ΧΘΕΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. (7-0)

«Ξέσπασαν» στους μικρούς της Α.Ε.Λ.

* ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΝΤΕ ΝΙΓΚΡΙΣ ΚΑΙ ΓΚΑΣΤΟΝ ΚΑΣΑΣ * ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Ο ΣΙΜΙΤΣ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ * ΣΕ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΔΕΞΙΟΥ ΜΠΑΚ, ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΙ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ

Δημοσίευση: 14 Νοε 2009 22:19 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:44
Του Σωτ. Κέλλα
Προχθές ο τεχνικός της Α.Ε.Λ. Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε ...μάθημα τριών ωρών στους παίκτες του πάνω στο βίντεο του αγώνα Α.Ε.Κ.-Α.Ε.Λ. 3-1 με τα παιδαριώδη αμυντικά λάθη που έγιναν και φαίνεται ότι οι ποδοσφαιριστές έλαβαν πολύ γρήγορα το μήνυμα, καθώς σε οικογενειακό διπλό που έγινε χθες το πρωί, μια ομάδα των ανδρών της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. κέρδισε τους νέους με το εντυπωσιακό 7-0, σ’ έναν αγώνα όπου ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις και ο Γκαστόν Κάσας πέτυχαν από δύο γκολ και έδειξαν ότι μπορούν να λύσουν το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας (την ομάδα νέων ενίσχυσε ως τερματοφύλακας ο νεοαποκτηθείς Σεμπαστιάν Βιέρα).
Ο προπονητής της ομάδας κατά τη διάρκεια του διπλού ακολούθησε τακτική 4-4-2 και παρέταξε την ομάδα με τερματοφύλακα το νεαρό Σωτηρίου στην άμυνα είχε δεξιά τον Κυριακίδη (πιθανότατα ετοιμάζεται για τη θέση αυτή στην Κρήτη στον αγώνα με τον Εργοτέλη) σέντερ μπακ τους Μελίσση (στο δεύτερο μέρος πήρε τη θέση του ο Κολοβέτσιος που στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε με τους νέους) με τον Τριποτσέρη και αριστερά αγωνίστηκε ο Κατσιαρός.
Στη μεσαία γραμμή υπήρχαν δύο αμυντικά χαφ ο Βλασόπουλος με τον Τουάμα (στο 30’ πήρε τη θέση του ο δοκιμαζόμενος Ουρουγουανός Νέλσον Φερνάντο Κανιάρτε (δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο), ενώ από δεξιά αγωνίστηκε ο Γιαννακόπουλος και αριστερά ο Μετίν (στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε στη θέση του ο δραστήριος Φεντερίκο Λάενς) και στην επιθετική γραμμή υπήρχαν ο Ντε Νίγκρις με τον Κάσας.
Αυτοί που χρησιμοποιήθηκαν είχαν πολύ καλή απόδοση και τα άλλα τρία τέρματα (εκτός των δύο που πέτυχαν οι δύο προωθημένοι) σημείωσαν ο Γιαννακόπολους που μετά από καιρό έστω και σε φιλικό βρήκε δίχτυα, ο Κανιάρτε και ο Τουάμα).
Αυτοί που δεν έπαιξαν (Νταμπίζας, Ιγγλέσιας, Ρομέου, Βενετίδης, Μάλαρζ, Σέρεμετ) έκαναν γυμναστήριο, ενώ λόγω τραυματισμού δεν ήταν στη διάθεση του Ουζουνίδη οι Ντέλσον, Σίμιτς και λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές Ελπίδων ο Ααράμπ (Βελγίου), Μπουκουβάλας (Ελλάδας).
ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ....
Στο μεταξύ στο βίντεο που έδειξε ο τεχνικός της Α.Ε.Λ. Μαρίνος Ουζουνίδης από τον αγώνα Α.Ε.Κ.-Α.Ε.Λ. 3-1 στάθηκε πολύ στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και κυρίως στα στημένα από τα οποία προήλθαν τα δύο από τα τρία γκολ και το άλλο ήταν ένα ανόητο πέναλτι.
Στα δύο γκολ την ευθύνη είχαν ο Ιγγλέσιας που δεν μάρκαραν τον Μαϊστόροβιτς, ενώ είχε τέτοια οδηγία, και στο άλλο ο Ρομέου, αν και η ομάδα αμυνόταν με ζώνη θα έπρεπε να βρίσκεται στο συγκεκριμένο χώρο. Επίσης, γενικά ζήτησε από τα αμυντικά χαφ να μαρκάρουν και έκανε υποδείξεις πολλές στο Ντέλσον, ενώ τόνισε ότι κάποιοι παίκτες έξω από τη μεγάλη περιοχή θα πρέπει να δίνουν πιο απλά την μπάλα και να μην την «κουβαλάνε».
Εκεί που στάθηκε είναι ότι στα κόρνερ οι παίκτες δεν παίρνουν την εσωτερική για να υπάρχει οπτική εικόνα της μπάλας και των αντιπάλων, αλλά αφήνουν τους αντιπάλους τους να έχουν καλύτερες θέσεις.
Για την επιθετική γραμμή ο Ουζουνίδης δεν μίλησε, καθώς δεν ήταν ευχαριστημένος, αλλά θεωρεί ότι στο συγκεκριμένο αγώνα περισσότερα λάθη έκανε η αμυντική γραμμή.
Τους είπε χαρακτηριστικά ότι είχαν την ευκαιρία να πάρουν μία ισοπαλία και όλοι τώρα να είναι ευχαριστημένοι, αλλά από τραγικά λάθη δικά τους στα στημένα έχασαν με 3-1 και το κλίμα δεν είναι καλό.
ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Ο ΣΙΜΙΤΣ
Ο Αλεξάντερ Σίμιτς την Τετάρτη θα μπει στο χειρουργείο, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε ένα τραυματισμό εδώ και πέντε μήνες από την θητεία του στον Ο.Φ.Η. και ο παίκτης έπαιζε με κάταγμα στο μετατάρσιο ενώ τώρα υπέστη και ρήξη σε σύνδεσμο, με αποτέλεσμα να πάρει απόφαση το ιατρικό επιτελείο στο οποίο επικεφαλής είναι ο ορθοπεδικός Αντώνης Τσαγκάλης, σε συνεργασία με τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη, να κάνει ο παίκτης εγχείριση ώστε το πόδι του να έρθει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι ο Σίμιτς θα επανέλθει στην ενεργό δράση σε τρεις μήνες.
Μετά από αυτή την εξέλιξη είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αποκτηθεί δεξιός μεσοεπιθετικός, ενώ σίγουρο θεωρείται ότι θα υπάρχει ενίσχυση με δεξί μπακ (αυτή τη στιγμή κλασικό είναι μόνο ο Μπουκουβάλας και ο νεαρός ταλαντούχος Καρανίκας, που ακόμα όμως δεν είναι επαγγελματίας).
Εκτός από αυτές τις δύο θέσεις, η Α.Ε.Λ. κινείται για απόκτηση στόπερ αλλά και επιθετικού. Το σίγουρο είναι ότι τον Ιανουάριο θα γίνουν τέσσερις μεταγραφές.
ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Από χθες ο πρόεδρος της Α.Ε.Λ., Κωστής Πηλαδάκης, βρίσκεται στην Αμερική για επαγγελματικούς λόγους και θα παραμείνει για μία βδομάδα. Το ταξίδι δεν έχει κανέναν αθλητικό χαρακτήρα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass