ΑΝΑΧΩΡΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ 6.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΝΤΕ ΝΙΓΚΡΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΟΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΟΝΙΟ

Στο δρόμο της επιστροφής για το Μοντερέι

*ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ «EL TANO» * ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΤΕ ΝΙΓΚΡΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ

Δημοσίευση: 21 Νοε 2009 1:33 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:46
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Στο δρόμο της επιστροφής για το Μοντερέι του Μεξικού, τη γενέτειρα του Ατνόνιο Ντε Νίγκρις βρίσκεται η σορός του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ την οποία συνοδεύουν τα μέλη της οικογένειά του. Η αναχώρηση έγινε χθες στις 6.30 το πρωί από την Ελλάδα προκειμένου η σορός του «El Tano» να βρίσκεται αύριο το πρωί στο γήπεδο της Μοντερέι όπου στις 12.00 τοπική ώρα (20.00 ώρα Ελλάδας) οι φίλαθλοι της ομάδας από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον Μεξικανό ποδοσφαιριστή.
Όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ, τους «βυσσινί» στην κηδεία του Αντόνιο Ντε Νίγκρις θα εκπροσωπήσουν ο γενικός διευθυντής, Γιάννης Τζήμας, και η Δήμητρα Βασιλάκου, μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων. Το θλιβερό καθήκον ανέλαβαν οι δύο διοικητικοί παράγοντες, καθώς ήταν αδύνατο να εκπληρωθεί η επιθυμία που εκδήλωσαν αρκετοί ποδοσφαιριστές και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, να μεταβούν στο Μοντερέι για να αποχαιρετήσουν τον αδικοχαμένο Μεξικανό καθώς οι λεπτομέρειες του ταξιδιού, όπως η απόσταση και η χρονική διάρκεια, καθιστούν απαγορευτική τη συμμετοχή στελεχών του αγωνιστικού τμήματος τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα καλείται να ξεπεράσει την τραγωδία και σιγά-σιγά να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ωστόσο, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές πρότειναν να μεταβούν στο Μεξικό για διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τη Μοντερέι, στη μνήμη του Αντόνιο, σε χρόνο που θα το επιτρέπουν οι συνθήκες και οι υποχρεώσεις των δύο ομάδων.
Εν τω μεταξύ, όποιος επιθυμεί μπορεί να προσέρχεται στον βωμό της Θύρας 3 του σταδίου Αλκαζάρ μέχρι και αύριο το βράδυ. Ακολούθως η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 θα συλλέξει όλα τα αντικείμενα και τα μηνύματα που κατατέθηκαν στη μνήμη του Αντόνιο Ντε Νίγκρις και θα μεριμνήσει για την παράδοσή τους στην οικογένειά του.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΝΤΕ ΝΙΓΚΡΙΣ
Με ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΑΕΛ, η οικογένεια του Αντόνιο Ντε Νίγκρις, ευχαριστεί τη Λαρισινή ομάδα αλλά και όλους όσοι συμπαραστάθηκαν και βοήθησαν ώστε να εξελιχθούν στο γρηγορότερο δυνατό χρόνο οι διαδικασίες για τη μεταφορά της σoρού του «El Tano» στη γενέτειρά του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Μετά από επιθυμία της οικογένειας Ντε Νίγκρις, καθώς και της συζύγου του, Σόνια, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 κοινοποιεί δια της επίσημης ιστοσελίδας της, την ακόλουθη κοινή τους ανακοίνωση:
«Η οικογένεια του Αντόνιο Ντε Νίγκρις και η σύζυγός του, Σόνια, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 που μας συμπαραστάθηκε και μας βοήθησε ώστε να εξελιχθούν στο γρηγορότερο δυνατό χρόνο οι διαδικασίες για τη μεταφορά της σoρού του στην πατρίδα μας.
Ευχαριστούμε όλους στην ομάδα (διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και προσωπικό) για όλες τις προσπάθειες που έκαναν ώστε να καλυφθεί οποιαδήποτε ανάγκη προέκυπτε στον ποδοσφαιριστή τους και άνθρωπό μας, πριν και μετά το χαμό του. Θα σας έχουμε πάντα μέσα στην καρδιά μας γιατί η ΑΕΛ ήταν η τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε ο Αντόνιο και θα περιμένουμε κάποια στιγμή στο μέλλον να ξαναβρεθούμε.
Ευχαριστούμε επίσης την Πρεσβεία του Μεξικού στην Ελλάδα και την κ. Λορένα Γιαπαλάκη, η οποία ήταν από την πρώτη στιγμή κοντά μας για να βοηθήσει σε ότι ανθρώπινα χρειαζόμασταν, αλλά και σχετικά με τις διαδικασίες μεταφοράς της σoρού.
Εξίσου ευχαριστούμε όλες τις εμπλεκόμενες δημόσιες υπηρεσίες που με την παρουσία τους βοήθησαν να κινηθεί γρήγορα η διαδικασία και να ετοιμαστούν τα απαραίτητα έγγραφα.
Ξεχωριστά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς της ομάδας που γνώρισαν τον Αντόνιο μέσα κι έξω από το γήπεδο κι ήταν οι τελευταίοι άνθρωποι που τον είδαν αγωνιζόμενο και τον χειροκρότησαν εν ζωή.
Τέλος, ειδικότερα ευχαριστούμε τον Σ.Φ. «Monsters» κι ευχόμαστε ολόψυχα μία ημέρα να ξαναδούν την ομάδα τους να γίνεται πρωταθλήτρια. Και να θυμούνται πάντα πως θα έχουν έναν άγγελο ψηλά στον ουρανό να τους παρακολουθεί και να τους προσέχει.
Με ευγνωμοσύνη και αγάπη,
Η οικογένεια και η σύζυγος του Αντόνιο Ντε Νίγκρις «EL TANO».
ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
Χωρίς τους τραυματίες Ντέλσον, Σίμιτς και Ρομέου (ο τελευταίος για προληπτικούς λόγους) πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση των «βυσσινί». Το κλίμα στις εγκαταστάσεις των «Δένδρων» παραμένει βαρύ και αυτό που προσπαθούν ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία είναι να ξεπεράσουν τη έντονη συναισθηματική φόρτιση των τελευταίων ημερών από τον αδόκητο χαμό του Αντόνιο Ντε Νίγκρις.
 
Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Στη σκιά του αδόκητου χαμού του Αντόνιο Ντε Νίγκρις, αλλά και της λάμψης από την πρόκριση της εθνικής ομάδας στα τελικά του Μουντιάλ 2010 διεξάγεται η 11η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα. Από το πρόγραμμα της αγωνιστικής το κυριακάτικο ντέρμπι στην Τούμπα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη κλέβει σαφώς την παράσταση.
Συνοπτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των αναμετρήσεων για την 11η αγωνιστική έχει ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
(Καβάλα) Καβάλα-ΑΕΚ         16:45 ΣΚΑΪ
(Ξάνθη) Ξάνθη-Λεβαδειακός 16:45 ΝΕΤ
(Γιάννενα) ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός      19:00 ΝOVA
ΑΥΡΙΟ
(Νέα Σμύρνη) Πανιώνιος-Πανθρακικός   14:30 ΝOVA
(Θεσ/κη) Ηρακλής-Ατρόμητος        16:45 ΝOVA
(ΟΑΚΑ) Παναθηναϊκός-Αστ. Τρίπολης    16:45 ΝOVA
(Τούμπα) ΠΑΟΚ-Άρης 19:00 ΝOVA
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 1. Παναθηναϊκός         20-5 28
 2. Ολυμπιακός   17-4 26
 3. ΠΑΟΚ   12-6 18
 4. Καβάλα 11-8 15
 . ΑΕΚ        13-11         15
 . Άρης        10-8 15
 7. Εργοτέλης      15-12         14
 . Πανιώνιος         12-11         14
 . Αστέρας Τρ.     13-13         14
10. Ηρακλής        8-11 11
11. Λάρισα 11-16         10
 . Ξάνθη      6-10 10
 . ΠΑΣ Γιάννινα    8-13 10
14. Ατρόμητος    9-10 9
15. Λεβαδειακός 6-17 8
16. Πανθρακικός 6-20 1
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass