ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ

Πανέτοιμες οι μικτές της Λάρισας

* ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΔΕΙΠΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 10 Νοε 2009 1:43 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:41
Με την απογευματινή προπόνηση στη Ν. Πολιτεία ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία των μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ ενόψει της αυριανής πρεμιέρας των πρωταθλημάτων προεπιλογής Εθνικών ομάδων σε παίδες και νέους αντίστοιχα. Τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα του νομού θα πάρουν το βάπτισμα του πυρός στη Καρδίτσα, όπου αύριο στις 12.00 οι παίδες και στις 14.30 οι νέοι (στην Κρύα Βρύση) θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες ομάδες του γειτονικού νομού.
Οι δύο προπονητές Τάσος Μπεριτζάς και Δημήτρης Τσέτσιλας ανακοίνωσαν χθες τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή και οι οποίοι είναι οι εξής:
ΠΑΙΔΕΣ
Παπαγιάννης, Τηλιόπουλος, Τσιρογιάννης, Γκουντρουμπής, Τζιώλης, Αντ. Παναγιώτου, Καραγκιόζης, Θάνος, Τσιλούλης, Φλέγγας, Νάκας, Κοσμάς, Τσαλέμης, Γκαραλιάκος, Κρητικός, Νταής, Κωνσταντίνου, Ψωμολιάς.
ΝΕΟΙ
Χάμος, Γούπος, Πρακατές, Κατσικανής, Κωστούλας, Γκαμπέτας, Καλογερόπουλος, Βούζας, Λούγκος, Ελευθεριάδης, Πάτρας, Σιαμαντούρας, Αρχοντής, Περήφανος, Μωυσίδης, Ρέντζας, Χαλβαντζάρας, Παπαϊωάννου, Ιωαννίδης.
Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βρίσκονται αύριο Τετάρτη στις 9.00 το πρωί στην πλατεία Αγ. Βησσαρίωνος (Ωδείο Λάρισας) καθώς στις 9.30 θα αναχωρήσουν για την Καρδίτσα.
ΔΕΙΠΝΟ ΠΑΡΕΘΕΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΛ
Χθες, εν τω μεταξύ, μετά την προπόνηση η διοίκηση της ΕΠΣΛ παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές και προπονητές των μικτών ομάδων στην ταβέρνα-ουζερί «Το Λιμανάκι». Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, κ. Γρηγορίου, και ο διοικητικός κ. Κυριλλίδης, ευχήθηκαν στα παιδιά υγεία πάνω απ’ όλα και καλή αγωνιστική πορεία όπως μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια οι μικτές ομάδες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία του πρώην διοικητικού της ΕΠΣΛ αρμόδιου για τις μικτές ομάδες κ. Δημήτρη Καρακάση καθώς και των δύο πρώην τεχνικών των μικτών, Χρήστου Ζιάκου και Φεραίου Γιαννακού.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass