ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ-ΟΛΥΜΠΙΑ

Υπέγραψε ο Κόμματος, βρέθηκε χορηγός

ΧΘΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΠΑΝΟΣ

Δημοσίευση: 05 Νοε 2009 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:40
Η ομάδα που αντιπροσωπεύει το Λαρισινό μπάσκετ στην Α1 εθνική κατηγορία ο Γυμναστικός-Ολύμπια έκανε το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του Λαρισινού μπάσκετ στη μεγάλη κατηγορία κάτι που ανάγκασε τους διοικούντες (αλλά και το Δήμαρχο Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη που έκανε... «σταυροφορία» για τη σωτηρία του αθλήματος στην πόλη) να προχωρήσουν σε αλλαγές.
Το πρώτο ήταν η αλλαγή προπονητή καθώς τη θέση του Βαγγέλη Κουτσοκέρα πήρε ο Γιώργος Καλαφτάκης γνώριμος στο Λαρισινό κοινό από τη θητεία του στην ΑΕΛ αλλά επίσης αγωνιστική και οικονομική ενίσχυση.
Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο Νέστορας Κόμματος ένα παιδί προϊόν της παραγωγής του Λαρισινού μπάσκετ που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Περσέα, πήγε στο ΓΣΛ, το Μακεδονικό, τον Άρη αλλά και έκανε διεθνή καριέρα καθώς έπαιξε στη Μακαμπί Τελ Αβίβ με την οποία πήρε το πρωτάθλημα Ευρώπης ενώ αγωνίστηκε ακόμα στην Ιταλία (Φορτιτούντο), Ισπανία(Κάχα Σαν Φερνάντο) Ρωσία(Λοκομοτίβ Ροστόφ). Πέρυσι έπαιξε στην ΑΕΛ αλλά μόλις η ομάδα υποβιβάστηκε πήγε στην Ιορδανία με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης.
Γεννήθηκε στις 4 Μαΐου του 1977 στη Λάρισα και έχει ύψος 2.03 ενώ προπονείται με την ομάδα τις δύο τελευταίες μέρες. Το 2005 κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδος και αγωνίστηκε σε 5 αγώνες.
Στο μεταξύ από χθες προπονείται με την ομάδα και ο Νίκος Σπανός γνωστός από τη θητεία του στην Ολύμπια πέρυσι. Αγωνίζεται στη θέση του γκάρντ, γεννήθηκε στις 29/9/1978 στην Αθήνα και έχει ύψος 1.91.
ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ
Στο μεταξύ εκτός από παίκτες η ομάδα βρήκε και χορηγό. Εκτός από την εταιρία Athienitis η Λαρισινή ομάδα συμφώνησε από χθες και με το κατάστημα που εγκαινιάζεται αύριο(Ανθίμου Γαζή 24) το S and A HOME δείγμα ότι πλέον πολλές επιχειρήσεις αρχίζουν και βλέπουν θετικά την προσπάθεια που γίνεται στο Λαρισινό μπάσκετ.
ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ
Στο μεταξύ ζητήσαμε χθες την άποψη του τεχνικού Γιώργου Καλαφατάκη σχετικά με την κατάσταση που βρήκε στην ομάδα της περασμένη Τρίτη που επέστρεψε και αυτή που είχε αφήσει πριν ενάμιση περίπου μήνα όταν έφυγε από την ομάδα. Ο τεχνικός της ομάδας ήταν ξεκάθαρος: «Έχουν αλλάξει πολλά προς τη θετική κατεύθυνση. Το πρώτο όμως που βλέπω είναι ότι υπάρχει συσπείρωση του κόσμου και αυτό με ευχαριστεί ιδιαίτερα».
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Οι διαιτητές της 3ης ημέρας, στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ, για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010, προγραμματισμένη για το ερχόμενο σαββατοκύριακο (7-8/11) έχουν ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 7/11
17:00 Πανελλήνιος-Ηλυσιακός Μουζάκης, Μπήτης, Σταματόπουλος (Παλάτος)
17:00 ΓΣ Ολύμπιας-Τρίκαλα Χριστοδούλου, Φούφης, Μητσόπουλος (Μαράμης)
17:00 Κολοσσός-Πανιώνιος Παπαδημητρίου, Γκόντας, Μάνος (Κουνελές)
21:00 ΑΕΚ-Περιστέρι Τανατζής, Καρακατσούνης, Σώμος (Τασούλας)
16:00 Καβάλα-Ολυμπιακός Σπυρίδωνος, Ψαριανός, Διαμαντής (Τσανίδης)
17:00 Μαρούσι-ΠΑΟΚ Αναστόπουλος, Παπαπέτρου, Ταβουλαρέας (Μάνος)
ΑΥΡΙΟ 8/11
17:00 Άρης-Παναθηναϊκός Σχινάς, Κορομηλάς, Γκούμας (Αρβανιτίδης)
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass