ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΝΑΪΜ ΑΑΡΑΜΠ

Αλλαγή σχεδίων από τον Ουζουνίδη

* ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ Ο ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ Ο ΜΕΛΙΣΣΗΣ

Δημοσίευση: 28 Νοε 2009 1:26 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:50
Η ίωση από την οποία είχε προσβληθεί ο Ναΐμ Ααράμπ την Τετάρτη δεν έκανε τον κύκλο της με αποτέλεσμα χθες ο παίκτης να υποτροπιάσει και να μην προπονηθεί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης να αλλάξει τα σχέδια που είχε καταστρώσει ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με την Καβάλα στις 2.30 μ.μ. στο Αλκαζάρ και είχε δείξει προχθές.
Συγκεκριμένα ο Ουζουνίδης ενώ έδειξε την Πέμπτη ότι θα βάλει δεξί μπακ τον Μελίσση και σέντερ μπακ τους Νταμπίζα, Ααράμπ χθες παρουσίασε στην προπόνηση σχήμα με τον Μπουκουβάλα δεξί μπακ και στόπερ τους Νταμπίζα και Μελίσση, ενώ αριστερό μπακ θα είναι ο Βενετίδης.
Στη μεσαία γραμμή, στα αμυντικά χαφ ο Ρομέου δείχνει να κερδίζει τη θέση από τον Κυριακίδη, ενώ σταθερός είναι ο Ματίας Ιγγλέσιας.
Από κει και πέρα τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, καθώς η τριάδα που θα είναι μπροστά από τα αμυντικά χαφ θα είναι ο Τουάμα στα αριστερά, ο Γιαννακόπουλος στα δεξιά και ο Μετίν στο κέντρο. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σιμόν Αμπουχατζίρα.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Σίμιτς και Ντέλσον.
Αυτό που ζήτησε χθες ο Ουζουνίδης είναι καλή κίνηση των παικτών στο γήπεδο και χωρίς την μπάλα, ώστε να δημιουργούνται διάδρομοι απέναντι στην πολύ καλά οργανωμένη, όπως τη χαρακτήρισε, ομάδα της Καβάλας.
Ο αυριανός αγώνας για την Α.Ε.Λ. είναι πολύ σημαντικός από ηθικής πλευράς, καθώς οι παίκτες θέλουν τη νίκη για να την αφιερώσουν στον αδικοχαμένο συμπαίκτη τους Αντόνιο Ντε Νίγκρις που έφυγε πριν λίγες μέρες ξαφνικά από τη ζωή, αλλά και από βαθμολογικής, μια και η λαρισινή ομάδα, σε περίπτωση που δεν κερδίσει, μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες.
ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΜΑ Η ΚΑΒΑΛΑ
Αρκετές δυσκολίες αντιμετωπίζει ο υπηρεσιακός προπονητής της Καβάλας Βαγγέλης Γούτης για το αυριανό εκτός έδρας ματς με την Α.Ε.Λ., όπου οι «κυανόλευκοι» αναζητούν ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να παραμείνουν ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Τα προβλήματα είναι αρκετά για τον τεχνικό της ομάδας της Μακεδονίας, καθώς δεν υπολογίζει τόσο στον Ορούμα όσο και τον Ιωάννου, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, τους οποίους δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα. Επιπλέον, η Καβάλα θα έρθει στη Λάρισα χωρίς τον τιμωρημένο Ντουγκλάο.
Στο μεταξύ, οι διοικούντες της Καβάλας φέρεται ότι είναι δυσαρεστημένοι από τα σενάρια που κυκλοφορούν για διάφορους προπονητές. Τέλος, οι παράγοντές της επιθυμούν να ενισχύσουν το ρόστερ τους για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Κατά τη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αυριανού αγώνα με την Καβάλα, οριστικοποιήθηκε η παρουσία οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας στην προκαθορισμένη Θύρα 14 του Αλκαζάρ. Κατά συνέπεια, δεν είναι εφικτή η χρήση των Θυρών 1 και 13 του σταδίου, άρα και η διανομή αντίστοιχων προσκλήσεων στα σχολεία της Λάρισας.
Παρ’ όλα αυτά και ειδικά για το συγκεκριμένο αγώνα, η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 αποφάσισε τα εξής:
Α) Η Παιδική Κερκίδα «Όλυμπος» θα λειτουργήσει κανονικά στο χώρο της,
Β) Λόγω της μη διάθεσης δωρεάν προσκλήσεων στα σχολεία της πόλης, όλα τα παιδιά έως 14 ετών με συνοδό, θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις υπόλοιπες Θύρες πλην της VIP και
Γ) Στην προκειμένη περίπτωση δεν θα διατεθούν ως είθισται «παιδικά» εισιτήρια των 10 ευρώ. Όσοι έχουν ήδη προαγοράσει «παιδικό» εισιτήριο για τον αγώνα Α.Ε.Λ. – Καβάλα, μπορούν να το επιστρέψουν στο «Vissini Store», για να τους επιστραφεί αντίστοιχα το αντίτιμό του.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το ντέρμπι που θα διεξαχθεί αύριο (18:30-ΝΕΤ) στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, δεσπόζει από το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής με την οποία συνεχίζεται το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Παράλληλα, η Α.Ε.Κ. θα φιλοξενήσει τον Π.Α.Ο.Κ. που προέρχεται από το εντυπωσιακό 4-1 στο ντέρμπι με την Άρη. Οι εξελίξεις στα διοικητικά της Ένωσης φαίνεται πως θα έχουν θετική κατάληξη, δεδομένο που ίσως αφυπνίσει τους παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον αγώνα με τον «δικέφαλο του βορρά» που θέλει αποτέλεσμα για να παραμείνει στα «υψηλά πατώματα» της βαθμολογίας και σε θέση ισχύος για την ευρωπαϊκή έξοδο.
Ανοικτή είναι η αναμέτρηση για τον αγώνα του Άρη, που θα υποδεχθεί τον εξαιρετικά φορμαρισμένο Πανιώνιο.
Επίσης, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη, Ηρακλής - Εργοτέλης, Ατρόμητος - Π.Α.Σ. Γιάννινα και Πανθρακικός - Λεβαδειακός, με τους γηπεδούχους να διατηρούν ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας.
Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
Σάββατο 28 Νοεμβρίου
16:45 Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη NOVA
16:45 Ηρακλής-Εργοτέλης ΣΚΑΪ
19:00 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ NOVA
Κυριακή 29 Νοεμβρίου
14:30 Λάρισα-Καβάλα NOVA
14:30 Πανθρακικός-Λεβαδειακός NOVA
16:45 Άρης-Πανιώνιος NOVA
18:30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ΝΕΤ
19:00 Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα NOVA
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Παναθηναϊκός 21-6   29
2. Ολυμπιακός      19-6   27
3. Π.Α.Ο.Κ. 16-7   21
4. Καβάλα   13-9   18
5. Πανιώνιος         15-12 17
6. Α.Ε.Κ.     14-13 15
7. Άρης       11-14 15
8. Αστέρας Τρ.     14-14 15
9. Εργοτέλης         15-12 14
10. Ξάνθη    7-10   13
11. Ηρακλής         10-13 12
12. Π.Α.Σ. Γιάννινα        10-15 11
13. Λάρισα 11-16 10
14. Ατρόμητος      11-12 10
15. Λεβαδειακός   6-18   8
16. Πανθρακικός 7-23   1
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass