ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ

Άνοιξε τα «χαρτιά» του ο Ουζουνίδης

* ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ Ο ΜΕΛΙΣΣΗΣ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΑΦ * ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Δημοσίευση: 27 Νοε 2009 0:57 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:48
Το παιχνίδι που δίνει η Α.Ε.Λ. την Κυριακή στις 2.30 μ.μ., στο Αλκαζάρ, με αντίπαλο την Καβάλα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, έχει πολλαπλή σημασία για τη λαρισινή ομάδα, καθώς θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου παίκτη Αντόνιο Ντε Νίγκρις και οι παίκτες θέλουν τη νίκη, για να τιμήσουν με τον καλύτερο τρόπο τον συμπαίκτη τους που χάθηκε τόσο πρόωρα, αλλά το «τρίποντο» είναι σημαντικό και από βαθμολογικής άποψης (αλλά και ψυχολογικής), αφού οι «βυσσινί» βρίσκονται αυτή τη στιγμή ακριβώς στη ζώνη του υποβιβασμού ισοβαθμώντας με τον Ατρόμητο Αθηνών.
Ο τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, στη χθεσινή προπόνηση, που έγινε στα Δέντρα και περιελάμβανε μία ώρα τακτική, άνοιξε τα «χαρτιά» του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο παιχνίδι της Κυριακής.
Ο προπονητής της λαρισινής ομάδας έδειξε να προβληματίζεται για δύο θέσεις, αυτή του δεξιού μπακ, όπου δοκιμάστηκε ο Χρήστος Μελίσσης και μία θέση στα αμυντικά χαφ, όπου υποψήφιοι είναι ο Ρομέου με τον Κυριακίδη και μάλλον θα προτιμηθεί ο δεύτερος (η άλλη θέση θα ανήκει στον Ιγγλέσιας).
Η τακτική που έδειξε ότι θα ακολουθήσει ο Ουζουνίδης είναι η γνώριμη του 4-2-3-1 και τερματοφύλακας θα παίξει ο Μάλαρτζ, στην άμυνα θα είναι στη δεξιά πλευρά ο Μελίσσης, σέντερ μπακ ο Νταμπίζας με τον Ααράμπ και αριστερά ο Βενετίδης.
Στα αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν, όπως φάνηκε χθες, ο Κυριακίδης (υπάρχει μια περίπτωση να ξεκινήσει ο Ρομέου) και ο Ιγγλέσιας, ενώ πιο μπροστά θα αγωνιστούν δεξιά ο Γιαννακόπουλος, αριστερά ο Τουάμα και στο κέντρο ο Τουμέρ Μετίν.
Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σιμόν Αμπουχατζίρα.
Περισσότερα θα φανούν και στη σημερινή προπόνηση, στην οποία ο Ουζουνίδης λογικά θα πρέπει να κάνει αναφορά και στο προφίλ του αντιπάλου.
Χθες, πάντως, κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ζήτησε οι παίκτες να γυρνάνε γρήγορα την μπάλα για να υπάρχουν διάδρομοι και να κινούνται πιο εύκολα προς την εστία των αντιπάλων.
Υπενθυμίζουμε ότι στη διάθεση του Ουζουνίδη δεν θα είναι οι τραυματίες Ντέλσον και Σίμιτς.
ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Για το παιχνίδι της Κυριακής η Καβάλα ζήτησε και δέχθηκε η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. να της δώσει 500 εισιτήρια (για την ακρίβεια 498), αλλά η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, με το αιτιολογικό ότι «οι αγώνες στο Αλκαζάρ αναδείχθηκαν πρώτοι σε βαθμό έντασης» ζήτησε να μην χορηγηθούν τα εισιτήρια σε ομαδικά κινούμενους φιλάθλους, αλλά αποκλειστικά και μόνο σε μεμονωμένους και ονομαστικά.
Η πρόθεση της Α.Ε.Λ. ήταν να μην δοθούν καθόλου εισιτήρια στους οπαδούς της Καβάλας, λόγω της ιδιαιτερότητας που θα έχει το παιχνίδι (θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Αντόνιο Ντε Νίγκρις), αλλά αν γινόταν αυτό τότε δεν θα υπήρχε το δικαίωμα και οι Λαρισαίοι φίλαθλοι τα ταξιδέψουν στην Καβάλα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass