ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΕΝΙΣ ΤΟΥ ΑΣΑΛ

Γυναίκες για... φίλημα

* ΕΠΑΞΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ

Δημοσίευση: 28 Νοε 2009 22:26 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:50
Στις τέσσερεις καλύτερες ομάδες της Α’ Εθνικής κατηγορίας τερμάτισε η ομάδα γυναικών του Α.Σ.Α. Λάρισας (Α.Σ.Α.Λ.), για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετά την Α’ φάση των διασυλλογικών αγώνων για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας, που διεξήχθησαν στον Ο.Α. Ηλιούπολης το Σαββατοκύριακο που πέρασε.
Με αρχηγό και πρωταγωνίστρια την καταξιωμένη αθλήτρια του συλλόγου Αντωνία Κολοβού (γεννηθείσα το 1990), αλλά και με την καθοριστική συμμετοχή των: Μαριάννα Κουτανίτη (1989), Μιχαλοπούλου Άνθη (1994) και Μπακαγιάννη Ανδρομάχη (1994), η κοπέλες του Α.Σ.Α.Λ. κέρδισαν τις αναμετρήσεις με τον Ο.Α. Πετρούπολης (2-1) και τον Ο.Α. Θεσσαλονίκης (3-0), καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον όμιλό τους και μία θέση στη πρώτη τετράδα για τη τελική φάση (φάιναλ φορ) της Α’ Εθνικής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η ομάδα γυναικών του Α.Σ.Α.Λ. πετυχαίνει μια τέτοιου μεγέθους διάκριση, αποδεικνύοντας το υψηλότατο αγωνιστικό επίπεδο των αθλητριών, αλλά και το μοναδικό, ξεχωριστό και ιδιαίτερα ουσιαστικό προπονητικό έργο που παρέχεται και παράγεται στον σύλλογο. Παρά τις φοβερές δυσκολίες που φέτος συνεχίζει να αντιμετωπίζει ο Α.Σ.Α.Λ., με την καταστροφή των παλαιών εγκαταστάσεων στον Β’ Πυρήνα και την απαράδεκτη καθυστέρηση υλοποίησης και παράδοσης των νέων, (ουσιαστικά έχει περιοριστεί σε λειτουργία μόνο τριών ωρών ημερησίως), η ψυχή, ο επαγγελματισμός, το ταλέντο, το πείσμα, αλλά και η σκληρή και ουσιαστική δουλειά όλων των εμπλεκομένων, αναδείχθηκε και επικράτησε. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Α.Σ.Α.Λ. είναι ο μοναδικός επαρχιακός σύλλογος, ο καλύτερος πρέσβης του Λαρισαϊκού τένις στη χώρα μας, που σταθερά και διαχρονικά συναγωνίζεται, διακρίνεται στο υψηλότερο επίπεδο και μονοπωλεί μία θέση στη τετράδα, χωρίς να έχει τίποτα να ζηλέψει αγωνιστικά τουλάχιστον, από συλλόγους-μεγαθήρια των Αθηνών όπως ο Ο.Α. Αθηνών, Α.Ο.Α. Ηλιούπολης, Α.Ο.Α. Φιλοθέης και Α.Ο. Βάρης.
ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ
Την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα αντισφαίρισης ανδρών του Α.Σ.Α.Λ. στον όμιλό της, για την Α’ φάση της Β’ Εθνικής Βορρά που έγινε στα Κουφάλια το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.
Παρά τις απουσίες των μεγαλυτέρων σε ηλικία αθλητών-μελών της (οι φοιτητικές τους υποχρεώσεις δεν επέτρεπαν την παρουσία τους στους αγώνες), η ομάδα ανδρών του συλλόγου βασίστηκε στους νεώτερους αλλά ικανότατους αθλητές της, που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Οι Βαγγέλης Σαμακίδης (1993) και Σπύρος Μπαλάφας (1994), πήραν την ευθύνη και την ομάδα στα χέρια τους. Παίζοντας με πάθος, σοβαρότητα και χρησιμοποιώντας την άριστη τεχνική τους κατάρτιση, επικράτησαν μεγαλυτέρων και πιο πεπειραμένων αντιπάλων, κερδίζοντας τις συναντήσεις τους με τον Ο.Α. Ξάνθης (2-1) και τον Σερραϊκό Ο.Α. (2-1). Ταυτόχρονα προκρίθηκαν στη δεύτερη φάση, όπου θα διεκδικήσουν μία από τις δύο πρώτες θέσεις και την άνοδο στη Α’ Εθνική κατηγορία.
Η επιτυχίες αυτές των νεαρών αθλητών και αθλητριών των ομάδων ανδρών και γυναικών, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά, την ανωτερότητα του επιπέδου προπόνησης που υπάρχει εδώ και χρόνια στον Α.Σ.Α.Λ. αφού όλοι αυτοί οι αξιόλογοι νέοι αθλητές και αθλήτριες ξεκίνησαν από τα φυτώρια του συλλόγου.
Η διοίκηση του συλλόγου, συγχαίρει τις αθλήτριες και αθλητές των ομάδων καθώς και όλους τους προπονητές για τις τελευταίες τους επιτυχίες. Καλεί όλους αρμόδιους φορείς της πόλης και της πολιτείας να αναγνωρίσουν τη σοβαρή δουλειά που επιτελείται στο σύλλογο και να συνεχίσουν να τον στηρίζουν, δίνοντας άμεσα λύσεις στα σοβαρότατα προβλήματα που εξακολουθούν να υφίστανται στα καινούργια γήπεδα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass