ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑ (17.00)

Έτοιμος για το πρώτο «διπλό»

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2009 1:45 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:53
Φαίνεται πως ήρθε η ώρα για το πρώτο διπλό της χρονιάς. Ο Γυμναστικός - Ολύμπια στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ αγωνίζεται στην Αθήνα με την ΑΕΚ και οι συνθήκες είναι ιδανικές. Το κλίμα είναι πολύ καλό μετά την πρόσφατη επιτυχία με το Περιστέρι, οι παίκτες δείχνουν να ανεβάζουν στροφές και προβλήματα δεν υπάρχουν καθόλου. Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ από την άλλη υπάρχει μια νευρικότητα στις σχέσεις της διοίκησης με τον προπονητή Κώστα Φλεβαράκη και αν έρθει ένα άσχημο αποτέλεσμα για την ένωση (τι καλύτερο για τη Λάρισα) τότε θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν.
Ο τεχνικός του Γυμναστικού-Ολυμπια, Γιώργος Καλαφατάκης στις τρεις αγωνιστικές που βρίσκεται στη Λάρισα μετράει δύο νίκες και αν καταφέρει να φτάσει στις τρεις από τόσο νωρίς ίσως και να υπάρχει αναπροσαρμογή στόχων (τη στιγμή μάλιστα που ακολουθούν δύο «βατά» ματς στη Λάρισα). Μάλιστα για το σημερινό ματς τόνισε τα εξής: «Είναι ένα παιχνίδι κομβικής βαθμολογικής σημασίας και για τις δύο ομάδες, πόσο μάλλον για την ΑΕΚ, που παίζει στην έδρα της. Γνωρίζοντας τις δυσκολίες του παιχνιδιού πάμε στην Αθήνα να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για τη νίκη»,
«Παρά τα προβλήματά μας (Νίκος Σπανός, Ντέιβιν Γκριν) ευελπιστούμε σε ένα καλό παιχνίδι να πιστοποιήσουμε την αγωνιστική μας άνοδο. Είναι σημαντικό για μας να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης».
Δηλώσεις για το παιχνίδι με την ΑΕΚ έκανε και ο Νίκος Σπανός που ανέφερε: «Είναι ακόμη ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς αφού και οι δύο ομάδες χρειαζόμαστε τη νίκη. Σίγουρα το άγχος δεν το έχουμε εμείς, καθώς παίζουμε εκτός έδρας. Θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να διαλέγουμε τα παιχνίδια».
ΠΑΙΖΕΙ Ο ΦΡΑΝΣΙΣ ΤΗΣ ΑΕΚ
Στην ΑΕΚ τώρα ο Τορίν Φράνσις (παλιός γνώριμος με τους Λαρισαίους αφού ήρθε στην Ελλάδα παίζοντας πρώτα για την ΑΕΛ ΓΣ πέρυσι) που έσπασε τη μύτη του, προπονήθηκε κανονικά και θα αγωνιστεί με μάσκα ενώ γίνεται αγώνας δρόμου για τον Περικλή Δορκοφίκη. Ο Ελληνες φόργουορντ ταλαιπωρείται από θλάση στη γάμπα και θα κάνει θεραπεία μέχρι και πριν από το παιχνίδι με σκοπό να μπορέσει να μπει στη δωδεκάδα.
Κατά τα άλλα, ο Σταύρος Τουντζιαράκης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε: «Το παιχνίδι με τη Λάρισα είναι κρίσιμο, γι’ αυτό και χρειάζεται να έχουμε συγκέντρωση και πειθαρχία. Τα περιθώρια για άλλο «στραβοπάτημα» έχουν στενέψει, με συνέπεια η νίκη ν’ αποτελεί μονόδρομο. Βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι μέσα από τη σκληρή και επίπονη δουλειά. Η αντίπαλός μας είναι επικίνδυνος, γεγονός που φάνηκε από τη νίκη που πήρε εναντίον του Περιστερίου. Τα θετικά στοιχεία είναι η επιστροφή στην έδρα μας, αλλά και η παρουσία των φιλάθλων της ομάδας».
ΑΜΦΙΡΡΟΠΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
Αμφίρροπες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών στο μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (19:00) στο ΟΑΚΑ, με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά την ήττα με 11 πόντους από τον πρωτοπόρο πλέον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Μάχη αναμένεται και στον αγώνα Πανιώνιος-Άρης στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, ενώ αγώνας χωρίς φαβορί είναι αυτός στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Πανελλήνιο. Στα Ιλίσια, ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στον Ηλυσιακό, ενώ στις υπόλοιπες αναμετρήσεις τα ζευγάρια έχουν ως εξής: Κολοσσός Ρόδου-Καβάλα και Τρίκαλα-Μαρούσι.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ελληνικού 17:00 ΑΕΚ- Γυμναστικός/Ολύμπια Παπαδημητρίου-Τανατζής-Βαρδάλος (Μαύρος)
Βενετόκλειο 17:00 Κολοσσός Ρόδου-Καβάλα Γκόντας-Μπήτης-Πουρσανίδης Κ. (Κουνελές)
Ιλισίων 17:00 Ηλυσιακός-Ολυμπιακός Χριστοδούλου-Καρακατσούνης-Μάνος (Παλάτος)
Ν. Σμύρνης 19:00 Πανιώνιος-Άρης Μουζάκης-Παπαπέτρου-Γεωργιάδης (Σωτηριάδης)
Περιστερίου 19.00 Περιστέρι-Πανελλήνιος Χριστοδούλου-Καρακατσούνης-Μάνος (Παλάτος)
ΑΥΡΙΟ
Τρικάλων 17:00 Τρίκαλα-Μαρούσι Αναστόπουλος-Φούφης-Σώμος (Μαραμής)
ΟΑΚΑ 19:00 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ Σχινάς-Ταβουλαρέας-Καλδίρης (Άκελ)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ολυμπιακός  10
Παναθηναϊκός             9
Πανελλήνιος   9
Περιστέρι        8
Κολοσσός Ρ.             8
Μαρούσι          8
Άρης   7
Τρίκαλα          7
Καβάλα          7
Πανιώνιος       7
Ολύμπια         7
ΠΑΟΚ 6
Ηλυσιακός      6
ΑΕΚ    6
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass