ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ

Και τώρα η σειρά του Εργοτέλη

*Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ*ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΦΛΑΒΙΟ ΠΙΝΤΟ

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2009 2:19 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:50
 Οι παίκτες της ΑΕΛ δεν θα προλάβουν να χαρούν για πολύ τη νίκη τους στον προχθεσινό αγώνα με την Καβάλα(1-0, χάρη σε τέρμα του Γκαστόν Κάσας στο 59’) καθώς αύριο κιόλας έχουν νέα αγωνιστική υποχρέωση μια και θα αντιμετωπίσουν στο Ηράκλειο της Κρήτης τον Εργοτέλη σε εξ αναβολής αγώνα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.
Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ που αγωνίστηκαν στον προχθεσινό αγώνα με την Καβάλα έκαναν χαλάρωμα ενώ οι υπόλοιποι που δεν αγωνίστηκαν γυμνάστηκαν κανονικά.
Ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης που χθες εκτός από συγχαρητήρια για τη νίκη στους παίκτες του δεν είπε άλλη κουβέντα εκτός από το ότι περιμένει να δει ποιοι θα είναι ετοιμοπόλεμοι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σίμιτς ενώ σήμερα θα φανεί αν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι Βενετίδης και Ντέλσον που προέρχονται από τραυματισμό.
Για σήμερα έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 12 το μεσημέρι στα Δένδρα μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για την Κρήτη(αεροπορικώς από Θεσσαλονίκη).
Για την ενδεκάδα πιθανότατα θα γίνουν κάποιες αλλαγές καθώς ο Κάσας με την εντυπωσιακή παρουσία του που είχε στο προχθεσινό παιχνίδι δικαιούται θέση στην αρχική ενδεκάδα ενώ μην ξεχνάμε ότι σημείωσε και το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση.
Από κει και πέρα πιστεύουμε ότι ίσως ο Ουζουνίδης θέλει να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες και κάποιος που δεν είχαν καλή απόδοση και επειδή η άμυνα λειτούργησε πολύ καλά προχθές η μόνη αλλαγή ίσως αφορά τα αμυντικά χαφ και αν είναι η χρησιμοποίηση του Ηλία Κυριακίδη αντί του Ρομέου που δυστυχώς δεν είχε καλή απόδοση.
Πάντως όλα αυτά ίσως ανατραπούν αν κρίνουμε από το γεγονός ότι ο Ουζουνίδης την περασμένη βδομάδα άλλαξε πολλές φορές την ενδεκάδα στη διάρκεια της προπόνησης. Και άλλωστε ποιος περίμενε να βάλει τον Σιατραβάνη ένα 17χρονο σε ένα παιχνίδι που κρίνονταν σημαντικές ελπίδες παραμονής για τους «βυσσινί» ενώ δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα και άλλους νεαρούς στην ενδεκάδα. Άλλωστε πολύ καλά είχε πάει και ο Βλασόπουλος με τα Γιάννενα ενώ ακούγονται κολακευτικά σχόλια για τον Κολοβέτσιο, τον Μπαλή (ήταν στη δεκαοκτάδα προχθές), τον Λύτρα και τον Καρανίκα αλλά ο τελευταίος δεν έχει γίνει ακόμα επαγγελματίας.
ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ
Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο αρχηγός της ΑΕΛ Νίκος Νταμπίζας και οι πληροφορίες θέλουν να εκτίει την ποινή στον αγώνα της Λεβαδιάς με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΦΛΑΒΙΟ ΠΙΝΤΟ
Οριστικά παίκτης της ΑΕΛ πρέπει να θεωρείται ο Βραζιλιάνος με κοινοτικό διαβατήριο Φλάβιο Ντε Σόουζα Πίντο που πληροφορίες τον θέλουν να έρχεται στη Λάρισα στις 15 Δεκεμβρίου για να ενσωματωθεί στη λαρισινή ομάδα μια και οι «βυσσινί» ακόμα και αν πάρουν τη συγκατάθεση της Λίγκα να πάρει τη θέση του άτυχου Ντε Νίγκρις δύσκολα θα καταφέρει να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες. Υπενθυμίζουμε ότι ο Πίντο μέχρι πριν λίγο διάστημα αγωνιζόταν στον Άρη ενώ έχει θητεία και στον Αστέρα Τρίπολης. 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ
Ο Γιώργος Δαλούκας του συνδέσμου Θεσσαλίας θα διευθύνει το αυριανό εξ' αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής (16:45) στο "Παγκρήτιο" ανάμεσα στον Εργοτέλη και τη Λάρισα.
 Βοηθοί του θα είναι οι Ακρίβος του συνδέσμου Αθήνας και Τουμπακάρης του ίδιου συνδέσμου. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μ. Βοσκάκης (Ρεθύμνου) ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ε. Γιανναδάκης (Λασιθίου).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass