ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

«Διαλύσαμε τα πάντα με τα στημένα»

ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΟΚ ΑΟΥΤ Ο ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΣΙΜΙΤΣ

Δημοσίευση: 12 Νοε 2009 1:51 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:43
Τα γκολ που δέχθηκε η ΑΕΛ στον αγώνα της περασμένης Δευτέρας από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όπου η λαρισινή ομάδα ως γνωστόν έχασε με 3-1 και από τα 3 γκολ που δέχθηκε προήλθαν τα δύο από στημένες φάσεις (ένα κόρνερ και ένα φάουλ) ενώ το άλλο από ανόητο πέναλτι, ακόμα στριφογυρίζουν στο μυαλό του τεχνικού της λαρισινής ομάδας Μαρίνου Ουζουνίδη.
Αυτός ήταν και ο λόγος που αν και στη χθεσινή πρωινή προπόνηση που έγινε στο Αλκαζάρ (επειδή εκτελούνται έργα στα Δένδρα) αν και δεν ήταν όλοι οι παίκτες αποφάσισε να μιλήσει στους παρευρεθέντες.
Τους είπε: «Δεν ήμασταν ούτε κακοί ούτε τέλειοι στον αγώνα με την ΑΕΚ αλλά θα μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα να προσέχατε. Με απογοητεύσατε στα στημένα με τα οποία διαλύσατε τα πάντα. Είμαι απογοητευμένος που δεν είχατε συγκέντρωση. Δε θέλω να πω περισσότερα και θα δούμε βίντεο τις επόμενες μέρες μόλις επιστρέψουν και οι άλλοι».
Στο μεταξύ λίγο πριν αρχίσει η προπόνηση οι παίκτες είδαν τον συμπαίκτη τους Σέρβο Αλεξάντερ Σίμιτς να μην μπορεί να πατήσει το πόδι του και ο ποδοσφαιριστής τους ενημέρωσε και για τη γνωμάτευση σύμφωνα με την οποία έχει κάταγμα αποσπαστικού άκρου. Θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για πάνω από ένα μήνα κάτι που σημαίνει ότι θα επανέλθει στην ομάδα στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος το 2010... Αν προσθέσουμε και τον τραυματισμό του Ντέλσον που θα μείνει εκτός για τρεις βδομάδες λόγω θλάσης στο γαστροκνήμιο, ο Ουζουνίδης πλέον έχει και περιορισμένο αριθμό λύσεων για τα δύο επόμενα παιχνίδια με Εργοτέλη (εκτός έδρας) και Καβάλα (εντός) που θα γίνουν 22 και 29 Νοεμβρίου.
Στη προπόνηση που ακολούθησε της ομιλίας του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν πήραν μέρος οι διεθνείς Ααραμπ και Μπουκουβάλας με τις εθνικές Ελπίδων της Ελλάδας και του Βελγίου αντίστοιχα, ο Τριποτσέρης λόγω προσωπικών προβλημάτων (το απόγευμα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα), ο Τουάμα που έχει πάρει άδεια μέχρι την Πέμπτη και βέβαια οι τραυματίες Ντέλσον και Σίμιτς.
Σήμερα το πρωί η ομάδα θα κάνει πάλι προπόνηση το πρωί στο Αλκαζάρ.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
Ασφαλείς πληροφορίες θέλουν να έχει εντοπιστεί ο πρώτος μεταγραφικός στόχος της ΑΕΛ που αφορά σε παίκτη που αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή και έχουν αρχίσει ενέργειες για την απόκτησή του. Μέχρι τώρα δεν έχει διαρρεύσει σε ποιο πρωτάθλημα παίζει αλλά οι πρώτες ενδείξεις μιλάνε για την Κεντρική Ευρώπη.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass