ΠΩΣ ΠΕΘΑΝΕ, ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

Οι τελευταίες στιγμές του Ντε Νίγκρις

* ΜΑΧΗ ΤΟ 5ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΕΟ * ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 17 Νοε 2009 2:52 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:44
Ωρα 3.30 ξημερώματα Δευτέρας ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις κοιμάται με τη σύζυγό του Σόνια αφού πριν τρεις ώρες είχαν δειπνήσει μαζί (έχοντας κοιμηθεί η 5χρονη κόρη τους Μιράντα) και η τελευταία αντιλαμβάνεται ότι ο σύζυγός της έχει ένα περίεργο ροχαλητό, τον ακουμπάει και αυτός πέφτει στα πλάγια και στη συνέχεια διαπιστώνει ότι έχει χάσει τις αισθήσεις του.
Αμέσως παίρνει τηλέφωνο ένα φιλικό ζευγάρι ενός Λαρισαίου που έχει παντρευτεί μια Μεξικάνα που είναι και μακρινή συγγενής του Ντε Νίγκρις. Αυτός αμέσως τρέχει στο σπίτι του Μεξικάνου παίκτη της ΑΕΛ που βρίσκεται στο δρόμο προς τη Νίκαια και ο σύζυγος πέφτει πάνω στο Ντε Νίγκρις και προσπαθεί να τον συνεφέρει ενώ καλεί αμέσως ασθενοφόρο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Παράλληλα καλούν στο σπίτι και τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΠΑΕ ΑΕΛ Σωτήρη Μάρκου.
Το ασθενοφόρο φθάνει και παραλαμβάνει τον 31χρονο Ντε Νίγκρις όπου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Μιλήσαμε με τον επιστήθιο φίλο του Ντε Νίγκρις ο οποίος μας άνοιξε την καρδιά του έξω από το σπίτι του Ντε Νίγκρις. Μας είπε ότι ήταν από τους καλύτερους χαρακτήρες που είχε γνωρίσει και αποτελούσε κλασικό παράδειγμα οικογενειάρχη.
Η γυναίκα του δεν ήξερε πολύ κόσμο όπως και ο ίδιος που όπως μας είπε έκανε παρέα με τον Γκαστόν Κάσας, τη σύζυγο αυτού και τα δύο του παιδιά το μεγαλύτερο είναι συνομήλικο με τη μικρή Μιράντα που είχε ο συγχωρεμένος Αντόνιο Ντε Νίγκρις.
Ο Ντε Νίγκρις στενοχωριόταν για την κριτική που είχε δεχθεί από ορισμένους (ευτυχώς λίγους αλλά κάποιοι χρησιμοποίησαν καυστικές εκφράσεις...) για το γεγονός ότι αισθανόταν αδικημένος στην Ελλάδα και δεν μπορούσε να σκοράρει. Τη μία αδικήθηκε στον αγώνα ΑΕΛ-Ξάνθη όταν του ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε (θα ήταν το πρώτο του και θα του ανέβαζε την ψυχολογία) και την άλλη στην αποβολή που δέχθηκε στον αγώνα ΑΕΛ-Άρη σε μια μονομαχία του με τον Φερνάντεζ.
Από την παραμονή του στη Λάρισα ήταν πολύ ευχαριστημένος και αυτός και η οικογένειά του και μάλιστα σκεφτόταν να μείνει μόνιμα στη θεσσαλική πρωτεύουσα.
Στο μεταξύ το Σάββατο το πρωί μετά το οικογενειακό διπλό πήγε με το φίλο του που μας εκμυστηρεύτηκε τις τελευταίες στιγμές και τον Κάσας και βγήκαν μαζί έξω ενώ ήταν χαρούμενος που είχε καλή απόδοση και πέτυχε και δύο γκολ.
Ο ίδιος είχε καημό να κληθεί στην εθνική Μεξικού για τα τελικά του Μουντιάλ 2010 και έλεγε και στους δύο ότι θέλει να κερδίσει η ομάδα τον Εργοτέλη την ερχόμενη Κυριακή και προέβλεπε ότι θα είναι 1-0 υπέρ της λαρισινής ομάδας με τέρμα δικό του και αυτό το γκολ θα ήταν διαβατήριο για την κλήση του στην εθνική. Ο Ντε Νίγκρις σχεδίαζε μάλιστα όπως μας αποκαλύπτει ο φίλος του ακόμα και τους πανηγυρισμούς που θα έκανε (άλλωστε είχε συνηθίσει σε περίεργους με τη μάσκα στο πρόσωπο).
Ο ίδιος αισθανόταν την ανάγκη να μιλήσει σε κόσμο και γι’ αυτό ήθελε να δώσει και μία συνέντευξη ρωτώντας τον Λαρισαίο που εμπιστεύονταν πότε θα ήταν η στιγμή που θα το έκανε μια και ήθελε να δώσει μερικές απαντήσεις για τις εμφανίσεις του.
Όμως δεν πρόλαβε όπως δεν πρόλαβε να τον χαρεί και η οικογένειά του.
Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Μια οικογένεια που αποτέλεσε τραγική φιγούρα χθες το πρωί και δέχθηκε αμέσως τη συμπαράσταση της ΠΑΕ ΑΕΛ (βρέθηκαν αμέσως στο σπίτι του Ντε Νίγκρις ο γενικός διευθυντής διοίκησης Γιάννης Τζήμας, ο υπεύθυνος ασφαλείας Σωτήρης Μάρκου, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Χρήστος Τσούμαρης, η υπεύθυνη μάρκετινγκ Δήμητρα Βασιλάκου και ο υπεύθυνος Τύπου Χάρης Γεωργούλας).
Επίσης ήρθαν γρήγορα οι συμπαίκτες του Ματίας Ιγγλέσιας και Γκαστόν Κάσας που έκαναν έναν αγώνα δρόμου για να μπορέσουν να πάρουν τη μικρή του αδικοχαμένου Ντε Nίγκρις ώστε να μην πληροφορηθεί το τραγικό νέο χωρίς την παρουσία παιδοψυχολόγου.
Ο Κάσας έφερε την οικογένειά του και το παιδί του ώστε να πάρει τη μικρή Μιράντα και στη συνέχεια η Αστυνομία και η Πταισματοδίκης που είχαν πολύ διακριτική παρουσία και ήταν αρκετά μέτρα από το σπίτι ώστε το παιδί να μην καταλάβει τίποτα (υποδειγματική στάση όπως και αυτή της ΠΑΕ ΑΕΛ) έκαναν μια επίσκεψη στο χώρο του θανάτου του ποδοσφαιριστή της Λαρισινής ομάδας.
Η σύζυγός του Κάσας, ο Ιγγλέσιας, οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΛ και το φιλικό ζευγάρι που είχε γνωρίσει στη Λάρισα ο Ντε Νίγκρις προσπάθησαν να συμπαρασταθούν στη σύζυγο του παίκτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες η επιθυμία της οικογένειας είναι ο παίκτης να ταφεί στην πατρίδα του το Μεξικό και σήμερα αναμένεται να είναι οι γονείς του άτυχου ποδοσφαιριστή στη Λάρισα και τα δύο του αδέλφια.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η είδηση του θανάτου του Αντόνιο Ντε Νίγκρις ανακοινώθηκε πρώτα στο Μεξικό και από μέλη της οικογένειάς του το έμαθε ο Τύπος του Μοντερέι. Ο Ντε Νίγκρις είχε δύο αδέλφια εκ των οποίων ο ένας είναι ποδοσφαιριστής και ο άλλος μοντέλο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass