ΠΕΤΥΧΕ ΧΘΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΤΟΥ ΝΟΛ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΜΕ 15-6

Νίκη παρά την ταλαιπωρία

* ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2009 1:13 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:51
Τη νίκη με σκορ 15-6 πήρε χθες στη Σύρο η ομάδα πόλο ανδρών του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας, απέναντι στον τοπικό σύλλογο σε αγώνα για την Α’ φάση του κυπέλλου Ελλάδας, με τους παίκτες του Μίρο Τρούμπιτς να στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους στην αυριανή αναμέτρηση με το Παλαιό Φάληρο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.
Η ταλαιπωρία των Λαρισαίων μετά τα πρωτοφανή τραγελαφικά που λαμβάνουν χώρα στον ελληνικό αθλητισμό με την ανοχή των αρμοδίων ευτυχώς είχε αίσιο τέλος. Η λαρισινή ομάδα δεν δυσκολεύτηκε να εξασφαλίσει μία σημαντική διαφορά στο σκορ από την αρχή του αγώνα και να πετύχει εύκολα το στόχο της, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή Μίρο Τρούμπιτς να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.
Η κλήρωση των αγώνων της δεύτερης φάσης, που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 20 Ιανουαρίου 2010, θα πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου.
Τα οκτάλεπτα: 0-4, 1-8, 3-13, 6-15
ΝΟ Λάρισας: Νούσιος, Παπαδογιάννης, Κανδιόγλου Στ., Λύκαρης 1, Μερκουριάδης 1, Αλιχανίδης 3, Σάριτς 3, Γιάετς 2, Χατζηδάκης 2, Κουλουκτσής 1, Κωστούλας 2
«ΠΡΟΒΑ» ΕΝΟΨΕΙ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ
«Ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή έως το τέλος της αναμέτρησης και δεν δυσκολευτήκαμε να πάρουμε τη νίκη πρόκριση» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα, ο παίκτης του ΝΟ Λάρισας, Γιώργος Χατζηδάκης και συνέχισε:
«Προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε κάποια πράγματα από αυτά που θέλουμε να κάνουμε απέναντι στο Παλαιό Φάληρο το Σάββατο, δίνοντας βάρος στην αμυντική μας λειτουργία. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς απέναντι στους προσεχείς αντιπάλους μας αν παραμείνουμε το ίδιο συγκεντρωμένοι και σ’ αυτό το παιχνίδι. Δυστυχώς, παραμένοντας στη Σύρο για δύο ημέρες δεν μπορέσαμε να προπονηθούμε όσο θα θέλαμε. Έχουμε μία δύσκολη αναμέτρηση μπροστά μας αλλά θεωρώ ότι έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο».
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας δεν θα επιστρέψει στη βάση της αλλά θα παραμείνει στην Αθήνα όπου θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με το Παλαιό Φάληρο.
Στην αποστολή θα ενσωματωθεί και ο Γιώργος Κανδιόγλου που παρέμεινε έως τώρα στη Λάρισα, αφού τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από πνευμονία. Η αυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο το Παλαιό Φάληρο θα ξεκινήσει στις 16:00 και διαιτητές θα είναι οι κ. Σταυρίδης και Μπουδραμής.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass