ΑΠΗΥΘΥΝΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ

Το τελευταίο αντίο στον Αντόνιο

* ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ Ο ΑΛΦΟΝΣΟ ΝΤΕ ΝΙΓΚΡΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Δημοσίευση: 19 Νοε 2009 1:55 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:46
Το στερνό αντίο στον Αντόνιο Ντε Νίγκρις είπαν χθες οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ΑΕΛ. Τα φώτα του σταδίου Αλκαζάρ άναψαν ξανά αυτή τη φορά όμως δεν ήταν για κάποιο βραδινό αγώνα. Ήταν για να ακουσθεί το σύνθημα «για το κλαμπ του παραδείσου» που τραγούδησαν οι φίλαθλοι της Λάρισας απευθύνοντας το «ύστατο χαίρε» στον «El Τado».
Τραγική φιγούρα στη χθεσινή εκδήλωση ο αδελφός του Αντόνιο, Αλφόνσο, που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη θλίψη του για τον άδικο χαμό του αδελφού του, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη του για την αμέριστη συμπαράσταση σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές τόσο των ανθρώπων της ΠΑΕ όσο και των απλών φιλάθλων της Λάρισας.
Φορώντας τη φανέλα του Αντόνιο, ο Αλφόνσο, ξεσπώντας σε λυγμούς, ασπάστηκε για τελευταία φορά χθες τη φωτογραφία του αδελφού του έξω από τη θύρα 3 του σταδίου Αλκαζάρ καταχειροκροτούμενος από το πλήθος. Δίπλα στον Αλφόνσο ο πεθερός του Αντόνιο, ο πατέρας της Σόνιας και λίγο πιο πέρα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ παρακολουθούσαν βουβοί και συντετριμμένοι αφού δύο μέρες περίπου μετά δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν το τι είχε συμβεί.
«Ευχαριστώ τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα εδώ και στηρίξατε την οικογένεια Ντε Νίγκρις» είπε ο Αλφόνσο και πρόσθεσε:
«Ο αδελφός μου έζησε τις τελευταίες του στιγμές εδώ στην Ελλάδα, ένα μέρος που του άρεσε πολύ. Ήταν πάρα πολύ ευχαριστημένος.
Τώρα ετοιμαζόμαστε όλη η οικογένεια να πάμε στο Μεξικό όπου εκεί θεωρείται ένας άγγελος».
Η χθεσινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μετά από συνεννόηση όλων των Συνδέσμων της ΑΕΛ προκειμένου οι φίλαθλοι της ΑΕΛ να αποχαιρετήσουν μαζικά τον Αντόνιο.
Όπως επισήμανε εκ μέρους όλων των Συνδέσμων ο πρόεδρος των Μόνστερς Γιώργος Γεωργίου «επειδή τη Δευτέρα που μάθαμε το δυσάρεστο νέο έγιναν όλα βιαστικά, πολλοί ήταν εκείνοι που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην πρώτη εκδήλωση για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Αντόνιο. Σκεφτήκαμε έτσι ότι έπρεπε να τον αποχαιρετήσουμε μαζικότερα και συγκυριακά διοργανώσαμε αυτήν την εκδήλωση το ίδιο βράδυ που η σορός του Αντόνιο αποχαιρέτησε την πόλη μας.
Ήθελα να πω με την ευκαιρία αυτή ότι όλα τα αντικείμενα που έχουν αφήσει οι φίλαθλοι της ΑΕΛ τα κασκόλ, οι φανέλες και τα μπλουζάκια θα συγκεντρωθούν από την ΠΑΕ και θα σταλούν κι αυτά στο Μεξικό για να δοθούν στους ανθρώπους του Αντόνιο» κατέληξε ο Γιώργος Γεωργίου.
ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟ
ΤΟΥΣ «ΜΙΚΡΟΥΣ» ΤΗΣ ΑΕΛ
Νωρίτερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές των ακαδημιών της ΑΕΛ συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους, τον πρόεδρο της Ερασ. ΑΕΛ, Ηλία Φασούλα και τον γ. γραμματέα Ζήση Χελιδώνη εναπόθεσαν στεφάνι και λουλούδια στη θύρα 3 του σταδίου Αλκαζάρ.
«Δυστυχώς είναι ένα ακόμα τραγικό συμβάν για την οικογένεια της ΑΕΛ η οποία χάνει παιδιά σε μικρή ηλικία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φασούλας και πρόσθεσε:
«Ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις ήταν 31 χρόνων, ένα παιδί που σ’ αυτή την ηλικία κάποια αρχίζουν και καταξιώνονται επαγγελματικά.
Πήραμε λοιπόν την απόφαση να φέρουμε τις ακαδημίες του ποδοσφαίρου να αποτίσουν φόρο τιμή στον παίκτη της ομάδας μας και παράλληλα να καταλάβουν τα παιδιά ότι υπάρχουν χαρές αλλά και λύπες, οι οποίες δεν αφορούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά γενικότερα στη ζωή. Για μας τους παράγοντες είναι συμβάν από το οποίο πρέπει να καταλάβουμε ότι η υγεία των ποδοσφαιριστών και των αθλητών γενικότερα είναι πάνω απ’ όλα.
Σε ό,τι αφορά στα συναισθήματά μου, επειδή είμαι από τους ανθρώπους που έχω ζήσει όλα εκείνα τα τραγικά συμβάντα του παρελθόντος, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι συντετριμμένος» κατέληξε ο πρόεδρος της Ερασ. ΑΕΛ.
Για τον Αντόνιο Ντε Νίγκρις μίλησαν και οι λιλιπούτειοι άσοι των «βυσσινί» εκφράζοντας τη λύπη τους για τον άδικο χαμό του.
«Ήρθαμε εδώ για να αποτίσουμε φόρο τιμής σ’ έναν ακόμα αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ τον «Ελ Τάνο» Αντόνιο Ντε Νίγκρις. Ήταν ένας ποδοσφαιριστής που είχε λίγο καιρό στην ομάδα αλλά μόλις σε ηλικία 31 ετών έφυγε από τη ζωή. Ήρθαμε να αφήσουμε κι εμείς ένα λουλούδι» είπε ο 16χρονος Αιμίλιος Σένκα, ενώ ο 9χρονος Γιάννης Πραγγαφίλης ανέφερε:
«Είμαστε συγκινημένοι από τον ξαφνικό θάνατο ενός νέου ανθρώπου και ενός πολύ καλού ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ. Γι’ αυτό θέλοντας να αποτίσουμε φόρο τιμής στη μνήμη του ήρθαμε να εναποθέσουμε λίγα λουλούδια».
Από την πλευρά του ο 14χρονος Θανάσης Κανταρίνος τόνισε «ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις έφυγε άδικα και ήρθαμε εδώ όχι μόνο γιατί ήταν ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ αλλά γιατί ήταν κι ένας νέος άνθρωπος με οικογένεια», ενώ ο 13χρονος Λευτέρης Μάνικος πρόσθεσε «ήρθαμε να τιμήσουμε τη μνήμη του Αντόνιο Ντε Νίγκρις και είμαστε συγκινημένοι γιατί χάθηκε ένας πολύτιμος παίκτης και ένας άνθρωπος πάνω απ’ όλα».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass