-1 και απολαμβάνει τη... γοητεία της κορυφής στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.
Το τυρναβίτικο συγκρότημα ξεκίνησε την αντεπίθεση μετά το τοπικό ντέρμπι με τον Πυργετό και από τότε μετρά στο ενεργετικό του τέσσερις συνεχόμενες νίκες, ενώ είναι άξιο αναφοράς και το ότι είναι η μοναδική ομάδα αήττητη του πρωταθλήματος, στις 11 αγωνιστικές που διεξήχθησαν.
Μεγάλος πρωταγωνιστής στην προχθεσινή αναμέτρηση ήταν ο 25χρονος Βολιώτης ποδοσφαιριστής Αλέκος Κουβελάς, ο οποίος σημείωσε τα δυο τέρματα της ομάδας του και γενικά είχε πολύ καλή παρουσία.
Πρόκειται για έναν αξιόλογο παίκτη, που δουλεύει σκληρά και με την άψογη συμπεριφορά του έχει κερδίσει τόσο την εκτίμηση των συμπαικτών του όσο και του κόσμου του Τυρνάβου.
Αποτελεί δε προσωπική επιλογή του Μιχάλη Ζιώγα, καθώς συνεργάστηκε μαζί του για δυο χρόνια στον Ολυμπιακό Βόλου και αποκτήθηκε με εισήγηση του παλαιμάχου παίκτη της ΑΕΛ, που εκτός από την αγωνιστική του αξία, εκτίμησε το χαρακτήρα του και όπως όλοι βλέπουμε, τον δικαιώνει απόλυτα.
Πρόκειται λοιπόν για έναν ποδοσφαιριστή χαμηλών τόνων, που αγαπά αυτό που κάνει και παράλληλα αναγνωρίζει και με το παραπάνω όλους εκείνους που τον βοηθάνε στην καριέρα του.
Χθες ο Αλέκος Κουβελάς φανερά χαρούμενος για το γεγονός ότι η ομάδα ανέβηκε στην κορυφή και για τα γκολ που σημείωσε, σε δηλώσεις του στην «Ε», επισήμανε τα εξής:
«Σίγουρα αισθάνομαι πολύ όμορφα, γιατί βρεθήκαμε στην κορυφή και στόχος μας είναι να παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Είμαι διπλά χαρούμενος και για τα γκολ που πέτυχα και τα οποία είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας που έχουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές.
Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά και συνεχή προσπάθεια, θα διατηρηθούμε εκεί ψηλά όπου βρισκόμαστε, γνωρίζοντας βέβαια ότι χρειάζεται να κάνουμε πολλές θυσίες και να μην επαναπαυόμαστε. Φυσικά και λίγη τύχη θα μας χρειαστεί».
-Πώς είναι το κλίμα μεταξύ σας; Στα δύσκολα ξεπερνιούνται τα όποια προβλήματα ενδεχομένως παρουσιάζονται;
«Καταρχήν ξεκινήσαμε από τις 10 Ιουλίου την προετοιμασία, που έγινε κάτω από ιδανικές συνθήκες και σιγά-σιγά η ομάδα δείχνει τις πραγματικές της δυνατότητες, ανεβάζοντας συνεχώς στροφές.
Μεταξύ μας οι σχέσεις είναι άριστες, είμαστε μια παρέα φίλων και απολαμβάνουμε τις επιτυχίες, ενώ στις δύσκολες καταστάσεις η διοίκηση με τις άμεσες παρεμβάσεις της φροντίζει να ξεπερνιούνται όσο το δυνατόν συντομότερα».
-Τι είναι αυτό που έχει αλλάξει φέτος στον Τύρναβο;
«Έχουμε πολύ ποιοτικούς παίκτες και με τις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι, η ομάδα ενισχύθηκε σε σημαντικό βαθμό, ενώ η εξαιρετική δουλειά του Μιχάλη Ζιώγα και των συνεργατών του Μιχάλη Μπίζιου, Βασίλη Μπακάλη, μας οδηγεί στον δρόμο των επιτυχιών.
Θα επαναλάβω ότι είμαστε μια πολύ καλή παρέα και εκτιμώ ότι φέτος θα είναι η χρονιά μας, στην Δ’ Έθνική κατηγορία.
Όμως δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε υπέρμετρα και όσο πιο προσγειωμένοι παραμένουμε, τόσο και οι πιθανότητες θα αυξάνονται για να κάνουμε το όνειρο, πραγματικότητα».
-Ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στο Μουζάκι. Θα περιμένει ο κόσμος μια νέα νίκη;
«Ασφαλώς και θα έχουμε δύσκολο έργο, απέναντι σε μια ομάδα που έχει ανάγκη των βαθμών και χρειάζεται να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να πάρουμε αυτό που θέλουμε.
Δεν διαφέρει το παιχνίδι σε τίποτα περισσότερο ή τίποτα λιγότερο, από αυτό που προηγήθηκε με τον Ατρόμητο Σπερχειάδας.
Γνωρίζουμε ότι το Μουζάκι είναι μια καλή ομάδα που διαθέτει και δυνατή έδρα, αλλά εμείς είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε συνέχεια στο σερί μας και ευελπιστώ ότι θα τα καταφέρουμε».
-Πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου, τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας;
«Είναι πολύ μεγάλη η στήριξη από τον κόσμο και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ, γιατί μας δίνει μεγάλη ώθηση προκειμένου να φτάσουμε με πιο πολλές δυνάμεις στο στόχο μας.
Θεωρώ ότι θα έρθουν και άλλοι φίλαθλοι στους επόμενους αγώνες, διότι ο κόσμος βλέπει και διαπιστώνει ότι έχουμε αρμονική συνεργασία παίκτες, προπονητές και διοίκηση, οδηγώντας την ομάδα εκεί όπου αξίζει τα επόμενα χρόνια να βρίσκεται...».
-Είναι αλήθεια ότι ενώ αγωνιζόσουν ως δεξί μπακ στον Ολυμπιακό Βόλου, ο νυν τεχνικός σου Μιχάλης Ζιώγας σε άλλαξε και σε τοποθέτησε ως δεξί χαφ;
«Ναι αυτό έγινε και είμαι πολύ ευχαριστημένος, γιατί ο κ. Ζιώγας βρήκε ότι μπορώ να προσφέρω και σε άλλη θέση στον χώρο της επίθεσης. Αν μου ζητηθεί φυσικά μπορώ να παίξω πάλι δεξί μπακ, διότι σύμφωνα με τις ανάγκες του παιχνιδιού καλό είναι να αγωνιζόμαστε οπουδήποτε χρειαστεί».
-Τα δυο γκολ που πέτυχες τα αφιερώνεις κάπου ειδικότερα;
«Σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο που έφυγε πριν πέντε χρόνια από την ζωή και αγαπούσα πάρα πολύ. Δεν είναι δε τυχαίο δε ότι του Αγίου Νικολάου, σημείωσα γκολ με τον Α.Ο.Χανίων και τον Ολυμπιακό Βόλου. Το ίδιο έκανα και προχθές με τον Τύρναβο και του αφιερώνω τα δυο γκολ που πέτυχα».
*Αυτός λοιπόν είναι ο Αλέκος Κουβελάς για τον οποίο στάζει... μέλι ο Μιχάλης Ζιώγας, χαρακτηρίζοντάς τον ως καταπληκτικό παιδί.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass