ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ

Ικανοποίηση στον Πυργετό

*ΚΑΘΑΡΗ Η ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση: 24 Νοε 2009 1:52 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:47
Ικανοποίηση επικρατεί στον Α.Σ. Πυργετού, για την καλή παρουσία που είχε στον προχθεσινό αγώνα με το Βελούχι.
Η ομάδα του Δήμου Κάτω Ολύμπου αγωνίσθηκε από την αρχή με σοβαρότητα και πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα, αφού ο αντίπαλός της δεν μπόρεσε να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση.
Ενθαρρυντικά ήταν τα μηνύματα από τα νέα παιδιά που χρησιμοποίησε ο Νίκος Ζαλίκας και άρπαξαν την ευκαιρία που τους δόθηκε, καθώς απουσίαζαν πολλοί συμπαίκτες τους εξαιτίας τραυματισμών και καρτών.
Πάντως το παιχνίδι αυτό του πρωταθλήματος ανήκει από χθες στο παρελθόν και ήδη ο Πυργετός προετοιμάζεται για τον αγώνα κυπέλλου με τον Οικονόμο, που θα διεξαχθεί την μεθαύριο Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, στην Τσαριτσάνη.
Ευχάριστα ήταν τα νέα και για το νεαρό Καρδιτσιώτη επιθετικό Θανάση Τσιρογιάννη (φωτ.) , που ήταν χάρμα ιδέσθαι στο ματς με το Βελούχι, αλλά τραυματίστηκε στο 86΄στο δεξί του χέρι και αντικαταστάθηκε από τον Ζαφειρίου.
Αρχικά εκφράσθηκαν φόβοι για κάταγμα, καθώς μετά τις πρώτες βοήθειες που του πρόσφερε ο γιατρός Χρήστος Χατζούλης, δεν μπορούσε να κουνήσει τα δάκτυλά του.
Ευτυχώς όμως η ακτινογραφία που έβγαλε ήταν καθαρή και δεν υπάρχει ράγισμα ή κάταγμα στον καρπό.
Είναι έτσι μια μυική κάκωση (οίδημα), που δεν θα εμποδίσει μάλλον τον ποδοσφαιριστή να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι στην Τσαριτσάνη.
Στο παιχνίδι αυτό θα επανέλθουν οι Μπαντάς, Σαββίδης που ήταν τιμωρημένοι, ενώ και ο Πολύζος που χθες ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα, μάλλον θα είναι ετοιμοπόλεμος. Απών θα είναι ο Αποστόλης Στύλος, που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.
******
*Η νίκη που πέτυχε προχθές ο Πυργετός στον αγώνα με το Βελούχι, ήταν η τρίτη στα μεταξύ τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.
Πέρυσι κέρδισε στο Καρπενήσι 1-0, στον Πυργετό 3-1 και φέτος 2-0.
*Το πρώτο πέναλτι τη φετινή περίοδο κέρδισε ο Πυργετός με τον Παναγιώτη Κυπαρίσση και το εκτέλεσε εύστοχα ο Θανάσης Παπαβασιλείου.
* «Παρών» στο γήπεδο του Δήμου Κάτω Ολύμπου και ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ Γιάννης Βαλαώρας, στον οποίο άρεσε ο τρόπος ανάπτυξης της ομάδας και δήλωσε φαν του Πυργετού, τονίζοντας ότι θα προσπαθήσει να βρίσκεται σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.
Επίσης, είδαμε και τον πρώην γενικό αρχηγό του Ποσειδώνα Πόρων Γιώργο Στούμπο, έναν από τους κορυφαίους διοικητικούς παράγοντες της τότε ισχυρής ομάδας.
*Αναλαμβάνοντας ο Νίκος Ζαλίκας την τεχνική ηγεσία, ζήτησε να βρεθεί μαγνητικός πίνακας, για να γίνουν τα θεωρητικά μαθήματα, την Κυριακή το πρωί.
Ο πίνακας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και συνέβαλε σε αυτό ο πρώην διεθνής γκολκίπερ του ΠΑΟΚ Νίκος Μιχόπουλος, ενώ παρά το γεγονός ότι ήταν αργία, εξασφαλίσθηκε το βράδυ του Σαββάτου η μεταφορά του από τη συμπρωτεύουσα στον Πυργετό, κάτι που ικανοποίησε ιδιαίτερα τον 47χρονο Κατερινιώτη προπονητή, ο οποίος διαπιστώνει από την πρώτη ημέρα της συνεργασίας, ότι οι υπεύθυνοι της ομάδας φροντίζουν να λειτουργεί, σε επαγγελματικά πρότυπα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass