ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ

Ποιο το μεταγραφικό πλάνο της ΑΕΛ

* Ο ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΚΟΤΣΟΒΟΣ ΕΙΔΕ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

Δημοσίευση: 16 Νοε 2009 2:35 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:44
Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα έφθασε στο 1/3 της πορείας του και η μέχρι τώρα παρουσία της ΑΕΛ δεν είναι αυτή που προσδοκούσαν οι Λαρισαίοι φίλαθλοι καθώς αυτή τη στιγμή είτε λόγω άσχημων διαιτησιών είτε λόγω άσχημων εμφανίσεων βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Συνέπεια της βαθμολογικής θέσης είναι να έχει αρχίσει αρκετά νωρίς το μεταγραφικό πλάνο και σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ομάδας Κωστής Πηλαδάκης που φέτος έχει τον υψηλότερο προϋπολογισμό από τη χρονιά που ήρθε στη Λάρισα και αυτό οφείλεται κυρίως σε αποκτήσεις παικτών που έγιναν (Σίμιτς, Αμπουχατζίρα, Τουάμα) και όχι σε αμοιβές συμβολαίων με εξαίρεση κάποιες που αναπροσαρμόσθηκαν στις ανανεώσεις για να προχωρήσει σε εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις θα πρέπει να υπάρχουν και αποχωρήσεις παικτών.
Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα οι περισσότεροι παίκτες ακόμα και μερικοί που πέρυσι είχαν πολύ καλή απόδοση (Γιαννακόπουλος, Ιγγλέσιας, Ααράμπ, Βενετίδης) δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω ότι δεν βρίσκονται στη φόρμα που είχαν την προηγούμενη περίοδο. Σαν να μην έφθανε αυτό η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει και ένα ακόμα πρόβλημα ότι όλες οι θέσεις των ξένων παικτών είναι «πιασμένες» καθώς έχει και τους πέντε που δικαιούται και είναι οι: Σίμιτς, Τουάμα, Ντέλσον, Ρομέου και Αμπουχατζίρα.
Παράλληλα ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι συνάρτηση και των παικτών που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς όπως είναι ο Ντέλσον και ο Σίμιτς που δύσκολα θα προλάβουν να αγωνισθούν μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου ενώ ο Σίμιτς χάνει πιθανότατα όλη την αγωνιστική περίοδο.
Η διοίκηση της ΑΕΛ αυτή τη στιγμή έχει δώσει εντολή σε αρκετούς μάνατζερ να της προτείνουν παίκτες στη θέση του δεξιού μπακ όπου πιστεύουν ότι ο Μπουκουβάλας μόνος του δεν μπορεί να βγάλει αυτή τη θέση, στόπερ (αν και δεν θεωρείται πρώτη προτεραιότητα), δεξιού χαφ (με δεδομένα τον τραυματισμό του Σίμιτς και ότι ο Γιαννακόπουλος δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν έχει βοηθήσει καθόλου φέτος) που αποτελεί την πρώτη μεταγραφική επιλογή), κεντρικού χαφ που δεν υπάρχει και ενός επιθετικού μια και ο Ντε Νίγκρις με τον Κάσας μέχρι τώρα δεν έχουν βάλει ούτε ένα γκολ δείχνοντας ότι δεν είναι οι παίκτες που στην παρούσα φάση αποτελούν ιδανικές λύσεις.
Μέχρι τώρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει βρεθεί κάτι το αξιόλογο με εξαίρεση ένα σέντερ φορ από το εξωτερικό που όμως δεν έχουν γίνει σημαντικές επαφές.
ΕΙΔΑΝ ΠΑΓΚΑΛΟ
Ο σκάουτερ της ΑΕΛ Νίκος Κοτσοβός ταξίδεψε χθες στην Κρήτη για να δει έναν παίκτη 24 χρόνων (γεννήθηκε στις 3/7/1985) που παίζει στον Πλατανιά Χανίων ομάδα Γ’ εθνικής κατηγορίας και ονομάζεται Κώστας Πάγκαλος.
Τον παρακολούθησε στο κρητικό ντέρμπι Ολυμπιακού Χερσονήσου-Πλατανιά Χανίων 0-0 και οι πρώτες εντυπώσεις ήταν θετικές αλλά θα το ξαναδεί και σε άλλο παιχνίδι.
Ο συγκεκριμένος παίκτης αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή και μέχρι τώρα σε 9 αγώνες πέτυχε 7 τέρματα.
Τον παίκτη σύμφωνα με ανθρώπους του συλλόγου που ανήκει, παρακολουθεί και ο Εργοτέλης ενώ σε απορίες για το λόγο που δεν έκανε μεταγραφή σε μικρότερη ηλικία η απάντηση είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΑΡΑΜΠ
Σήμερα το απόγευμα οι παίκτες της ΑΕΛ επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό που τους έδωσε ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης και στη διάθεσή του θα είναι και ο Ναΐμ Ααράμπ που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ελπίδων του Βελγίου. Δεν θα είναι παρόντες ο Μπουκουβάλας που έχει υποχρεώσεις με την εθνική Ελπίδων της Ελλάδας και οι τραυματίες Ντέλσον και Σίμιτς.
Από κει και πέρα για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Εργοτέλη ο Ουζουνίδης προσανατολίζεται να κάνει μερικές αλλαγές καθώς η άμυνα ήταν τραγική στο τελευταίο παιχνίδι των «βυσσινί» στην Αθήνα με την ΑΕΚ και οι πρώτες ενδείξεις είναι ότι ετοιμάζεται για δεξί μπακ ο Κυριακίδης αντί του Μπουκουβάλα ενώ μάλλον θα υπάρχουν και αλλαγές στα αμυντικά χαφ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass