ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ, ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ, ΙΤΕΑ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Εντός έδρας παίζουν Τύρναβος, Ελασσόνα και Πυργετός

* ΣΤΟ ΔΙΜΗΝΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (15:00)

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2009 0:27 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:53
 Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής, στον 4Ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, όπου αγωνίζονται οι τέσσερις εκπρόσωποι του νομού Λάρισας.
Στις 3 το απόγευμα λοιπόν, ο Τύρναβος 2005 υποδέχεται στην έδρα του τον Ατρόμητο Σπερχειάδας, η Π.Σ. Ελασσόνας τον Αγρότη Λιανοκλαδίου και ο Α.Σ. Πυργετού τον Αστέρα Ιτέας, ενώ ο Απόλλων Λάρισας αγωνίζεται στο Διμήνι με τον τοπικό Ιάσωνα.
Και οι τέσσερις ομάδες έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν νικηφόρα αποτελέσματα ώστε να είναι μια ιδανική Κυριακή για το λαρισινό ποδόσφαιρο, όμως χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί εύκολα μπορούν να έρθουν τα πάνω, κάτω.
Αναλυτικά τα τελευταία νέα, έχουν ως ακολούθως: Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
Με στόχο να πετύχει μια ακόμη νίκη – την τέταρτη συνεχόμενη- και να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του Α.Ο.Κ. για να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση, ο Τύρναβος 2005 αγωνίζεται με τον Ατρόμητο Σπερχειάδας.
«Χρειάζεται να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας, γιατί δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και μπορεί να πάθουμε ζημιά, εάν δεν είμαστε σοβαροί» τόνισε ο αρχηγός του Τυρνάβου Βρασίδας Κοντοθανάσης και συνέχισε:«Εάν μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου βρισκόμαστε στην κορυφή, τότε θα έχουμε μια σαφέστερη εικόνα για το τι μπορούμε να καταφέρουμε και στη συνέχεια. Αυτό που προέχει είναι να παραμείνουμε προσγειωμένοι, να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα και να σεβόμαστε τον οποιονδήποτε αντίπαλο, είτε είναι δυνατός ή αδύναμος».
Αγωνιστικά, ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας με τον συνεργάτη του Μιχάλη Μπίζιο δεν υπολογίζουν μόνο τον τερματοφύλακα Λεωνίδα Κιόρογλου, ο οποίος εκτίει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.
* Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι κ. Δ. Κουρουλής, Β. Πατσιάς, Κ. Κωστακίδης (Θεσσαλονίκης) Η Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Τον Αγρότη Λιανοκλαδίου θα φιλοξενήσει η Π.Σ.Ελασσόνας και θέλει να κατακτήσει το τρίποντο για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Για τη σημερινή συνάντηση , ο τεχνικός του ελασσονίτικου σωματείου Χρήστος Γκάτας, τόνισε τα εξής: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και παρ’ ότι δεν έχω δει τον αντίπαλό μας , από τις πληροφορίες που έχω, κάνουν λόγο για μια σφικτή ομάδα.
Χρειάζεται πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, συγκέντρωση στον αγωνιστικό χώρο και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας.
Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η συμπαράσταση του κόσμου, τον οποίο καλούμε να μας βοηθήσει ώστε να ξεπεράσουμε με επιτυχία το εμπόδιο του Λιανοκλαδίου».
Αγωνιστικά, δεν υπολογίζεται μόνο ο Αλέξης Παγκαρλιώτας που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο Καρπενήσι, την περασμένη Κυριακή.
* Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι κ. Β. Βογιατζής, Μ. Δούκας, Α. Πάσχος (Θεσσαλονίκης). Ο Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ
Τον ουραγό Αστέρα Ιτέας θα υποδεχθεί ο Α.Σ. Πυργετού και λογικά δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα, για να επικρατήσει.
Ο τεχνικός Νίκος Ζαλίκας καθώς ο αγώνας παρουσιάζει έναν σχετικό βαθμό ευκολίας, για προληπτικούς λόγους θα ξεκουράσει τους Μπαντά, Βελετάνη και Στύλο, ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν με Α.Ο.Κ. και Ελασσόνα, αντίστοιχα.
Απόντες επίσης θα είναι ο Στούμπος που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο Λιανοκλάδι, ο Κατσαρός που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, όπως και οι Μπρέλας, Φιλιππούλης, και ο στρατευμένος Ζαφειράκης.
Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί και θα ακολουθήσει θεωρητική ανάλυση του παιχνιδιού.
Στην αποστολή από τον Κατερινιώτη τεχνικό Νίκο Ζαλίκα , συμπεριλήφθηκαν οι παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Αγριόδημος, Γκικούδης, Γκουγκούδης, Ζαφειρίου, Κοτούμπας, Κυπαρίσσης, Μπασδέκης, Μυστακίδης, Παπαβασιλείου, Πολύζος, Πότσης, Ρεντόπουλος, Σαββίδης, Σιδηρόπουλος, Τάτσης, Ταυλαρίδης, Τριτάρης, Τσιρογιάννης.
Όσον αφορά στο αν θα κατέβει να αγωνισθεί ο Αστέρας Ιτέας, πληροφορίες ανέφεραν ότι θα εξαντλήσει κάθε προσπάθεια η διοίκηση για να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες, προκειμένου να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία η ομάδα.
* Διαιτητές θα είναι οι κ. Γ.Μελιτζανίδης, Γ.Φαρμάκης, Θ.Μπακάλης (Ημαθίας).
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.
Με μοναδική απουσία αυτή του τραυματία Νάστα, ο Απόλλων Λάρισας θα κοντραριστεί στο Διμήνι με τον τοπικό Ιάσωνα, με στόχο να κατακτήσει ένα θετικό αποτέλεσμα και να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική του θέση.
Το γεγονός ότι η βολιώτικη ομάδα «καίγεται» για βαθμούς κάνει αρκετά δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα, οι οποίοι καλούνται να παίξουν με πάθος, αποφασιστικότητα και το κυριότερο να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν.
Όλη την εβδομάδα ο τεχνικός Νίκος Αργυρούλης με τον συνεργάτη του Γιώργο Κεραμάρη επέστησαν την προσοχή στους ποδοσφαιριστές , αναλύοντας από κάθε πλευρά το σημερινό παιχνίδι, που ενδεχομένως να είναι δυσκολότερο και από ένα τοπικό ντέρμπι.
Ευχάριστο το ότι δεν υφίστανται-πλήν του Νάστα- αγωνιστικά προβλήματα καθώς και ο Γιαννακόπουλος που αντιμετώπιζε ένα μικροπρόβλημα το ξεπέρασε και θα είναι κανονικά «παρών», στο Διμήνι.
* Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Α.Τζοφώλης, Β.Παπανικολάου, Μ.Γιαννούλα (Τρικάλων).
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(11η αγ.-15:00)
Α.Ο. Καρδίτσας-Ν. Αγχίαλος
Πυργετός-Αστέρας Ιτέας
Λαμία-Μετέωρα
Ελασσόνα-Λιανοκλάδι
Καστράκι-Βελούχι
Τύρναβος-Σπερχειάδα
Διμήνι-Απόλλων Λ.
* Ρεπό έχει το Μουζάκι
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 10 αγώνες)
Α. Ο. Καρδίτσας        19-5    23
----------------------------------------------------------------
Τύρναβος 2005         17-7    21
Ν. Αγχίαλος   15-5    20
Λαμία              16-8    20
Πυργετός        14-11 15
Ελασσόνα      11-7    15
Μετέωρα17-12          13
Λιανοκλάδι     11-7    13
Απόλλων Λ.   9-9      12
Βελούχι           9-14    11
Σπερχειάδα    10-139
----------------------------------------------------------------
Μουζάκι          5-11    9
Καστράκι        3-10    5
Α.Ε. Διμηνίου 6-24    3
Αστέρας Ιτέας            4-25    2
* Τύρναβος 2005, Απόλλων Λάρισας, Βελούχι, Αγρότης Λιανοκλαδίου, Αστέρας Ιτέας, Πυργετός, Ελασσόνα, Καστράκι, Ιάσων Δημηνίου και Ατρόμητος Σπερχειάδας, έχουν κάνει το ρεπό τους.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass