ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ - ΟΛΥΜΠΙΑ

Θετικός στη νέα γρίπη ο Νίκος Σπανός

* ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Δημοσίευση: 26 Νοε 2009 2:16 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:48
Του Σωτ. Κέλλα
Το πρώτο κρούσμα της νέας γρίπης (Η1Ν1) εμφανίστηκε χθες στην ομάδα του Γυμναστικού - Ολύμπια και είναι το δεύτερο στο λαρισινό αθλητισμό (προηγήθηκε της Τοσιούδη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Ε.Α.Λ.). Ο παίκτης που προσβλήθηκε από το συγκεκριμένο ιό είναι ο Νίκος Σπανός, που μόλις έγινε αντιληπτό από τους ανθρώπους της λαρισινής ομάδας του έδωσαν άδεια μιας βδομάδας για να πάει σπίτι του στην Αθήνα, ώστε να αναρρώσει και να κάνει και νέες εξετάσεις.
Ο 31χρονος παίκτης δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι τη ερχόμενης αγωνιστικής με το Περιστέρι, καθώς γιατροί είπαν ότι ο ιός κάνει τον κύκλο του σε μία βδομάδα.
Και αν ο Σπανός θα λείψει, δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Τόντις και τον Ντέιβιντ Γκριν, που χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης χωρίς κανένα πρόβλημα, δείχνοντας ότι ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους και από σήμερα θα είναι στη διάθεση του τεχνικού Γιώργου Καλαφατάκη.
ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Πάντως αυτό που απασχολεί έντονα τους ανθρώπου της λαρισινής ομάδας είναι πότε θα γίνει το παιχνίδι με το Περιστέρι, καθώς προχθές, όπως μας έλεγαν, είχαν ειδοποίηση ότι θα γίνει το Σάββατο, αλλά χθες με νέα ειδοποίηση τους έγινε γνωστό ότι θα παίξουν την Κυριακή στις 6 μ.μ. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Πάντως, στη λαρισινή ομάδα εκφράζουν απορίες που ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί τίποτα και αν τελικά γίνει την Κυριακή, δεν αποκλείεται να προβούν σε καταγγελία.
Το σίγουρο είναι ότι δεν θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη, μια και στην ΕΡΤ, λόγω των ντέρμπι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, θα υπάρχουν πολλές εκπομπές.
ΕΠΟΧΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Έξι παίκτες της λαρισινής ομάδας από χθες είναι εποχούμενοι και αναφερόμαστε στους Ντέιβιντ Γκριν, Νταμόντ Γκριν, Αλιέβας, Μπάτλερ, Μάσι και Τόντιτς, που από την εταιρία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ παρέλαβαν τα αυτοκίνητά τους. Τα αυτοκίνητα τα πήραν από το γενικό διευθυντή Θεσσαλίας Αντώνη Σταφυλοπάτη, που δήλωσε ότι η εταιρία είναι εδώ και χρόνια αρωγός στο λαρισινό αθλητισμό και συγκεκριμένα στο μπάσκετ και πιστεύει ότι η ποιότητα των αυτοκινήτων θα δώσει και ανάλογη ποιότητα στους παίκτες της ομάδας για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και να πετύχουν την παραμονή στην Α1 Εθνική κατηγορία.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass