ΣΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Επιστροφή Θοδωρή Καλογερόπουλου

* ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΤΙΜ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑ

Δημοσίευση: 18 Νοε 2009 2:14 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:46
Νέο τιμ μάνατζερ βρήκε από χθες ο Γυμναστικός - Ολύμπια. Αυτός θα είναι ο Θοδωρής Καλογερόπουλος που για σειρά ετών υπήρξε διοικητικός τόσο στο Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας όσο και στη μετέπειτα ΑΕΛ ΓΣ. Για ένα διάστημα ωστόσο σταμάτησε να ασχολείται και πλέον επέστρεψε στην ενεργό δράση. Ο ρόλος αυτός θα είναι κάτι το καινούριο για αυτόν καθώς θα αποτελεί τον άνθρωπο που θα συνδέει το αγωνιστικό κομμάτι με τη διοίκηση και τον κόσμο. Ήδη έχει πιάσει δουλειά και μιλώντας χθες στην «Ε» δήλωσε τα εξής: «Η προσπάθεια που γίνεται στη νέα αυτή ομάδα είναι συγκινητική. Εγώ με την εμπειρία μου στο χώρο του μπάσκετ ελπίζω να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο. Μίλησα με το δήμαρχο κ. Τζανακούλη που τόσο πολύ νοιάζεται για τη νέα αυτή προσπάθεια και συμφωνήσαμε. Υπήρξε και η ανάλογη εισήγηση από τον κ. Καλαφατάκη και έτσι επήλθε η ανάλογη συνεργασία»
ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΛΙΕΒΑΣ - ΓΚΡΙΝ
Στα αγωνιστικά ζητήματα τώρα ικανοποίηση υπάρχει για την πορεία του Ντέιβιν Γκριν. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας δείχνει πως είναι σε πολύ καλό δρόμο και πως θα βοηθήσει. Μάλιστα αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, αφού το δελτίο του αναμένεται να εκδοθεί σε μια - δυο ημέρες. Το δελτίο του Αλιέβας από την άλλη έχει εκδοθεί κανονικά.
Παρελθόν, εν τω μεταξύ αποτελούν Σαλίσμπερι και Πόποβιτς. Σε αυτούς τους δύο αναμένεται να προστεθούν και άλλοι παίκτες με σκοπό να μειωθεί το ρόστερ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass