ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ/ΟΛΥΜΠΙΑ

Ο Κουτσοκέρας έφυγε, ο Καλαφατάκης έρχεται...

* ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΟΤΣΙΟΣ * ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΥΡΙΤΣΗ, ΚΟΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ

Δημοσίευση: 03 Νοε 2009 2:15 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:38
Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις για το Γυμναστικό/Ολύμπια κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας. Ο προπονητής Βαγγέλης Κουτσοκέρας παραιτήθηκε και τη θέση του θα αναλάβει ο Γιώργος Καλαφατάκης που ήρθε το βράδυ στη Λάρισα. Τον ίδιο δρόμο με τον Κουτσοκέρα όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μιχάλης Μπότσιος χωρίς ωστόσο μέχρι τώρα να υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Μάλιστα ο μέχρι πρότινος προπονητής Βαγγέλης Κουτσοκέρας αφού έδωσε το «παρών» στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία της ομάδας χθες το μεσημέρι, προέβη λίγο αργότερα στην εξής ανακοίνωση:
«Υποβάλλω την παραίτησή μου από την τεχνική ηγεσία της Ολύμπια Γ.Σ. σε μια ύστατη προσπάθεια να προστατεύσω την αξιοπρέπειά μου, την προσωπικότητα και την επαγγελματική μου ιδιότητα. Δέχθηκα τη συγκεκριμένη θέση πριν από ενάμιση μήνα, γνωρίζοντας πως επρόκειτο στην ουσία για αναμέτρηση με το αδύνατο. Συμφώνησα με εξαιρετικά μειωμένες αποδοχές νιώθοντας πως έχω χρέος απέναντι στην μπασκετική ιστορία της πόλης μου και στους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα, έτοιμος να υποστηρίξω την ιδέα που με πίστη υπηρέτησα τα τελευταία χρόνια.
Αποδείχθηκε ότι έκανα λάθος. Λάθος γιατί πίστεψα πως η συνένωση των δύο ιστορικών σωματείων της Λάρισας θα δημιουργούσε μια νέα δυναμική που θα συμπαρέσυρε τους παράγοντες της ομάδας σε καινούριες λογικές, συμπαράταξης, ομάδας και προσπάθειας.
Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου έτσι. Αντί να στηριχθεί η κοινή μας προσπάθεια, οι διοικούντες την ομάδα σχεδίαζαν την αντικατάστασή μου, πριν ακόμα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, χαρακτηρίζοντας με κατ΄ ουσίαν αναλώσιμο. Κι ενώ προπονητικό τιμ και παίκτες έδιναν πραγματικό αγώνα δρόμου για να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, πίσω μας κάποιοι συζητούσαν με τους αντικαταστάτες μας.
Αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν. Ευθύνες που σχετίζονται κυρίως με την ανεκτικότητα που έδειξα στις επιλογές τρίτων, σε παίκτες, διαδικασίες και καταστάσεις που δεν με εξέφραζαν, αλλά αναγκάστηκα να δεχθώ λόγω της ιδιαιτερότητας της κατάστασης. Δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα στρέφονταν εναντίον μου.
Θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω το δήμαρχο της πόλης κ. Κ. Τζανακούλη ο οποίος κατέβαλε πραγματικά υπεράνθρωπες προσπάθειες για να βοηθήσει το μπάσκετ της πόλης. Τον ευχαριστώ για λογαριασμό όλων όσοι πίστεψαν σ΄ αυτή την προσπάθεια».
ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ
Στην πόλη της Λάρισας ήταν χθες ο Γιώργος Καλαφατάκης και συναντήθηκε με τους διοικητικούς. Η συμφωνία σύμφωνα με πληροφορίες επήλθε και από σήμερα ο Καλαφατάκης πιάνει δουλειά έχοντας για συνεργάτες τους Θρασύβουλο Λιάγκα και Βλάντο Μαϊστρένκο.
Μαζί με τον Καλαφατάκη όμως θα έρθουν και αλλαγές στον τομέα των παικτών. Συγκεκριμένα ο Καλαφατάκης θα κινήσει διαδικασίες για την απόκτηση του Αλέξη Κυρίτση ενώ θετικός είναι και για την απόκτηση του Νέστορα Κόμματου. Φυσικά κάποιοι είναι και αυτοί που θα φύγουν με το όνομα του Σάλσμπερι να ακούγεται έντονα.
Όλα αυτά ενόψει ενός αγώνα πολύ κρίσιμου και τη στιγμή που η ομάδα μετράει δύο βαριές ήττες. Ο Γυμναστικός/Ολύμπια παίζει το Σάββατο το απόγευμα με τα Τρίκαλα στη Λάρισα και η νίκη είναι μονόδρομος.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass