ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Η Α.Ε.Λ. κοντά στον Σεμπαστιάν Βιερά

* ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ * ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Δημοσίευση: 04 Νοε 2009 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:40
Από τον Ιούνιο του 2004 που ανέλαβε την ηγεσία της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. ο Κωστής Πηλαδάκης, η καλύτερη μεταγραφική περίοδος είναι αυτή του Ιανουαρίου και κάθε τέτοια περίοδο έρχονταν παίκτες που έκαναν τη διαφορά και άλλαζαν ριζικά το αγωνιστικό πρόσωπο προς το καλύτερο ενώ οι μεταγραφικές κινήσεις (με εξαίρεση τη απόκτηση του Ζουράφσκι που έγινε τελευταία μέρα του Ιανουαρίου) αποτέλεσαν αντικείμενο ευμενών σχολίων και αποδείκνυε και τον σωστό σχεδιασμό.
Και αυτός ο μεταγραφικός Γενάρης ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο για την Α.Ε.Λ., καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η λαρισινή ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά (απομένουν τυπικές λεπτομέρειες) στην απόκτηση του 25χρονου τερματοφύλακα (γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1984) Ντιέγκο Σεμπαστιάν Βιερά, που για πέντε χρόνια αγωνιζόταν στην ισπανική Βιγιαρεάλ και είναι 15 φορές διεθνής με την ομάδα της χώρας του. Ο Βιερά έχει ιταλικό διαβατήριο και γεννήθηκε στη Φλόριντα της Ουρουγουάης, ενώ πριν πάει στη Βιγιαρεάλ αγωνίστηκε στη Νασιονάλ Μοντεβιδέο, με την οποία το 2005 πήρε το πρωτάθλημα της χώρας του.
Σίγουρα, αν αποκτηθεί, θα είναι μια σημαντική μεταγραφή, ενώ πιθανώς δείχνει και τον δρόμο της εξόδου προς κάποιον από τους υπόλοιπους τερματοφύλακες.
Στο μεταξύ, ο Βιερά δεν έρχεται μόνος του, αλλά με δύο ακόμα συμπατριώτες του που θα τους δοκιμάσει ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης και αν ικανοποιήσουν τότε θα αποκτηθούν (είναι άγνωστο τι διαβατήριο έχουν...).
Ο ένας είναι έμπειρος παίκτης (γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου 1979), αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και ονομάζεται Νέλσον Φερνάντο Κανιάρτε και εκτός από ομάδες της Ουρουγουάης έκανε καριέρα και στη Βολιβία, ενώ ο άλλος είναι νεαρός και ονομάζεται Φεντερίκ Λάινς (γεννήθηκε στις 14 Ιανουαρίου 1988) και αγωνίζεται στην επίθεση. Ο Λάινς είναι διεθνής με τους νέους της Ουρουγουάης, ενώ παίζει στη Νασιονάλ του Μοντεβιδέο.
Η Α.Ε.Λ., αν τους αποκτήσει και τους τρεις, αρχίζει και κάνει μια ουρουγουανική αποικία και θα είναι η τρίτη λατινομερικανική παρέα, αφού μέχρι πέρυσι έδειχνε προτίμηση στην αγορά της Αργεντινής, ενώ το καλοκαίρι έδειξε στην αγορά της Βραζιλίας.
Οι πρώτες κινήσεις είναι ενδεικτικές για αλλαγές στην ομάδα, που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι τέσσερις, ενώ θα φύγουν και αρκετοί παίκτες.
Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, η λαρισινή Π.Α.Ε. βρίσκεται και σε αναζήτηση δύο αμυντικών παικτών.
ΧΘΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Μετά το προχθεσινό ρεπό που έδωσε ο τεχνικός της Α.Ε.Λ. Μαρίνος Ουζουνίδης χθες οι παίκτες επανήλθαν σε προπονητικούς ρυθμούς, αλλά η δυνατή βροχή που έπεφτε ανάγκασε τους παίκτες να προπονηθούν με δυσκολία. Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο και μπάλα.
Ο μοναδικός παίκτης που δεν πήρε μέρος στην προπόνηση ήταν ο Τουμέρ Μετίν που προσβλήθηκε από ίωση.
Για σήμερα ο τεχνικός της ομάδας έχει προγραμματίσει πρωινή προπόνηση.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass